Wystarczająco dużo by sprać ci w Warbandzie tyłek :D
A tak na serio to nie wiem jak będzie z dowódcą drugiej drużyny......wiesz, nie jesteście na forum zbyt długo i nie wiem jak zareagują inni wojowie. Myślę, że powinno się w tej sprawie wypracować kompromis zanim zacznie się gra, by później nie było nieporozumień. Wydaje mi się, że ankieta ze zgłoszonymi osobiście kandyturami byłaby najlepszym rozwiązaniem [oczywiiście głosują tylko zainteresowane osoby].
Juz niemoge sie doczekac ,,,...
Moze na tym forum nie jestesmy dlugo ale jezeli chodzi o scene multi oto nasze referencje jezeli ktos ma watpliwosci ze jestesmy z ulicy(
chcialbym na koniec dodac ze Klan to ludzie i przyjaciele a sama gra to wisienka na czubku tortu ,):Za oficjalną datę powstania klanu Imperium Polskie przyjmuje się dzień 24.06.2004 roku, czyli rocznicę bitwy pod Cedynią
Przez te kilka lat “bytowania” na multi TW, klan zapełnił dość znacząco swoją gablotkę z pucharami. Największymi sukcesami IPL są: wygrana w turnieju Clan Wars Competition na Medieval Total War II, Mistrzostwo Polski w grze 2v2 na Rome Total War: Barbarian War, Vice-mistrzostwo Polski 1v1 na MTW2, czy zajęcie drugiego miejsca w Total War Premier League na Rome Total War. Gracze IPL szczególnie upodobali sobie prestiżowy turniej 1v1 – Golden Sword, w którym na 6 edycji, w 4 wystąpili w finale, w tym dwa finały zakończyli na swoją korzyść. Trzeba też wspomnieć o dużym wkładzie klanowiczów z IPL w tamtoroczne zwycięstwo w Mistrzostwach Świata. Kolejną sprawa, o której warto napisać, jest tzw. “zawołanie bojowe”, którego członkowie IPL używają przed każdym meczem. Polega to na tym, że przed każdą bitwa oprócz standardowego “GL&HF”(Good Luck and Have Fun), piszą “Bogarodzica”. Pierwszy polski hymn jest też myślą przewodnią intro klanu, które znajduje się na starej stronie klanowej.
IPL jest też specyficzne, jeśli chodzi o graczy, którzy opuścili ten klan. Można by z nich stworzyć kilka drużyn, które byłyby w stanie rywalizować na najwyższym poziomie w większości gier z serii TW. Byłymi członkami IPL są m.in. Feldmarshal, Amrod, Miokal, Nieśmiertelnik, Dakkon czy Uruk oraz wielu innych świetnych graczy. Myślę, że klany Sarmatów Królewskich i The Admirals nie będą obrażone, gdy napiszę, że “kręgosłupami” tych klanów są byli gracze IPL.
Mam nadzieje ze szlachetni wojowie po przeczytaniu nabiorą wiecej zaufania i znikną jakiekolwiek obawy, bo my nie z pierwszej łapanki :D.