Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: eRepublik  (Przeczytany 58643 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: eRepublic
    « Odpowiedź #405 dnia: Kwietnia 28, 2010, 16:27:31 »
    Drogi artulosie czy słyszałeś kiedykolwiek o panie Naleśniku? Ruscy są zakałą erepa! Ich pieprzeni hakerzy nagminnie używają botów. To dlatego ten wrzód świata jest tak silny...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Petters

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #406 dnia: Kwietnia 28, 2010, 16:42:07 »
    Teraz musimy poczekać i za jakiś czas zaatakować wywołując np. W berlinie powstanie.
    No nie, ale się uśmiałem. xD Jak ty chcesz wywołać powstanie w rdzennym regionie?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2010, 22:15:31 wysłana przez Petters »
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #407 dnia: Kwietnia 28, 2010, 18:27:34 »
    Jak można wywołać powstanie w Berlinie skoro to niemiecki region? Można tam osiedlic sie i wywolac powstanie?
    I wcale nie jest pewne że mając kilkanascie tysiecy nie mozna być stosunkowo silnym. Węgrzy teraz dostali trochę ale byli jednym z mocniejszych zawodnikow a przeciez nie mieli 30 czy 40 tys ludzi.
    I nie mam kompleksu na punkcie Rosji ale trzeba patrzec na polozene geopolityczne i na to, co chocby teraz stalo sie przez Rosję. Jesli będą silni to zawsze mogą zrobić taki wjazd. Polska chyba atakuje tylko tam gdzie jest dobra obrona a Rosja wyczaiła moment gdy niby u nas nie mial kto walczyc i zrobili trochę bałaganu :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2010, 18:35:48 wysłana przez artulos »

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #408 dnia: Kwietnia 28, 2010, 21:53:11 »
    Jak można wywołać powstanie w Berlinie skoro to niemiecki region? Można tam osiedlic sie i wywolac powstanie?
    I wcale nie jest pewne że mając kilkanascie tysiecy nie mozna być stosunkowo silnym. Węgrzy teraz dostali trochę ale byli jednym z mocniejszych zawodnikow a przeciez nie mieli 30 czy 40 tys ludzi.
    I nie mam kompleksu na punkcie Rosji ale trzeba patrzec na polozene geopolityczne i na to, co chocby teraz stalo sie przez Rosję. Jesli będą silni to zawsze mogą zrobić taki wjazd. Polska chyba atakuje tylko tam gdzie jest dobra obrona a Rosja wyczaiła moment gdy niby u nas nie mial kto walczyc i zrobili trochę bałaganu :)

Gdy my go mieliśmy można to było zrobić.

Ataki nie są takie łatwe. Jeżeli zaatakujemy oryginalny region danego państwa, to w danej wojnie przeciwko nam będą walczyć ich sojusznicy nie ruszając się ze swojego państwa czyt jeżeli zaatakujemy królewiec będziemy walczyć z Rosją i 20 innymi państwami.

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #409 dnia: Kwietnia 29, 2010, 10:38:10 »
    Ludzie! Co z tego, że straciliśmy Rhone Alps i BaB? Dzisiaj miało miejsce historyczne wydarzenie! Heilongjijang zostało WYZWOLONE! Węgry ponownie mają tylko rdzenne regiony... i to nawet nie wszystkie! Cieszmy się i radujmy się! ;)
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #410 dnia: Kwietnia 29, 2010, 14:45:06 »
    A co to za historyczne wydarzenie? wielkie mi halo :)

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #411 dnia: Kwietnia 29, 2010, 15:07:07 »
    Ten region był w rękach Węgrów przez kilka miesięcy i wcześniej wszystkie (wszystkie!) próby odbicia go kończyły się fiaskiem...

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #412 dnia: Kwietnia 29, 2010, 16:35:31 »
    Huny straciły HelloKitty! Cóż za zaskakująca wiadomość! Teraz już nie mnie nic w erepie nie zdziwi... Nadal nie mogę wyjść z podziwu dla wojsk EDEN-u, a przecież jeszcze wczoraj czarnowidze trąbili o hegemoni płonącej kury...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #413 dnia: Kwietnia 29, 2010, 16:38:50 »
    Myślę, że powinni podbić bonus muru per mieszkaniec w regionie. To właśnie z tego powodu straciliśmy RA, a oni hellokity
    Taka prawda, a to wszystko przez napoleona ;o
    Bo co z tego, że państwo zrobi przesiedlenia na 10 tysięcy ludzi skoro mur ten można zbić w 10 min

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #414 dnia: Kwietnia 29, 2010, 18:53:21 »
    Wystarczy, że Chiny będą mieć cały czas MPP z Chorwacją, Hiszpanią, Polską, USA, Grecją i innymi silnymi państwami, to będzie im łatwo je utrzymać.
    "Mała" poprawka - Węgry miały ten region przez ponad rok!

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #415 dnia: Kwietnia 30, 2010, 07:49:52 »
    Polska zaatakowała Słowenię i przegrała. Polska chyba atakuje po to tylko zeby stracic golda :)

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #416 dnia: Kwietnia 30, 2010, 14:08:41 »
    ;D też tak zauważyłem :| a szkoda.

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #417 dnia: Kwietnia 30, 2010, 16:14:56 »
    No, mieliśmy szansę, żeby ich wymazać.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #418 dnia: Maja 05, 2010, 17:21:39 »
    Witam , ostatnio zacząłem grac w eRepublic i dzisiaj odbywają się wybory na prezydenta . Jako , że jestem nieobeznany to na kogo radzicie mi zagłosować .
    Edit : Dzięki
    « Ostatnia zmiana: Maja 05, 2010, 17:54:58 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #419 dnia: Maja 05, 2010, 17:43:24 »
    Strozer - świetny strateg, obiecuje poprawienie skuteczności WP, poszerzenie granic http://www.erepublik.com/en/newspaper/empiria-232419/1
    Miudyk - najpewniej będzie się skupiał na obronie ePolski, chce zamknąć firmy dla 0-skillowcow http://www.erepublik.com/en/newspaper/plaster-miodu-178088/1
    Tak najbardziej w skrócie. :)