Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turniej drużyn cz.1  (Przeczytany 26022 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Turniej drużyn cz.1
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 31, 2009, 23:57:39 »
    Tam na czerwono u tego pana to pytania odnośnie punktów wyżej zapewne

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 01, 2009, 12:46:25 »
    Tam na czerwono u tego pana to pytania odnośnie punktów wyżej zapewne
    Nie inaczej ,na czerowono pytania odnośnie zasad.

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 01, 2009, 13:53:42 »
    1. Jednym dowódcą będę ja a drugiego jeszcze nie ma.....jeżeli ktoś chce to pisać, jak nie, to sam wybiore odpowiedniego
    2. Nie będzie takiego ustalenia
    3. Skład sędziowski nie będzie do nieczego potrzebny....to jest organizowane dla zabawy.....
    4. Jest możliwość i będzie zarezerwowany albo pójdziemy na jakiś pusty europejski, jeszcze zobaczymy
    5. Godziny nie znam ale na pewno po 18

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 01, 2009, 18:08:52 »
    1 w taki ukladzie zglaszam na dowodce 2 teamu    IPL{Knight}Pless  Klan Imperium Polskie
    2 Rozumiem obie strony atakujace  ,tak?
    3.zabawa GL & HF ruzumiem doskonale lecz im wiecej ludzi  tym większa różnica zdań,grasz dl zabawy ale niechcialbys kiedys przeczytac lub uslyszec
     -Wygraliscie bo byly zle pingi .. Nawet nie wiesz co ludzie potrafia wymyslec :D  a grają HF :D
    4 dzieki za odp .
    5 dzieki za odp.

« Ostatnia zmiana: Listopada 01, 2009, 19:27:42 wysłana przez IPL_Aron »

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 01, 2009, 19:01:01 »
    A ma on bete???????

Kolego ile ty masz lat ?

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 01, 2009, 19:08:19 »
    Nie zwracaj na Szepieta uwagi. Tylko ktoś o naprawdę niskiej inteligencji zadaje pytania takie jak Szepiet, więc zignorujmy go i nie wdawajmy się z nim w dyskusję.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 01, 2009, 20:41:11 »
    DuoGum bez żadnych prowokacji tutaj proszę.

A ma on bete???????

Kolego ile ty masz lat ?
    Wystarczająco dużo by sprać ci w Warbandzie tyłek :D
    A tak na serio to nie wiem jak będzie z dowódcą drugiej drużyny......wiesz, nie jesteście na forum zbyt długo i nie wiem jak zareagują inni wojowie. Myślę, że powinno się w tej  sprawie wypracować kompromis zanim zacznie się gra, by później nie było nieporozumień. Wydaje mi się, że ankieta ze zgłoszonymi osobiście kandyturami byłaby najlepszym rozwiązaniem [oczywiiście głosują tylko zainteresowane osoby].

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 02, 2009, 06:59:40 »
    Nie zwracaj na Szepieta uwagi. Tylko ktoś o naprawdę niskiej inteligencji zadaje pytania takie jak Szepiet, więc zignorujmy go i nie wdawajmy się z nim w dyskusję.

Taki mały offtop na początek, Duo licz się ze słowami, bo czegoś takiego nie będziemy tolerować....mówię poważnie....

Co do dowódców, pisać mi na pw kto chciałby dowodzić drugą grupą, jak nie będę miał zgłoszeń to sam wybiorę.....

Co do składu sędziowskiego....mogą marudzić, ale to i tak nie zmieni niczego:) acha, korzystanie z bugów gry przez chociażby jednego zawodnika, to przegrany mecz przez jego drużynę i jeden punkt dla przeciwnika....

Ja lepiej usunę tego bezsensownego posta szepieta...

Proszę mi nie pisać w postach!!!!!!!:P

Ps. W tej chwili zgłosiły się jak narazie dwie osoby do pełnienia funkcji dowódców 2 oddziału: Pablo i IPL Aron.....jeżeli ktoś jest jeszcze chętny pisać na pw

« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2009, 12:53:37 wysłana przez Niezaspokojony szympans OMEGA kopulujący wyłącznie Zmrówkami »

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 02, 2009, 13:29:18 »
    acha, korzystanie z bugów gry przez chociażby jednego zawodnika, to przegrany mecz przez jego drużynę i jeden punkt dla przeciwnika....

Taka ciekawostka:

Ostatnio http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,82115.0.html odkryłem ten błąd w ogniu walki,
    okrążony przez trzech zbrolów chciałem wskoczyć na głaz, ale się "zapadłem :)
    Jestem daleki od nadużywania bugów, ale odruchowo ustrzeliłem dookólnych "wrogów" znajdując się
    już we wnętrzu głazu... Tak naprawdę najpierw ustrzeliłem a potem się zorientowałem, że oni nie mogą
    mnie niczym trafić. Potem już strzelałem w ramach testu buga, ale niedługo, mimo to, ktoś poczuł się za bardzo
    dotknięty moim bełtem, mam nadzieję, że już mu przeszło :)

W każdym razie przestroga - jeśli walka będzie w "Village", nie wskakujcie na głazy, bo przegracie przez
    dyskwalifikację (dotyczy tylko dużych, pękniętych głazów).
    « Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2009, 13:33:00 wysłana przez r--x »
    ------------
    EXPO360

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 02, 2009, 13:32:53 »
    Na Villige jest tyle bugów, że ho ho....i niektórzy bardzo lubią z nich korzystać...np Tario czy Arthasan...mądrale z kuszami:P

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 03, 2009, 01:43:05 »

Wystarczająco dużo by sprać ci w Warbandzie tyłek :D
    A tak na serio to nie wiem jak będzie z dowódcą drugiej drużyny......wiesz, nie jesteście na forum zbyt długo i nie wiem jak zareagują inni wojowie. Myślę, że powinno się w tej  sprawie wypracować kompromis zanim zacznie się gra, by później nie było nieporozumień. Wydaje mi się, że ankieta ze zgłoszonymi osobiście kandyturami byłaby najlepszym rozwiązaniem [oczywiiście głosują tylko zainteresowane osoby].

Juz niemoge sie doczekac ,,,...
    Moze na tym forum nie jestesmy dlugo ale jezeli chodzi o scene multi oto nasze referencje jezeli ktos ma watpliwosci ze jestesmy z ulicy(chcialbym na koniec dodac ze Klan to ludzie i przyjaciele a sama gra to wisienka na czubku tortu ,):
    Za oficjalną datę powstania klanu Imperium Polskie przyjmuje się dzień 24.06.2004 roku, czyli rocznicę bitwy pod Cedynią
    Przez te kilka lat “bytowania” na multi TW, klan zapełnił dość znacząco swoją gablotkę z pucharami. Największymi sukcesami IPL są: wygrana w turnieju Clan Wars Competition na Medieval Total War II, Mistrzostwo Polski w grze 2v2 na Rome Total War: Barbarian War, Vice-mistrzostwo Polski 1v1 na MTW2, czy zajęcie drugiego miejsca w Total War Premier League na Rome Total War. Gracze IPL szczególnie upodobali sobie prestiżowy turniej 1v1 – Golden Sword, w którym na 6 edycji, w 4 wystąpili w finale, w tym dwa finały zakończyli na swoją korzyść. Trzeba też wspomnieć o dużym wkładzie klanowiczów z IPL w tamtoroczne zwycięstwo w Mistrzostwach Świata. Kolejną sprawa, o której warto napisać, jest tzw. “zawołanie bojowe”, którego członkowie IPL używają przed każdym meczem. Polega to na tym, że przed każdą bitwa oprócz standardowego “GL&HF”(Good Luck and Have Fun), piszą “Bogarodzica”. Pierwszy polski hymn jest też myślą przewodnią intro klanu, które znajduje się na starej stronie klanowej.
    IPL jest też specyficzne, jeśli chodzi o graczy, którzy opuścili ten klan. Można by z nich stworzyć kilka drużyn, które byłyby w stanie rywalizować na najwyższym poziomie w większości gier z serii TW. Byłymi członkami IPL są m.in. Feldmarshal, Amrod, Miokal, Nieśmiertelnik, Dakkon czy Uruk oraz wielu innych świetnych graczy. Myślę, że klany Sarmatów Królewskich i The Admirals nie będą obrażone, gdy napiszę, że “kręgosłupami” tych klanów są byli gracze IPL.
    Mam nadzieje ze szlachetni wojowie po przeczytaniu nabiorą wiecej zaufania i znikną jakiekolwiek obawy, bo my nie z pierwszej łapanki :D.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 03, 2009, 07:34:20 »
    Do bycia dowódcami zgłosili się jeszcze Arthasan i Alkhadias

Do IPL_Arona, w tej chwili co się orientuje to nie masz bety i uwierz mi na słowo, że naprawde cholernie ciężko będzie Ci dowodzić ludźmi, po pierwsze nie znasz strategii jakie są rozgrywane, nie kojarzysz map, nie wiesz kogo na kogo wystawić, a co najważniejsze  nie wiesz jak kto gra....nawet jak przyjdzie do losowanie ludzi do poszczególnych oddziałów to będziesz strzelał w ich umiejętności i będziesz wybierał po nicku....w tej chwili odrzucam całkowicie Twoją kandydature z w/w względów....później to się może zmienić oczywiście, ale na dzień dzisiejszy mówie nie....poznaj gre, poznaj ludzi to następnym razem się pomyśli...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Listopada 03, 2009, 08:18:46 »
    Drogi IPL Aronie. Ja nie umniejszam waszych osiągnięć na polu TotalWar, ale M&B to zupełnie inna bajka......Ja też nie mogę się doczekać :D O to ja już wiem kto będzie dowodził.......:D

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 03, 2009, 10:58:14 »
    Drogi IPL Aronie. Ja nie umniejszam waszych osiągnięć na polu TotalWar, ale M&B to zupełnie inna bajka......Ja też nie mogę się doczekać :D O to ja już wiem kto będzie dowodził.......:D
    hehehe.... Pwi7 alez ja swojej nigdy Kandydatury nigdy nie skladalem  .
     Podalem Plessa (osoba ktora zana Mapy zna gre wie jak dowodzić i gra chyba logoczne ze zanim nie poznal by jak kto gra, musial by poznac graczy rozgrywajac cos z nimi)
    Rozegranie bitwy bez zadnego treningu? nie znając  ludzi to nie możliwe Pvi7 i bardzo dobrze o tym wiesz .

No ale widze ze juz decyzje byly wukonane duzo wcześniej ,
    W takim układzie będę zmuszony wycofać naszych ludzi którzy sie zgłosili i wstrzymam zgłoszenia reszty naszych i potraktujemy to jako wasz wewnątrz klanowy turniej i pozostaje mi tylko życzyć wam

GL& HF

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 03, 2009, 11:03:23 »
    A faktycznie nie zauwazyłem, że to nie Ty.....:P No cóż..zdarza się....

Ale nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym że decyzje zostały podjęte wcześniej??? żadnych decyzji nie było i to nie jest mecz wewnątrzklanowy....
    Jak nie chcecie grać dla zabawy to już jest Wasz problem i Wasza decyzja, ja na to wpływać nie będę....