Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)  (Przeczytany 53062 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RaYeR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #90 dnia: Listopada 26, 2009, 13:24:28 »
    Ściągam :).Mod wydaje się być interesujący zwłaszcza z powodu bitew na statkach lub łodziach.
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #91 dnia: Listopada 26, 2009, 19:42:07 »
    Czyli na ścinanie podczas podróży po mapie nie ma sposobu?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Listopada 26, 2009, 19:49:54 »
    Niestety nie, ale mi się jakoś nie zacina więc może i Tobie się nie będzie zacinał mod.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Listopada 26, 2009, 19:57:13 »
    Mam już mod i właśnie mi się zacina, no cóż. A takie pytanie nie odnośnie tego moda ale kilku innych- Na mapie robi sie taka mgła że nie widać zbyt daleko miast a podczas walki widać tylko trochę terenu w około postaci. To jest efekt zamierzony?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Listopada 26, 2009, 20:09:00 »
    Ja skoki na mapie kampanii nieco niwelowałem wciskając strzałki. Postać podczas poruszania się skacze, ale ekran już nie. Tyle że trzeba podążać już ręcznie czyli strzałkami za postacią.

Offline RaYeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Listopada 26, 2009, 20:25:06 »
    Moje pierwsze wrażenia z tego moda są pozytywne.W bitwach w których brałem udział ,były realistyczne a jednocześnie podobne do tej http://www.youtube.com/watch?v=knviIQVKmk4 .Duża liczba frakcji z których każda ma inne drzewko rozwoju wojów (przecie nie mogę nazywać ich rycerzami ani żołnierzami :) ) to u mnie następny plus.Rzeczą obojętną a zarazem intrygującą jest dla mnie sytuacja podczas polowania zamiast zabić jelenia, pojawił się napis że mam za mało rozwiniętą umiejętność aby go dosiąść : O.Jedynym minusem,choć małym jest dla mnie przycinanie się kiedy podróżuje.A więc to jest moja opinia : D.
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Listopada 26, 2009, 23:26:05 »
    Bo upolować trzeba z dystansu..

Offline RaYeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Listopada 27, 2009, 13:02:54 »
    No cóż... : D .Małe niedopatrzenie :P

Offline pepeszla

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 06, 2010, 15:07:50 »
    Przepraszam że odkopuje , ale znalazłem "łatkę" która usuwa zacinającą się mapę , lecz nie widać za to statków gdy pływamy. ;)

http://www.megaupload.com/?d=Z7FL85B1

Link do tematu z talewords : http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=73335.0

Według mnie jeden z najlepszych modów , może dlatego że lubię takie sieczki ;p.

Offline D4RKN355

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 07, 2010, 21:22:56 »
    Najlepszy mod w jaki grałem ;) . Fajna byla pierwsza wielka bitwa , biegne, walcze i pod koniec zostal 1 lucznik i nas z 10 xD mam tyci tyci hp biegne raz dostalem dalej biegne , ominolem jedna strzale dobiegam do niego a ten przed nim bylem 1metr a ten mi headshota hah :D

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #100 dnia: Lutego 16, 2010, 17:49:22 »
    Mod fajny ale to przycinanie sie na mapie denerwuje 2xUP thx za patcha.Fakt lucznicy umia niezle wkurzyc pod koniec bitwy kryt i padasz.Rzecz ktora mnie tam rozsmiesza to ten cios tarcza ktory przewraca wrogow/bohatera/sprzymierzencow bo jak mozna za 2,3... razem dostac tarcza na ziemi tak ze przeciaga cie do niego i znow stun na ziemi xD (troche to ciezko zrozumiec)

Offline Wojmir

• Użytkownik
    Dla mnie mod jest mega super, a te techniki - atak za głowy z lewej strony, po prostu cudo.
    Najlepiej wybrać (z historyjki)wszystko co się kojarzy z łukiem. To  jest chyba najlepszy łuk 72k.
    A jak nim wymiatam najlepiej tak z 1,5-2 m przed kolesiem i head shoot.

Offline arsenek

• Użytkownik
    Czy mod Roots of Yggdrassil został już dopracowany i problem z zacinem mapy został rozwiązany? Wiem tylko że wyszedł patch ale jednak przez niego statki znikały. Czy To też już jest dobite do końca?

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Czy mod Roots of Yggdrassil został już dopracowany i problem z zacinem mapy został rozwiązany? Wiem tylko że wyszedł patch ale jednak przez niego statki znikały. Czy To też już jest dobite do końca?

Post pepeszla cię o tym poinformuje i czytaj zawsze przynajmniej jak ja 2 ostatnie strony :P

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    Na mnie ten mod zrobił wrażenie na początku, nowe ataki, statki, lecz po krótkim czasie gra zaczęła się ścinać, A walki na statkach są nieciekawe, boty się blokują można biegać kawałek po wodzie jak Jezus ale potem wpadasz i nie można się wydostać ;p. Natomiast na lądzie bitwy są ciekawe. Gdyby nie ta ścinka na mapie pewnie dłużej pograł bym w tego moda.