Pomyślałem sobie, że warto by było wykorzystać trochę beta testerów i sprawdzić ich w bojach...
Zoorganizowany zostanie turniej graczy biorących udział w beta testach dodatku Warband. Każdy
chętny będzie się mógł dopisywać do tego wątku....osoby spoza forum też mile widziane....
Zasady turnieju:
-zostaną utworzone dwie grupy zawodników, po x graczy każda, w składach równych, nie różniących
się więcej niż jednym zawodnikiem
-zostaną powołani dwaj dowódcy do wyboru graczy i kierowania nimi podczas bitwy
-zostaną utworzone dwa kanały w Tsie podczas rozgrywki
-gracze zostaną wybierani zasadą "raz jeden, raz drugi" (tak jak w szkole na wf-ie podczas gry w nogę,
tak było za moich czasów):P
-mapy do gry zostaną uzgodnione przed meczem przez dowódców
-walczymy czym chcemy, można używać każdego typu broni i zbroji
-turniej zostanie rozstrzygnięty po 6 starciach
-w przypadku remisu, będą losowani gracze po jednym z każdej drużyny i oni zagrają pojedynek 1v1 i
zdecydują o wyniku turnieju....
-z tego względu, że nie mamy serwera z hasłem turniej będzie odbywał się na ogólnym serwerze
-jeżeli do serwera dołączy się więcej niż 5 graczy z poza nas, turniej zostanie przerwany i odbędzie
się poszukiwanie serwera pustego i dalsze kontynuowanie rozgrywki, wtedy wcześniejszy mecz nie
będzie brany pod uwagę
-będziemy walczyć w godzinach popołudniowych tak aby każdy miał sznse się spróbować
-turniej będzie się odbywał na mapach "battle"
-aby turniej się odbył musi być co najmniej 12 graczy w obu drużynach, jesli nie ma to ustalamy kolejny
termin
Uwagi ogólne:
-jeśli się zdecydujecie to proszę się zapisywać tworząc odpowiedni post i jednocześnie podając krótko
informacje jako kto chcecie walczyć (to przyda się dowódcom podczas wybierania graczy)
-jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem na wszystkie wątpliwości
Zapraszam serdecznie:)
Ps. Jak o czymś zapomniałem to później edytuje:P
Lsita osób:
-Tario kusznik/piechur
-Kalsiver kusznik/piechur
-Kalpokor konny, później pieszy, chciał maruda dragona to ma:P
-Oktawian piechur przestań mi pisać w postach łobuzie!!!!! xD - Sam jesteś łobuz!
-Chidori Piechur
-Proud jako największa maruda
-Archimonde Konnica
-Arthasan Konnica
-Movart Kusznik
-Woochuck Konny
-Pablo77 piechur
-Szepiet piechur
-DuoGum Konny
-Ammoreso piechur
-Mati3333 kusznik
-Buu154 piechur