Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: eRepublik  (Przeczytany 58365 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: eRepublic
    « Odpowiedź #420 dnia: Maja 05, 2010, 18:44:18 »
    Strozer - świetny strateg, obiecuje poprawienie skuteczności WP, poszerzenie granic http://www.erepublik.com/en/newspaper/empiria-232419/1
    Miudyk - najpewniej będzie się skupiał na obronie ePolski, chce zamknąć firmy dla 0-skillowcow http://www.erepublik.com/en/newspaper/plaster-miodu-178088/1
    Tak najbardziej w skrócie. :)
    Oj, a gdzie Muchozol? Wezyk jeśli cenisz wolny rynek zastanów się na oddaniem głosu na Muchozola.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Dzejkobs

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #421 dnia: Maja 05, 2010, 18:58:44 »
    taa Muchozol... człowiek, który startuje co wybory i jeszcze nigdy nie wygrał. Nie mówię, że byłby złym prezydentem, ale raczej wątpliwe żeby mu sie teraz udało.

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #422 dnia: Maja 05, 2010, 19:13:36 »
    Co nie znaczy że nie można mu kibicować - może kiedyś w przyszłości... Ja na razie na pewno nie będę głosował na kandydatów należących do fanklubu Mixia, ani na tych z klubu miłośników Dmowskiego. Niestety byłem, jestem i będę skazany na rządy których nie lubię... Ale życie toczy się dalej.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #423 dnia: Maja 06, 2010, 16:54:59 »
    Właśnie się zarejestrowałem i mam pytanie. Czy na początku gry warto pomagać sprzymierzeńcom np. Chorwacji atakowanej przez BiH, Afryce Południowej atakowanej przez Brazylię, czy Rumunii atakowanej przez Bułgarię ?

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #424 dnia: Maja 06, 2010, 17:05:08 »
    Najlepiej to bić zgodnie z rozkazami MON-u. Niełatwo je przeoczyć gdyż zawsze wysoko w rankingu najpopularniejszych artykułów.
    PS: Gedbard nie byłbyś zainteresowany dołączeniem do grupy bojowej jaką jest Armia Królewska?   

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #425 dnia: Maja 06, 2010, 17:10:56 »
    Wiesz co... muszę się najpierw zorientować w tym świecie. Grupa bojowa to to samo co partia ? Wiem, że moje pytanie mogą być noobskie, ale dopiero zaczynam z tego typu grami.

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #426 dnia: Maja 06, 2010, 17:20:12 »
    Grevious, zawsze mnie interesowało jak wy sobie radzicie w AK. Macie firmy z bronią, a jeśli tak to ile dziennie ich dostajecie?
    Gedbard - grupa bojowa to organizacja, która zajmują się wspólną walką, wylotami za granice na te ważniejsze. Jest ich w ePolsce wiele, więc na pewno do którejś byś się załapał. Nie jest to to samo, co partia, ale zdarzają się przypadki partyjnych bojówek np. Armia Imperialna, Grupy Operacyjne Narodowej Demokracji itd.
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2010, 17:22:24 wysłana przez Petters »
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #427 dnia: Maja 06, 2010, 18:13:49 »
    Drogi Pettersie od kiedy Uner odszedł od AK i oddał koronę radzimy sobie bardzo dobrze i prężnie - nawet nie prowadzimy akcji rekrutacyjnej, a ludzie sami się zgłaszają. Ostatnio Król dokonał reorganizacji chorągwi aby usprawnić ich działanie. A co do firm: Mamy je i szczycimy się tym że nie wymagamy od członków aby się w nich zatrudniali - zostawiamy im wolną rękę, lecz witamy z otwartymi ramionami każdego który przezwycięży swój partykularyzm i zatrudni się w którejś z AK-owskich firm.
    Zatem Gedbard pomyśl o dołączeniu do grupy bojowej - ujrzysz wtedy na własne oczy jak twa postać przemienia się z dwuklika w aktywnego gracza. Erep zaczyna się dopiero gdy zaczynasz działać wraz z innymi.   

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #428 dnia: Maja 06, 2010, 19:15:02 »
    Dobrze... W razie czego mogę liczyć na twoją pomoc (pytań będę miał zapewne od groma) ? Wy wysyłacie zaproszenia, czy jak to jest z rekrutacją ? Aha, i jaki jest twój nick ? Mój : maracin4.

DOWN :

No tak, teraz dopiero czytam poradniki. Postaram się to jak najszybciej nadrobić. Składam właśnie podania o gifty.
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2010, 19:45:17 wysłana przez Gedbard »

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #430 dnia: Maja 08, 2010, 09:49:42 »
    Grievous, do kogo się zgłosić, żeby dołączyć do AK, są jakieś wymagania?
    Byłem w Czerwonych Orłach, ale zero organizacji. Każdy bił w innym miejscu i w innym czasie.
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #431 dnia: Maja 08, 2010, 11:14:52 »
    Nieważne ;/
    btw chyba zabiorą golda za 6 lvl i za invity ew zmniejszą
    znacie jakiś dobry sposób na szybki zarobek? ;/ trzeba mi dużo kasy, a ...
    spamowanie refami nie działa albo nie wiem gdzie spamować ;/
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2010, 12:58:02 wysłana przez Hermit »

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #432 dnia: Maja 08, 2010, 13:11:34 »
    Ludzie, wczoraj miałem wyjątkowy dzień w eRepie.  19lvl, ranga Generała i... pierwsze FP. :D Grevious, twój nick na eRep to DonKornelius? Wiesz, że pracujesz dla wroga? :)
    Hermit, na co ci tak szybko pieniądze?

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #433 dnia: Maja 08, 2010, 14:12:17 »
    Oj już tam dla wroga - płaci regularnie pensje, nie produkuje broni i nie morduje jedno-skillowców. Jednym słowem - dobry przedsiębiorca. Ile dostałeś FP i za co? ja mam 0.5 za słynne Napoleonowanie ;) A co do Hermita - on tylko leci cały czas na napkach. Paker jeden...

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #434 dnia: Maja 08, 2010, 14:23:42 »
    Brałem udział w akcji Press vs Admins. ;) Ja teraz zbieram golda, żeby założyć q3 chlebki, 2+ golda dziennie będę dostawał. :P