Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 183053 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #765 dnia: Maja 27, 2012, 10:52:13 »
    Musisz mieć amulet ( chyba Mary, ale nie jestem pewien ) i podgadać ludzi o te tematy, np. Lydie :P
    (click to show/hide)

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #766 dnia: Maja 28, 2012, 07:40:39 »
    Mam ten amulet, założony, ale nie pojawiają mi się żadne opcje dialogowe. Może trzeba zrobić jakiś szczególne zadanie z tym związane?

Dotarłem do końca głównego wątku - coś jakoś za łatwo... Dziwne, że nie mogę zabić smoka Para - coś tam - hp mu spada ale jest nieśmiertelny - można na nim trenować ;) Błąd gry?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #767 dnia: Maja 28, 2012, 09:40:50 »
    (click to show/hide)

Co do twojego problemu z małżeństwem - Możesz się ożenić z każdym swoim huscarlem, z częścią albo ze wszystkimi najemnikami i poszczególnymi osobami :D

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #768 dnia: Maja 28, 2012, 17:59:17 »
    Kojarzy ktoś premiere DLC?

-------------------------------

Ja po zabiciu Patajajaxa nie mialem nowych wrogich smoków :/ ale to w listopadzie jeszcze.
    Retarded are everywhere

Offline Lutter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #769 dnia: Maja 28, 2012, 18:24:57 »
    Pierwszy raz zostanie zaprezentowany na E3, natomiast premierę będzie mieć latem - przy czym posiadacze X-pudeł dostaną go miesiąc wcześniej niż posiadacze PC i PS3.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #770 dnia: Maja 28, 2012, 18:48:27 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:54:41 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #771 dnia: Maja 29, 2012, 07:34:26 »
    Jak się pozbyć prastarego zwoju? Waży 20 jednostek a wyjąć go nie można bo "jest związany z zadaniem"?
    W sumie to ok 40 jednostek mam zapchane przez questowe rzeczy i nie bardzo wiem jak się tego pozbyć - lutnia, klejnot, głowy i jeszcze kilka tym podobnych śmieci :)

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #772 dnia: Maja 29, 2012, 14:01:34 »
    pokoncz questy?

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #773 dnia: Maja 29, 2012, 15:21:09 »
    W sumie logiczne :D pytanie gdzie ten zwój zanieść? Bo utłukłem już smoka i w sumie wygląda na to że zakończyłem główny wątek - czyżbym się mylił?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #774 dnia: Maja 29, 2012, 15:35:14 »
    Dawaj więcej spoilerów... W końcu każdy kto nie grał uwielbia czytać takie posty, bo wpisanie głupiego ostrzeżenia o umieszczeniu informacji fabularnych oraz wstawienie [spoiler]   [/spoiler] to już zbyt wielki trud.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #775 dnia: Maja 29, 2012, 17:23:09 »
    Kilka info na temat TES:Online :

"Informacje z magazynów Gamestar i PC Gamer

Wybór ras ściśle związany jest z frakcjami - nie da się być Altmerem w Pakcie Ebonheart.
        Nekromanci mogą wskrzesić poległych towarzyszy.
        W niektórych publicznych podziemiach mogą trafić się zagadki i łamigłówki, których rozwiązanie wymaga współpracy kilku osób.
        Twierdze zniszczone w czasie oblężeń muszą zostać odbudowane przez graczy.
        Każda postać ma mieć możliwość korzystania z dowolnej broni (co decyduje o dostępnych dla nas atakach). Im dłużej używamy danej broni przez dłuższy czas, nasza postać posługuje się nią skuteczniej i otrzymuje możliwość wykonywania szerszej gamy ataków.
        Wśród umiejętności "ostatecznych" znajdziemy Przywołanie Atronacha Mrozu, który "spadnie" z nieba, ogłuszając i raniąc tych, na których wyląduje, by włączyć się później do walki.
        Umiejętności znajdujące się na pasku skrótów możemy zmienić na inne w niemal dowolnym momencie. Niemal, gdyż w czasie walki ta opcja jest inedostępna.
        Twórcy chcą ograniczyć do minimum konieczność korzystania z UI tak, by gracze mogli skupić się na tym, co dzieje się na ekranie, a nie na latających po nim cyferkach i wskaźnikach.
        Napotkane przez nas potwory mają być silniejsze niż te, które spotykamy w innych MMO i zawsze stanowić wyzwanie dla graczy. Twórcy chcą uniknąć sytuacji, w których walki są tak proste i banalne, że gracze są bardziej zmęczeni tym, że nic się nie dzieje, niż tym, że muszą się postarać, by wygrać.
        W czasie wykonywania zadań często staniemy przed wyborem ścieżki, którą chcemy podążyć, a każdy wybór będzie miał swoje znaczenie."
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline tomaszproblem

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #776 dnia: Maja 30, 2012, 14:13:00 »
    Nie wiem jak wy , ale ja na TES Online czekam z niecierpliwością.

Offline Lutter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #777 dnia: Maja 30, 2012, 15:49:54 »
    A ja - wraz z kolejnymi ujawnianymi informacjami - tracę zainteresowanie tym... półtytułem nastawionym na żerowanie na fanach TES. System umiejętności ma być bardzo ubogi w stosunku do innych MMO, każda klasa prawdopodobnie będzie posługiwała się wszystkim [więc będą magowojownikołucznikozabójcy], poza tym sporo rzeczy odbiega od lore lub je nagina. Niby da się to wytłumaczyć, ale jednak dla osób które zawodowo nie zajmują się wertowaniem internetu w celu znalezienia wszystkiego o świecie TES, od początku istnienia świata aż do czasów wojny domowej w Skyrim, te rzeczy mogą razić.
    Za to Bethesda zarezerwowała [prawdopodobnie] tytuł drugiego DLC do Skyrim, oraz [również prawdopodobnie] w pierwszym DLC ujrzymy animowane cepy bojowe oraz kiścienie.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #778 dnia: Maja 30, 2012, 15:52:13 »
    MMO w świecie TESa to nie to samo co TES...tak jak LOTRo i SWo tak i tu nie spodziewam się niczego nowego...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #779 dnia: Maja 30, 2012, 16:58:32 »
    Jak wypuszcza gniota to sie na nim przejada(chyba) bo ludzie nie beda grac w cos takiego.Wtedy beda oni miec nauczke na przyszlosc i inni przestroge mam nadzieje.