NIFN!
Problemem dubbligu może być jeszcze kwestia, przedstawienia aktorowi danej sytuacji czy bohatera, któremu podkłada głos...Oczywistym jest chyba fakt, że wymagałoby to poświęcenia znacznie więcej czasu, oraz funduszy!!
Raddeo!
Z zamkami nigdy się nie zastanawiałem, ale powiem, Ci, że naprawdę warto kupować WSZYSTKIE wytrychy, otóż złamanie wytrycha podnosi nam umiejętność.Fakt, że na mistrzowskim, bez dodatkowych umiejętności można stracić z 30 wytrychów ale za to dostajemy kilka punktów.W razie czego radzę zrobić save'a przed cięższymi zamkami!
Jeżeli chodzi o zabijanie na najwyższym.Jest problem, ale chyba największy z gigantami.Kiedy dostaniemy się w zasięg jego maczugi, lepiej jest wczytać save'a :p
Poza tym na nastym lewelu udało mi się zabić 3 strażników w Markaracie(?), było to następstwo w zadaniu, więc musiałem ich pozabijać, teraz nie mogę tam wrócić...;/Był problem, bo walka odbyła się w małym pomieszczeniu w wokół ołtarza, ale trochę magii, mikstur, kilkanascie minut uciekania, uderzania i ponownego uciekania....
Glaedr, zwiększ poziom na mistrzowski to zapomnisz, że coś takiego Cię spotkało...
Liveon!
Zaklinania nie używam, i jakoś nie jest mi to potrzebne!
Z Magii, to szkolę przywracanie, dodatkowo zniszczenie.
Uważam, że kowalstwo jest w stanie wynagrodzić brak tej umiejętności!Mam naprawdę świetne z tego tytułu profity do obrony i ataku!