mowilem juz ze nie jestem idiota myslisz ze kazdy kupuje gry? Tylko maniacy kupuja kazdy normalny czlowiek nie kupi gry za 50zl za to sobie kupisz porzadne buty ubranie spodnie bluze lub nawet myche do kompa albo klawe ja gier nie kupowalem i kupowac nie bede bo to jest chore ;p Jesli macie kase starzy wam daja na to to sobie kupujcie takie syfy ja np wole sobie pobrac w 2godziny czy tam 1godzine .
Ciekawe, w takim razie po co kupować ciuchy, skoro można je włożyć na siebie i wyjść ze sklepu, co?
Skąd wiesz, kto komu daje pieniądze na gry? Może ci ludzie oszczędzają sobie z kieszonkowego, by kupić to i owo. Skoro dla ciebie priorytetem jest ubranie, sprzęt komputerowy to twoja sprawa. Nie upoważnia cię to jednak, do tego, by kraść czyjąś pracę - piracić. To Ty robisz z siebie błazna, nie Ci, co grają w gry z czystym sumieniem i wspierają ich autorów.
Normalny człowiek kupi grę za cenę, która mu będzie odpowiadała. Zazwyczaj po roku, bądź dwóch na aukcjach internetowych pojawiają się gry do kupna, czy też tańsze reedycje - kolekcja Klasyki, Platynowa Wersja, itp. Poza tym 50zł to bardzo małe pieniądze jeśli chodzi o kupno gry w dniu jej premiery.
Skoro kupujemy "syfy", to po cholerę te "syfy" ściągasz i grasz?
Owszem nie jesteś idiotą, tylko bezczelnym złodziejem... W sumie nie widzę różnicy. Dorośniesz - zrozumiesz...
Pozdrawiam!