Proud to będziemy jakby co sobie pomagać ;) Szkoda tylko,że ten link nadal nie działa,spróbuje jeszcze raz na inne email się zarejestrować.
EDIT : Wiadomość z ostatniej chwili, ta gra chyba nie współpracuje z gmail... Zarejestrowałem się za pomocą innego email właśnie na gmail i nadal to samo
Wiesz, jest taki błąd ostatnio z @
Z linka "
http://erepublikmail.com/en/register" usun czesc "mail" wtedy bedzie wszystko ok
Jeżeli zaś chodzi o Pozycje Polski - Węgry nam nie zagrażają, bo nie jesteśmy apetycznym kąskiem dla nich. Zresztą już kiedyś Niemcy nas anektowały i ich zniszczyliśmy, więc nikt nie chce mieć Polaków za obywateli :D
Ale Polska nie jest też taka słaba, mamy jak na teraz 6 miejsce pod względem ilości obywateli.
A pod względem siły jesteśmy na pewno w pierwszej dziesiątce.
"W Great Poland, a nie tak jak Hermit zdrajca w Czechach! Zobaczymy"
Nie jestem zdrajcą. Prowadziłem małe interesy w Czechach, już jestem w Polsce.
I byłbym wdzięczny za korzystanie jednak z mojego linka^
@@
"Proud to będziemy jakby co sobie pomagać ;)"
Jeżeli wybierzesz mój link, to będę w znajomych, więc pisz jeżeli czegoś nie wiesz/potrzebujesz.
Swoją drogą, na początku myślałem, że bezsensu jest to, że nie dogonię tych którzy grali od początku, ale wcale tak nie jest.
Ludzie dzielą się praktycznie na 1 - młodych, niewytrenowanych 2 - średnich, szarych obywateli 3 - veteranów, tanków i wszystkich innych
Tych drugich można bez problemu dogonić, w miesiąc można spokojnie wbić 15 lvl