Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crack i cd-key!  (Przeczytany 189675 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Odp: Crack i cd-key!
    « Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:41:46 »
    Tak szczerze, to na forach większość porządnisie, a poza aż grzeją się torrentów serwery. :-)

Bo to tzw hipokryzja plus w niektórych przypadkach nadgorliwość. Świętoj****** oburzenie, a każdy ma coś co podpada pod "piractwo". Od głupiej mp3 po system operacyjny. :P W przyszłości jedyną rację bytu będą miały gry z rozbudowanym multiplayerem z wiadomo jakich przyczyn. A zespoły będą czerpać główną lwią część dochodów z koncertów, a mp3 legalnie umieszczać w celach reklamy by zachęcić do przyjścia. :P

Edit: Nie mam tu oczywiście na myśli umieszczania oficjalnie cracków czy linków do czegoś. Ale to "polowanie na wiedźmy" czasami bywa żenujące.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2010, 18:50:22 wysłana przez Sandero »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:45:32 »
    Ja np. nie mam, nawet żadnej nielegalnej mp3-jki. To że ty kradniesz, nie znaczy że całe forum.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:48:40 »
    Ja np. nie mam, nawet żadnej nielegalnej mp3-jki. To że ty kradniesz, nie znaczy że całe forum.

O tu jest przykład hipokryty zapartego. :P Nie ma takich ludzi, w bajki nie wierzę.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:50:51 »
    Czyli twoim zdaniem 100% ludzkości to złodzieje?

Nawet nie mam pomysłu jakby Ci to udowodnić, że nie mam nic nielegalnego, ale w sumie po co to udowadniać.

Muzyki nie słucham zbyt dużo, a to co potrzebuję słucham sobie na YouTub'ie. Gorzej, kiedy nie ma neta. :/ Więc... w ogóle nie mam mp3 na kompie, a co tu dopiero mówić o nielegalnych mp3. :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2010, 22:07:36 wysłana przez MikiBar »

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:56:31 »
    Czyli twoim zdaniem 100% ludzkości to złodzieje?

Nawet nie mam pomysłu jakby Ci to udowodnić, że nie mam nic nielegalnego, ale w sumie po co to udowadniać.

Czy złodzieje? No nie wiem Robin Hood czy Janosik w swoim folklorze to aż tacy straszni złodzieje? :P Dla mnie największymi zdziercami i złodziejami jest stado pośredników i koncernów, które stają na drodze między produktem co chce, a mną. Złodziejami są ludzie "z licencją" na 90 lat (chyba tyle ostatnio przyjęli prawo autorskie, kiedyś było chyba 50, bo prawo do The Beatles się kończyło :P) którzy roszczą sobie prawo na wyłączność do czegoś co nawet nie ma rodzina po zmarłym autorze. :P Bo akurat wykonawca miał chwile słabości i podpisał cyrograf na wyłączność.

Nie mówię, że piractwo jest dobre i super. Albo, że uszczuplanie zarobków "autorów" jest w dziesiątkę. Potrzeba innego systemu dystrybucji i nowatorskiego rozwiązania, by niwelować takie przypadki. A nie, że "szpiedzy" koncernów szantażują i wymuszają od ludzi opłaty, bo zgłoszą coś na policję. Bo kiedyś też była taka sytuacja. :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2010, 19:02:50 wysłana przez Sandero »

Offline Przemos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 05, 2010, 20:03:57 »
    Nikt ci nie da CD-KEYa. A co do cracka: Kup se oryginal :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:33:13 »
    Nikt ci nie da CD-KEYa. A co do cracka: Kup se oryginal :)

Człowieku, o czym ty piszesz?! Czy każdy twój post to jednolinijkowa wiadomość nie zawierająca nic ciekawego? Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to nic nie mów!

Ja miałem ubaw jak czytałem wypowiedzi gości z pirackiego forum na temat crackowania "Ogniem i Mieczem". Ci ludzie już od roku kombinują co by tu zrobić żeby scrackować tą grę zamiast ją po prostu kupić! Jak widać niektórzy userzy tego forum niewiele ustępują tamtym.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline GanjaMaster

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 06, 2010, 10:27:48 »
    Jeśli chcecie Cd-keya do Mount&Blade to moge wam podać tylko musicie mieć plik mount&blade-uniloader!!!!!!!!!
    Jak ktoś chce mieć ten plik to pisać na gadu-gadu i w najbliższym czasie postaram sie odpisać i wysłać ten plik!!!

numer telefonu 0700 72 772, zadzwoń, mrauu - soner
                                                                    Proszę pisać:)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 10:34:56 wysłana przez soner »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:28:41 »
    Ale miałeś ubaw Argaleb. No na prawdę. Ogniem i Mieczem to tylko kiepski mod do gry, ludzie udostępniają lepsze mody za darmo, nie dziwię się nikomu kto nie kupił tego g****, szkoda pieniędzy.

Czepiasz się poprzedniego usera, a czy każdy twój post musi być głupi i nonsensowny, miałeś ubaw to się ciesz po co się tym chwalić, poza tym widać na jakich forach bywasz :P.

Offline Lord Elektrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 06, 2010, 16:11:35 »
    Jeśli chcecie Cd-keya do Mount&Blade to moge wam podać tylko musicie mieć plik mount&blade-uniloader!!!!!!!!!
    Jak ktoś chce mieć ten plik to pisać na gadu-gadu i w najbliższym czasie postaram sie odpisać i wysłać ten plik!!!

numer telefonu 0700 72 772, zadzwoń, mrauu - soner
                                                                    Proszę pisać:)

Pewnie niedługo będziesz miał bana, z tego co wiem do uniloader wystarczy ciągle wpisywać "Jestem Złodziejem i Debilem" i powinno załapać.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 16:45:52 wysłana przez Daedalus »

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 06, 2010, 16:23:15 »
    Następny do banowania ;]

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #146 dnia: Kwietnia 06, 2010, 16:50:06 »
    Pewnie niedługo będziesz miał bana

Ty pewnie też. Dostajesz bowiem podwójne ostrzeżenie. I wywal tego orzełka z podpisu, bo jest za duży. Są inne sposoby na leczenie kompleksów małego "ptaszka", niż dodawanie sobie wielkiego ptaka do sygnaturki.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #147 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:35:14 »
    Ale miałeś ubaw Argaleb. No na prawdę. Ogniem i Mieczem to tylko kiepski mod do gry, ludzie udostępniają lepsze mody za darmo, nie dziwię się nikomu kto nie kupił tego g****, szkoda pieniędzy.

Czepiasz się poprzedniego usera, a czy każdy twój post musi być głupi i nonsensowny, miałeś ubaw to się ciesz po co się tym chwalić, poza tym widać na jakich forach bywasz :P.

Możesz sprawdzić w google na jakich forach bywam. Forum Four Ways, Elendili, Adamyntowa Wieża, Polskiego uniwersum Total Wara, Historii.org i parę innych. Wymieniać dalej? Zresztą powiedz który mój post jest głupi i nonsenowny. Do twojej wiadomości podaj mi "mod" lepszy od Ogniem i Mieczem? Bo póki co Age of Turbulance mod w zbliżonych realiach nie dosięga OIM do pięt. Rozumiem zirytowanie, gra jest kiepska jako dodatek, ale porównywać ją do "kiepskich modów" jest idiotyczne. A poprzedniego użytkownika czepiłem się ponieważ napisał jedno zdanie kompletnie nie związane z tematem.

A skoro uważasz mnie za pirata to patrz:

(click to show/hide)

Niektóre gry jeszcze z dzieciństwa bądź braci. Większość kupiona w tanich seriach po pewnym czasie np. za 20, 30, 40 czy 50 zł.Kasę zdobyć można na wiele sposobów: pracując, dostając na urodziny, czy inne święta, prosząc dziadków i pracując! Więc nie mów mi tu że każdy jest piratem.

PS: Zdjęcie usunę gdy się z nim zapoznasz bo umieszczanie takich rzeczy w internecie jest sporym ryzykiem.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2010, 17:39:57 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:53:55 »
    Pewnie niedługo będziesz miał bana

Ty pewnie też. Dostajesz bowiem podwójne ostrzeżenie. I wywal tego orzełka z podpisu, bo jest za duży. Są inne sposoby na leczenie kompleksów małego "ptaszka", niż dodawanie sobie wielkiego ptaka do sygnaturki.
    Ja bym się jeszcze do czego innego przyczepił w tym obrazku, bo on mnie w zasadzie w pewien sposób obraża jako Polaka, ale Proud pewnie by powiedział, że przesadzam, więc sobie daruję :)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #149 dnia: Kwietnia 07, 2010, 13:56:51 »
    Dobra Argaleb, zwracam honor, masz rację.

Co do czego ładna kolekcja.