Ale miałeś ubaw Argaleb. No na prawdę. Ogniem i Mieczem to tylko kiepski mod do gry, ludzie udostępniają lepsze mody za darmo, nie dziwię się nikomu kto nie kupił tego g****, szkoda pieniędzy.
Czepiasz się poprzedniego usera, a czy każdy twój post musi być głupi i nonsensowny, miałeś ubaw to się ciesz po co się tym chwalić, poza tym widać na jakich forach bywasz :P.
Możesz sprawdzić w google na jakich forach bywam. Forum Four Ways, Elendili, Adamyntowa Wieża, Polskiego uniwersum Total Wara, Historii.org i parę innych. Wymieniać dalej? Zresztą powiedz który mój post jest głupi i nonsenowny. Do twojej wiadomości podaj mi "mod" lepszy od Ogniem i Mieczem? Bo póki co Age of Turbulance mod w zbliżonych realiach nie dosięga OIM do pięt. Rozumiem zirytowanie, gra jest kiepska jako dodatek, ale porównywać ją do "kiepskich modów" jest idiotyczne. A poprzedniego użytkownika czepiłem się ponieważ napisał jedno zdanie kompletnie nie związane z tematem.
A skoro uważasz mnie za pirata to patrz:
Niektóre gry jeszcze z dzieciństwa bądź braci. Większość kupiona w tanich seriach po pewnym czasie np. za 20, 30, 40 czy 50 zł.Kasę zdobyć można na wiele sposobów: pracując, dostając na urodziny, czy inne święta, prosząc dziadków i pracując! Więc nie mów mi tu że każdy jest piratem.
PS: Zdjęcie usunę gdy się z nim zapoznasz bo umieszczanie takich rzeczy w internecie jest sporym ryzykiem.