Witam serdecznie.Jestem nowym uzytkownikiem forum a zarazem nowym fanem tej oto gry.Ciekaw jestem jak to bedzie wygladac, gdyz od kiedy zaczolem swoja przygode z grami mmorpg (zaczolem 10 lat temu grajac w Ultima On Line, przez pare innych tytulow a na WoW w ktorego gram od premiery US to jest kolo 4 lat konczac:D), nigdy zadna single player gra nie wciagnela mnie na dluzej niz na tydzien.Ostatnio nawet z nudow postanowilem kupic PS3 i stoi nie uzywana od 2 tygodni,a kupilem wszystkie najlepsze tytuly.Na M&B wpadlem przypadkowo przegladajac tematy na forum mmorpg i nie ukrywam ze gra po obejrzeniu paru filmikow na youtube zrobila na mnie pozytywne wrazenie.Nie koniecznie grafika, bo pozostawia ona sporo do zyczenia w porownaniu z aktualnymi propozycjami rynkowymi,ale co tu mowic o grafice jak sam gralem w UO kolo 4 lat :D.
To co mnie zdziwilo to fakt ze ta gra jest malo rozpowszechniona a jednak comunity jest calkiem spore.Mam oczywiscie zamiar zakupic gre i stad moje pytanie, kiedy mozna sie spodziewac premiery oraz z tego co sie dowiedzialem dystrybutorem na Polske ma byc CD Projekt i czy ktos z Was wie czy bedzie ta gre mozna zakupic w sklepie badz w sklepie wysylkowym?
Dzieki wielkie z gory za odpowiedz.Jesli ktos lubujacy sie w grach mmorpg a aktualnie grajacy w M&B chcialby sie podzielic swoimi spostrzezeniami to bylbym wdzieczny GG 2399755