Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze problemy z Warbandem  (Przeczytany 115199 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fresh2Death

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasze problemy z Warbandem
    « Odpowiedź #495 dnia: Kwietnia 15, 2010, 22:46:26 »
    znalazłem ten plik zmieniłem na 20 ale nadal nic nie działa. żadnych serwerów...
    hah dla single playera to bym ściągnął pirata a nie wydawał 90 zł wkońcu to nie małe pieniądze...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2010, 10:23:20 wysłana przez Fresh2Death »

Offline Sewano

• Użytkownik
    « Odpowiedź #496 dnia: Kwietnia 16, 2010, 10:47:18 »
    Mam dość duży problem z grą Po ściągnięciu najnowszego patcha (1.110). To gdy wchodzę do gry (nieważne czy to multi czy singel) to rozmazuje mi się textura oraz znika, Właściwie to na przemian tak się dzieje przy tym także Się ścina. Dodam że W starszej wersji Wszystko było w porządku (1.101). Reinstalacje także Nie pomagają mam nadzieje że da się to jakoś naprawić.

Offline Bergmen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #497 dnia: Kwietnia 16, 2010, 17:04:47 »
    A ja mam problem z grafiką. Otóż, gdy włączam Warbanda na DirectX 9 to postacie mają czarne twarze i ręce, gdy przełączam na 7 to błąd znika. Czy wie ktoś jak mam grać na 9 bez tego błędu?
    miałem podobny problem jak wgrywałem patcha 1.102 i 1.103 gram teraz bez patcha i jest dobrze tylko ze teraz mam inny problem, gdy jest noc czesto mam cos takiego ze ekran mi sie nie ściemnia jedynie miasta i drzewa reszta jest normalnie jak w dzień, a gdy wejde do jakiejs lokacji to kolory włosow, twarze rece czasem jakies uzbrojenie postaci sa bardzo jaskrawe i jest to dosc dokuczliwe podczas bitew w nocy bo kazdy świeci jak choinka ma ktos pomysł jak rozwiazac ten problem?

Offline Markoncinio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #498 dnia: Kwietnia 16, 2010, 17:48:48 »
    ja mam takie problem jak podróżuje po mapie co kilka sekund wyskakują mi jakieś powiadomienia najczęściej puste lub dotyczące jakiś innych rzeczy nie dotyczące gry, jest tylko Kontynuuj i tak co kilka sekund

Offline SyrjuszG

• Użytkownik
    « Odpowiedź #499 dnia: Kwietnia 17, 2010, 11:35:49 »
    Wie ktoś w jaki sposób można zmienić stolice własnego państwa? Mam już trochę terenów, ale minister został w Chalbek Castle, a jak pomyśle, że kiedyś będę musiał latać przez całą mapę to mi się płakać chce :/

Offline assasyn678

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #500 dnia: Kwietnia 17, 2010, 14:25:34 »
    W jaki sposób mam się ożenić jak w ogóle zdobyć
    jakąś dziewoje PoZdRo
    I dzięki za odpowiedzi

ps sory jesli coś ominąłem z innych dyskusji

Offline Seriq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #501 dnia: Kwietnia 17, 2010, 15:55:57 »
    W jaki sposób mam się ożenić jak w ogóle zdobyć
    jakąś dziewoje PoZdRo
    I dzięki za odpowiedzi

ps sory jesli coś ominąłem z innych dyskusji
    Poznać możesz na ucztach w miastach. Jeżeli nie masz zaproszenia wystarczy wygrać turniej.

Offline buractwo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Kwietnia 18, 2010, 14:17:24 »
    Wie ktoś w jaki sposób można zmienić stolice własnego państwa? Mam już trochę terenów, ale minister został w Chalbek Castle, a jak pomyśle, że kiedyś będę musiał latać przez całą mapę to mi się płakać chce :/

W patchu 1.110 pojawiła się opcja "przenieś tutaj swój dwór" - wystarczy mieć w ekwipunku narzędzia i belę aksamitu.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #503 dnia: Kwietnia 18, 2010, 20:55:48 »
    Mam problem z multiplayerem. Otóż gdy jeden z członków mojego klanu zakłada serwer wszyscy wbijają a mi czasem się wyświetla a czasem nie. Nie wiem co zrobić. Naciskałem setki razy odśwież czy rozpocznij wyszukiwanie. Resetowałem Warbanda. Sprawdzałem czy wyłączenie zapory lub antywirusa pomoże. I nie pomaga co robić?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Kwietnia 18, 2010, 23:44:04 »
    Mam problem z multiplayerem. Otóż gdy jeden z członków mojego klanu zakłada serwer wszyscy wbijają a mi czasem się wyświetla a czasem nie. Nie wiem co zrobić. Naciskałem setki razy odśwież czy rozpocznij wyszukiwanie. Resetowałem Warbanda. Sprawdzałem czy wyłączenie zapory lub antywirusa pomoże. I nie pomaga co robić?

Czasem tak się zdarza...
    Wystarczy cierpliwie poczekać i poodświeżać :D
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #505 dnia: Kwietnia 19, 2010, 13:51:09 »

Czasem tak się zdarza...
    Wystarczy cierpliwie poczekać i poodświeżać :D

Raz odświeżałem, wyszukiwałem i włączałem grę przez pół godziny i nic to nie dało. Myślałem że może da się temu zapobiec.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sobixd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #506 dnia: Maja 02, 2010, 17:28:05 »
    prosze o pomoc poniewaz w samym menu a takze w czasie gry nie widze ikonki myszki wszystko musze robic na wyczucie prosze o pomoc z gory dzieki :D

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #507 dnia: Maja 05, 2010, 21:10:55 »
    prosze o pomoc poniewaz w samym menu a takze w czasie gry nie widze ikonki myszki wszystko musze robic na wyczucie prosze o pomoc z gory dzieki :D

To bym bardziej zaliczył do problemów technicznych....
    Kilka porad od wujcia sama:
    1.Spróbuj poszukać w konfiguracji w menu powitalnym gry (tam chyba masz jeszcze kursor?)
    2.Ściągnij aktualizacje ew.rusz tyłek usuń pirata rozbij świnkę skarbonkę i raz,dwa do sklepu po grę
    3.Przeinstaluj grę
    4.Sprawdź u kogoś innego, może to problem tylko z twoim egzemplarzem wtedy idź wymienić grę za okazaniem paragonu
    5.Podaj konfigurację swojego komputera to może pomóc

Moje pytanie:
    Mam w swoim posiadaniu dwa zamki,miasto i dwie wioski - Ruluns,Azgad i tu pojawia się problem chcę mieć z tymi wioskami dobre stosunki, ale od około 20dni (w grze oczywiście), żaden z starszych wioski nie chce mojej pomocy, w każdej innej wiosce ale nie mojej potrzebują pomocy tylko nie w moich....co jest?
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Husarz222

• Użytkownik
    « Odpowiedź #508 dnia: Maja 07, 2010, 19:48:49 »
    Otóż mam taki problem : gdy wpisuje cd kay-a to wyskakuje mi taki błąd ,że nie mam połączenia z netem . Natomias internet mam włączony

NIE PATRZ NA MOJE BŁĘDY I ICH NIE POPRAWIAJ JESTEM NOGA Z ORTOGRAFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #509 dnia: Maja 07, 2010, 19:54:39 »
    A masz wersję oryginalną czy piracką?

Jeśli piracką to ten syf tak ma...

Pozdrawiam!

@DOWN: Co "no ok"? W sensie, że masz pirata? Bez cd key-a nie można powyżej 8 lvl. Bez CK działa jak demo po prostu...
    « Ostatnia zmiana: Maja 07, 2010, 20:01:11 wysłana przez Kormo »
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.