Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crack i cd-key!  (Przeczytany 189609 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szlachcic

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Crack i cd-key!
    « Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 22, 2009, 10:31:28 »
    można pobrać pełną wersję na ...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2009, 10:51:40 wysłana przez Daedalus »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 22, 2009, 10:51:48 »
    Ostrzegałem. Żegnaj.

Offline sauron732

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Czerwca 08, 2009, 19:46:21 »
    Ja mam cacka i działa to nie mówcie ze zostały usunięte mogę podać cacka kto chętny pisać na PM

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #93 dnia: Czerwca 08, 2009, 20:04:47 »
    Widzę, że nie dotarły do Ciebie moje upomnienia na PW. W porządku, żegnaj zatem. Wróć, jak już trochę dorośniesz i zmądrzejesz.

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 14, 2009, 20:23:52 »
    Jak ja nie nawiedzę takich ludzi. Ściągają wszystko, ale bym się cieszył jak by go złapali za ściąganie.

Też ich nie lubię, ale takie rzeczy lepiej zachować dla siebie. ;]
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 14, 2009, 20:32:25 wysłana przez Alkhadias »

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 16, 2009, 15:41:32 »
    Owszem,cracki działają... ale żałosne jest granie na crackach. Ja mam oryginał i jestem zadowolony

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Raziro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lipca 27, 2009, 22:49:01 »
    Zresztą to nie kosztuje Bóg wie ile żeby cracka ściągać. To nie są Simsy które kosztują 150 zł tylko M&B które kosztuje o 100 zł mniej.
    homo humanum lumpus est

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #97 dnia: Lipca 27, 2009, 22:53:29 »
    Teraz już mamy MB od ok 60 zł, ale wcześniej był to wydatek rzędu 100 zł. Może to nie jest dużo, ale mieć 100 zł w kieszeni a ich nie mieć to jest różnica. Żeby nie było, że pochwalam piractwo, podaję tylko fakty;)

Offline Ans

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Lipca 28, 2009, 07:52:16 »
    ja zawsze ściągam piraty, albo triale, to zależy bo np w przypadku mb to było jedynie ograniczenie postaci, więc wszystko odbyło się legalnie. reszta bez zmian. Gier za 200 zł  albo coś koło tego nie kupuje raczej w ciemno bazując jedynie na recenzjach. A jak uznam produkt za dobry to w ramach gratyfikacji wysiłku twórców kupuję oryginał. Praktycznie zawsze. Mam oryginały wszystkich gier w które grałem. Tak tez było z moim M&B . Z kolei co do gier do 20 zł i  mniej to nie mam skrupułów. Kupuję w ciemno i jak leci :)
    wole towar sprawdzić i potem kupić, bo przecież nie ma sensu kupowanie czegoś w co i tak nie będę grał.
    Zresztą . Piętnowanie piractwa w ten sposób który kilka osób prezentuje wyżej uważam za czystą hipokryzję. Nie wierze że wszystko co macie w kompie to legalny stuff.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 08:01:01 wysłana przez Ans »

Offline Jonatan750

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Lipca 28, 2009, 08:26:11 »
    No wiecie nie każdy ma tyle kasy na kupowanie każdej oryginalnej gry. Jak ktoś nie pracuje to jest problem bo rodzice raczej nie dadzą.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #100 dnia: Lipca 28, 2009, 08:38:52 »
    No wiecie nie każdy ma tyle kasy na kupowanie każdej oryginalnej gry. Jak ktoś nie pracuje to jest problem bo rodzice raczej nie dadzą.

Ale głupoty chłopcze gadasz....bzdury jakich mało!!!1

Mnie też nie stać na lamborgini i nim nie jeżdże i nikomu z podwórka nie UKRADNĘ!!! Zgadza się???? Jak rodzice nie dadzą to można póść do pracy i zarobić na grę!!! Zgadza się????

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #101 dnia: Lipca 28, 2009, 08:43:34 »
    Tyle że chyba zdajesz sobie sprawę, że "gry" i "granie" to nie jest potrzeba pierwszego stopnia niezbędna do życia?
    Przecież nikt Ci nie każe kupować każdej gry, bo na to raczej nikt (są wyjątki) nie ma forsy. Każdy kupuje gry te które go interesują i na które ma forsę, a te które mu "wiszą" olewa i nie kupuje. Proste? Ja np. nie kupię Prototype, The Sims 3, ponieważ te gry mnie zupełnie nie interesują, ale to nie oznacza, że wejdę na torrenta i je ściągne. Zresztą ja baaardzo żadko kupuję gry w wydaniach premierowych, ponieważ po prostu nie mam na to forsy (a często mi jej na to szkoda) i czekam, aż wskoczą w jakąś serię budżetową w okolicach 20-50 zł i dopiero kupuję, a że nie zagram zaraz po premierze? Co mnie to obchodzi, wolę postępować zgodnie z moją moralności i godnością, niż kraść...
    Może kiedyś dorośniecie i zaczniecie dostrzegać i doceniać pracę innych, zwłaszcza że w tym przypadku "ci inni" robią coś dla was, a wy ich pracę kradnicie.

P.S. Nie rozumiem dlaczego kradnięcie gier nazywa się piractwem? Przecież to kradzież jak każda inna.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 08:57:43 wysłana przez proud »

Offline Jonatan750

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lipca 28, 2009, 08:54:44 »
    Niektórzy rodzice nie są zadowoleni z wydawania pieniędzy na gry. Dla nich granie to coś dziwnego.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #103 dnia: Lipca 28, 2009, 08:56:21 »
    Niektórzy rodzice nie są zadowoleni z wydawania pieniędzy na gry. Dla nich granie to coś dziwnego.

I mają rację.... Zarób sam pieniądze i za swoje kupuj sobie gry....

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #104 dnia: Lipca 28, 2009, 08:57:27 »
    No to sam sobie zbieraj na gry. Moi rodzice tak samo podchodzili do sprawy jak byłem młodszy, więc na gierki sam sobie zbierałem, żuliłem od dziadków, dorabiałem w wakacje, a Ty masz problemy i próbujesz usprwiedliwiać to że kradniesz...