Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46394 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 15, 2011, 11:32:36 »
    Jestem bardzo przywiązany do tradycji i to co reprezentuje sobą IPL bardzo, podkreślę BARDZO mi imponuje. Uważam, że jakakolwiek próba mieszania z błotem tak szacownego i naprawdę godnego podziwu (nie ważne jaki poziom skilla prezentują) klanu jest po prostu karygodna.

Jako radny REFu będę w klanie dążył do podjęcia jakiś działań mających na celu okazanie naszego pełnego poparcia jakim cieszy się IPL a na razie pozwolę sobie jako osoba prywatna potępić wypowiedź Lygrysa. Jak już powiedziałem, jest ona godna pożałowania. Przykro mi, że wszystko sprowadzacie do wyniku... Nawet REF i Wilki w tej swojej "nibywojnie" znajduje przede wszystkim radość z gry (mam nadzieję, że Wilki zgodzą się tu ze mną) i współzawodnictwa, wynik jest dopiero na dalszym miejscu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 15, 2011, 11:36:47 »
    Luca szanuje Cię, bardzo ale proszę, w konflikcie IPL- PE, nie potrzebujemy głosu z REFu(który wiesz że, szanuje)
    Doceniam, wasze znaczenie na scenie, ale WV to mocny klan, mający wiele fajnych osób( i kilka których i ja nie lubie ;p)
    a IPL to zbieranina, popaprańców.
    I myślę że, nawet delikatnie porównując WV do IPLu wyrządzasz im lekką krzywdę.

Offline Vino

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 15, 2011, 11:39:24 »
    I dajcie spokój normalnym ludziom...Tyle odemnie kochane rycerzyki od siedmiu boleści!:P

Drogi IPLu proszę o ogarnięcie się, bo wasza zabawa w kotka i myszkę powoli mnie przestaje bawić.

Panie Lygryssie gdzie sens ? Gdzie logika?
     Wy wchodzicie nam na serwer pod naszymi tagami , wy zmieniacie nicki i ładujecie się nam na TSa, obrażacie naszych graczy i walicie głupie teksty. I to my  mamy wam dać spokój? To my się bawimy w kotka i myszkę? Podobno się do matury zbliżasz , zacznij więc może powoli myśleć logicznie. Tyle się interesowaliśmy waszym klanem co nic ale wy uparcie staraliście skakać przed nami i machać rączkami krzycząc "to my ! zobaczcie jacy jesteśmy super śmieszni podszywając się pod IPLowców!"

Ah obiecałem sobie ,że nie będę dyskutował na tawernie ale musiałem troszeczkę nakierować Cię na odpowiedni tok rozumowania bo byś zaraz napisał ,że to nam tak bardzo przeszkadza jacy to wy jesteście słabi w tego warbanda ;).

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 15, 2011, 11:42:48 »
    Słuchaj nie obrażalibyśmy graczy bez powodu, i wiesz o tym dobrze...
    W PE nie tolerujemy głupoty : )
    I myślę, że tak logiczny człowiek jak ty, zaraz dojdzie do tego co wam też zarzucamy :)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    a
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 15, 2011, 11:48:38 »
    Nie mi się mieszać ale napiszę w skrócie.
    Ludzie,IPL to klan z tradycjami,gram często na ich serwerach i zawsze ale to zawsze jest miła atmosfera.Po co do s********a im tak bruździcie??Jestem tak tym zdenerwowany że mógłbym napisać kilka nie miłych słów.IPL jest na scenie warbanda długi czas,a PE?Mieszacie tak jakbyście byli guru tej sceny.Wasze zachowanie jest żałosne i dziecinne,nie tego się po was spodziewałem.Prowokujecie ich,szukacie na siłę zaczepki,po co te podszywanie się?To bezczelne trolowanie?To chamskie zachowanie?W d***ch się wam poprzestawiało.Dostanę osta i trudno,ale szanuję IPL i stanę za nimi,nie dbam o zdanie innych.Te prowokacje zaczynają mnie na prawdę w******ć.
    Panowie z Imperium Polskiego,nie dajcie się wyprowadzić z równowagi,życzę wam hartu ducha i wytrwałości.Pozdrawiam Aldred,chwała Bogarodzicy!!!!!!
    Ps.Do kilku osób z PE mam szacunek,i myślę że oni wiedzą o kogo mi chodzi,ale na Sigmara utemperujcie takie kary godne zachowanie.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 15, 2011, 11:52:30 »
    Alderdzie spokojnie bo Ci żyłka pęknie.
    Nam się po prostu nie podoba trolowanie w naszym temacie:]
    Więc czynimy to samo w ich :)
    Całym sensem moich postów jest to by IPL przestał bawić się w guru tej sceny i dał sobie spokój  z tematem PE.
    Jak to się stanie to moja noga w tym temacie nie postanie. Ale skoro dalej się tam angażują, to wytrwale będę bronił mego poglądu, że IPL=patologia :)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    a
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 15, 2011, 12:07:23 »
    Wątki IPL i PE czasowo zamykam, aż panowie ochłoniecie trochę. Ponadto lygrys dostaje ostrzeżenie za obrażanie innych użytkowników.

Swoją drogą gratuluję, dostarczacie mi coraz więcej argumentów do wprowadzenia poważnych zmian w dziale klanów Warbanda, czyli wywalenia wszystkich wątków klanowych do kosza, a na ich miejsce postawienia jednego, zamkniętego tematu jeno z postem czysto informacyjnym. Tylko tak dalej, a ta wizja już niedługo się ziści...

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 19, 2011, 12:44:59 »
    Ostatni czasy coraz więcej osób mnie pyta czy nasz klan wycofał sie całkowicie ze sceny warbandowej ... Chciałbym obalić ten mit !!!!!  Żyjemy !! Ciężko trenujemy !!! Sparingi hmmm caly czas jesteśmy chętni :)
    Również jeszcze raz chcialbym zaprosic Do wstąpienia do naszych szeregow :)

Przybywam jeno do was z nowiną, cobyście wiedzieli, iż Imperium Polskie poszukuje dzielnych i mężnych wojaków, by chwałę oraz zaszczyty w jego imieniu zdobywali.

Każdy z Waści, który honoru swego strzeże, a i od bataliji chwalebnej nie stroni, niechajże przybywa na

www.ipl.fora.pl

Gdzie Swe Podanie Na Rycerza Imperium Złożyć Łacno.

Chciałbym również zaprosić na nasze serwery 11_IPL_ZAPRASZAMY    ---oba 60 slotowe
    1_2PG_IPL_MM

O to również Pełny Skład naszego Klanu :) http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=183

Nasz klan głównie jest znany na scenie Total War o to mały artykuł ktory opowiada o nas i o tym jaka panuje fantastyczna atmosfera w nim http://totalwar.org.pl/artykuly/klany-i-graczej-total-war-imperium-polskie/4729#more-4729

BOGARODZICA!!
    REKRUTAJA OTWARTA

Pozdrawiam Serdecznie Lord Legionista !!!
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2011, 12:52:39 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Vodka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 19, 2011, 14:56:05 »
    A nie przypadkiem ''Bogurodzica'' ?

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #159 dnia: Maja 19, 2011, 15:24:50 »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #160 dnia: Maja 19, 2011, 15:47:30 »
    "Żyjemy !! Ciężko trenujemy !!! Sparingi hmmm caly czas jesteśmy chętni :)"
    To fantastycznie ! Tak więc klan PE z chęcią zagra z Wami sparing. Oficjalny sparing. Nawet może być co do jego zasad uwzględniony Wasz warunek co do 1500 golda bez bonusów. Nie ma problemu ;)
    Odpiszcie tylko grzecznie czy jesteście chętni na sparing, a jeśli nie, to proszę o NORMALNE uzasadnienie, a nie zakrywanie się argumentacją nie związaną z grą Mount and Blade Warband.
    A i niech żadna ze stron nie bierze najemników ! Zgodnie z oficjalnymi zasadami CW :)
    Zagrać można na naszym serwerze, iż serwery katapulty są na bardzo wysokim poziomie ! Jeżeli macie jakieś podejrzenia, można zaprosić osobę bezstronna, która by sędziowała ten mecz.
    Pozdrawiam !
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2011, 15:51:18 wysłana przez Kamillo18 »

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #161 dnia: Maja 19, 2011, 18:16:37 »
    Znasz Kamilu zasady od umawiania sparingow jest ambasada i tam cie zapraszam :) lub skontaktuj sie z naszym Emisariuszem Dunleapem )
    http://www.ipl.fora.pl/abasady-klanow-warband-warband-s-clans-embassy,63/

Pozdrawiam Lord Legionista

ps . Dziękuje administracji za odblokowanie Tematu :)

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #162 dnia: Maja 19, 2011, 18:20:56 »
    Oj Legionisto, myślę że, po to są takie wątki jak ten by ułatwić komunikacje...Chyba  nie ma różnicy gdzie kto napiszę, a łatwiej jest sprawdzać co jakiś czas jedno forum, niż 9...I troche to samolubne, zmuszać ludzi by naginali się do was bo macie...forum na fora pl..
    Chociaż, ja się w to już ingerować nie będę tylko poproszę byście dali odpowiedź na tym forum i uszanowali nasz czas, którego i tak mamy niewiele skoro mamy zamiar zagrać w 2 turniejach na raz :)

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #163 dnia: Maja 19, 2011, 18:39:15 »
    Oj Legionisto, myślę że, po to są takie wątki jak ten by ułatwić komunikacje...Chyba  nie ma różnicy gdzie kto napiszę, a łatwiej jest sprawdzać co jakiś czas jedno forum, niż 9...I troche to samolubne, zmuszać ludzi by naginali się do was bo macie...forum na fora pl..
    Chociaż, ja się w to już ingerować nie będę tylko poproszę byście dali odpowiedź na tym forum i uszanowali nasz czas, którego i tak mamy niewiele skoro mamy zamiar zagrać w 2 turniejach na raz :)

Nie chciałem się w trącać i zaśmiecać jakichkolwiek tematów ale ten tekst mnie po prostu powalił. Lygrys jak uważasz, iż jest to samolubne. Ja ci odpowiem, że wcale nie, ponieważ po to jest forum klanowe i jest stworzona ambasada, żeby się umawiać akurat tam na sparingi. Ten temat jest po to aby zareklamować klan i informować co aktualnie się dzieje w owym klanie. Chyba po to tez są wybierani Emisariusze, żeby z nimi w takich sprawach się kontaktować.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    a
    « Odpowiedź #164 dnia: Maja 19, 2011, 19:03:56 »

Lygrys, czy Ty musisz wszędzie kogoś prowokować lub pisać w prowokacyjny sposób? Nie wiem, czy pamiętasz, ale już kiedyś Cię o to upominałem. Nie wiem, czy robisz to umyślnie, czy nie, ale praktycznie każdy Twój post jest w jakimś stopniu prowokacyjny. Cały czas urządzasz na forum kłótnie w tematach klanowych lub bierzesz w nich czynny udział. Nie wiem jakim cudem masz dopiero 1 ostrzeżenie na koncie, ale wiedz, że administracja ma już tego powoli dosyć. Osobiście, gdybym miał więcej czasu na zajmowanie się forum- tak jak dawniej, nie sądzę byś zdążył nabić tu ponad 520 postów... radzę Ci się opanować i nie wciskać wszędzie swoich 3 groszy, jeżeli masz to zamiar robić w ten sposób, jak do tej pory. Czasami warto raczej wrzucić sobie na luz, bądź załatwiać sprawy poza forum, niż tworzyć ciągłą atmosferę kłótni i awantur oraz wzajemnych docinków. Ostatni raz ostrzegam. Nie tylko Ciebie, ale też wszystkich, którym tylko naskakiwanie na innych w głowie.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/