Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crack i cd-key!  (Przeczytany 189734 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Crack i cd-key!
    « Odpowiedź #120 dnia: Września 25, 2009, 19:05:24 »
    Ja lubię raz na jakiś czas ten temat przejrzeć. Piękna wylęgarnia piratów, średnio bystrych ludzi, i pięknej skrystalizowanej głupoty. To trochę jak głupie listy w AR w CDA. Niby idiotyczne, a jak bawią?

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #121 dnia: Grudnia 05, 2009, 08:04:37 »
    Ja lubię raz na jakiś czas ten temat przejrzeć. Piękna wylęgarnia piratów, średnio bystrych ludzi, i pięknej skrystalizowanej głupoty. To trochę jak głupie listy w AR w CDA. Niby idiotyczne, a jak bawią?
    Idiotyczne a się bawią...Taa w 100% się zgodzę ja gram legalnie i najwyższy lvl to 37 ;).Może i mały ale mam kupę modów
    NO SPAM

Offline AdamBu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Grudnia 31, 2009, 21:18:08 »
    Ja pamiętam jak raz doszedłem do 50 lvl... Miałem cel dojść do 70 (takie postanowienia) i jak mi brakowało "tylko" 20 lvl'ów, to mi się znudziło ;)

Hmm... Można wiedzieć co ten posta ma do tematu o złodziejach?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2009, 21:51:01 wysłana przez proud »
    Ludzie sami wyznaczają granice, a potem dygoczą ze strachu przed ich przekroczeniem.

Offline Prescot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 14, 2010, 21:47:12 »
    Można poprostu sobie grać w jakiegoś moda aby to pominąć.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #124 dnia: Marca 06, 2010, 22:58:06 »
    I co nikt nie chcę cracka do OiM albo M&B?, jakby co pisać w temacie ? (xD)

4xel182

• Gość
    « Odpowiedź #125 dnia: Marca 16, 2010, 16:22:34 »
    Powiem tak ja nie jestem knobkiem zrobilem sam sobie cd keya a ci co tak chca zeby ktos kupil to oni niech kupuja oto cd key CIACH! sluze pomoca :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 21, 2010, 14:15:54 wysłana przez Arcylisz »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #126 dnia: Marca 16, 2010, 16:24:43 »
    Ymm... Co to miało być ? W ogóle co ma znaczyć ten temat służący do ograniczania populacji tawerniarzy ?

Offline ☺☺☺☺☺ PL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Marca 16, 2010, 16:47:31 »
    Nie działa

Offline carl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Marca 16, 2010, 18:56:48 »

Kup Gre....

Przez piractwo pozniej nie chca robic gier bo sie im nie opłaca....

4xel182

• Gość
    « Odpowiedź #129 dnia: Marca 21, 2010, 13:26:23 »
    mowilem juz ze nie jestem idiota myslisz ze kazdy kupuje gry? Tylko maniacy kupuja kazdy normalny czlowiek nie kupi gry za 50zl za to sobie kupisz porzadne buty ubranie spodnie bluze lub nawet myche do kompa albo klawe ja gier nie kupowalem i kupowac nie bede bo to jest chore ;p Jesli macie kase starzy wam daja na to to sobie kupujcie takie syfy ja np wole sobie pobrac w 2godziny czy tam 1godzine . Nie bądzcie naiwni assasin creed tez niby ma haslo i login ktory musisz miec zeby grac a wpisujesz byle co i wchodzi ;p

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #130 dnia: Marca 21, 2010, 13:54:15 »
    mowilem juz ze nie jestem idiota myslisz ze kazdy kupuje gry? Tylko maniacy kupuja kazdy normalny czlowiek nie kupi gry za 50zl za to sobie kupisz porzadne buty ubranie spodnie bluze lub nawet myche do kompa albo klawe ja gier nie kupowalem i kupowac nie bede bo to jest chore ;p Jesli macie kase starzy wam daja na to to sobie kupujcie takie syfy ja np wole sobie pobrac w 2godziny czy tam 1godzine . Nie bądzcie naiwni assasin creed tez niby ma haslo i login ktory musisz miec zeby grac a wpisujesz byle co i wchodzi ;p
    Ciekawe, w takim razie po co kupować ciuchy, skoro można je włożyć na siebie i wyjść ze sklepu, co?
    Skąd wiesz, kto komu daje pieniądze na gry? Może ci ludzie oszczędzają sobie z kieszonkowego, by kupić to i owo. Skoro dla ciebie priorytetem jest ubranie, sprzęt komputerowy to twoja sprawa. Nie upoważnia cię to jednak, do tego, by kraść czyjąś pracę - piracić. To Ty robisz z siebie błazna, nie Ci, co grają w gry z czystym sumieniem i wspierają ich autorów.
    Normalny człowiek kupi grę za cenę, która mu będzie odpowiadała. Zazwyczaj po roku, bądź dwóch na aukcjach internetowych pojawiają się gry do kupna, czy też tańsze reedycje - kolekcja Klasyki, Platynowa Wersja, itp. Poza tym 50zł to bardzo małe pieniądze jeśli chodzi o kupno gry w dniu jej premiery.
    Skoro kupujemy "syfy", to po cholerę te "syfy" ściągasz i grasz?

Owszem nie jesteś idiotą, tylko bezczelnym złodziejem... W sumie nie widzę różnicy. Dorośniesz - zrozumiesz...

Pozdrawiam!

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Marca 21, 2010, 14:16:24 »
    Panu piratowi już podziękujemy.

Offline menalue

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Marca 21, 2010, 14:53:02 »
    lekki oftop, ale popieram. Nie piraci-my. Ludzie mówią że to brednia, ale spójrz na to inaczej. Nie dasz jednemu pracownikowi 67 PLN za grę to on nie zarobi, jak on nie zarobi to kupi podrobioną koszulkę przez co producent koszulki nie zarobi i tak mniej więcej koło się zamyka.

Offline BioEagle

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Marca 21, 2010, 19:40:32 »
    I tak koszulka za 67zł z adidasa to "replika" ;p

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #134 dnia: Kwietnia 04, 2010, 18:29:33 »
    Tak szczerze, to na forach większość porządnisie, a poza aż grzeją się torrentów serwery. :-)