no właśnie dostałem bana na spankym... w ramach glosowania zostałem usunięty, o ile wiem na spankym jest deathmatch, czy spanky ma jakieś dodatkowe zasady które złamałem? o czym nie wiem? czy może naruszyłem zasadę nie w plecy, nie z boku itp, ? fakt jeździłem konno podczas gdy większość latala z 2 ręcznymi toporami, zaczynają mnie nużyc nie pisane zasady, czasem zdąża mi sie być na serwerze gdzie odbywają sie dziwne walki jeśli ktoś napisze np. "duels" to sie do stosowywuje, albo wychodzę. Czesto grywałem w BF2 tam rulesy były wypisane w czasie wchodzenia na serw. i raczej nie zadrżało mi sie takowych łamać. Ja lubię grać kawalerią nie bardzo kapuje czemu mi nie wolno grać kawaleria? w grze bij zabij każdy na każdego?
Jak wskoczyłeś konno na serwer, gdzie walczyli sami piechurzy* i wsadzałeś - jak na honorowego rycerza przystało - zdradziecko lancę w zadek duelującym osobom, to się nie dziw, że w Twoją stronę zamiast kwiatów poleciały klątwy i topory. :P Byłem obecny przy obu głosowaniach za wywaleniem Cię z gry, w obu zagłosowałem na "nie", bo podobało mi się jak fajnie przyjmowałeś topory na klatę. ;)
Tak, czy siak, dzisiaj na Spankym grało się pięknie, gdyż ludzie w większości bez słów ustawiali się do walk 1 na 1, nie przeszkadzając sobie nawzajem i nie wpieprzając się "na trzeciego", by atakując od tyłu zdobyć łatwego fraga. Jeżeli zaczął przeszkadzać jakiś łucznik/kusznik/konny, to zaraz w jego stronę ruszał radosny komitet powitalny. Jeżeli zaczął przeszkadzać piechur, to później jego też brało się od tylca i bez mydła...
Co do zasad, to nie muszą być pisane. Niektóre bowiem na pierwszy rzut oka widać, gdy się na serwer wchodzi. Też zacząłem grać na Spanky'm jako konny, ale gdy zobaczyłem, że wszyscy latają na piechotę, to zlazłem z wierzchowca i dawaj z buta. Jak się wlazło między Wrony, to trza krakać jak i one.
*- przez sporą część czasu grałeś jako jedyny konny. Potem pojawił się jakiś drugi konny. A potem MW. Ale on się nie liczy, bo konia używał praktycznie tylko po to, by szybko do mnie dojechać na duelek. :P