Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)  (Przeczytany 53100 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #75 dnia: Listopada 01, 2009, 09:28:33 »
    Fajny modzik tylko denerwuje mnie jedna rzecz. Jak jeżdże po mapie świata to mi się przycina, nie wiem czemu. Ogólnie super modyfikacja. Najfajniej się na statkach walczy, a jak się do wody spadnie to można po dnie chodzić ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #76 dnia: Listopada 01, 2009, 12:19:57 »
    Być może dlatego że to jest jedna z największych map, z tego co wiem, jaka kiedykolwiek została umieszczona w jakimkolwiek modzie.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Boemund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Listopada 03, 2009, 16:04:03 »
    Link downloadujący nie działa czy tylko ja mam błędy?

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Listopada 03, 2009, 16:24:14 »
    Link działa przed chwilą sprawdziłem.

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Boemund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Listopada 05, 2009, 16:29:42 »
    Nie zacina wam na mapie świata ? :(

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #80 dnia: Listopada 05, 2009, 17:25:12 »
    Często zacinają mi się mody, muszę wtedy zainstalować cholerne aktualizacje systemu (mam Vistę) i M&B znów zaczyna śmigać jak powinien.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Listopada 05, 2009, 18:24:23 »
    Co ja mam Vistę i mi nic nie ścina na mapie świata.

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Boemund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Listopada 05, 2009, 18:36:46 »
    Ja mam XP. Wszystkie mody mi działają bez zarzutu, prócz tego który prezentuje się naprawdę ciekawie. Łaskaw ktoś pomóc?

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Listopada 05, 2009, 18:44:02 »
    Słuchaj kilka postów wyżej jest napisane to przez wielkość mapy.Jest to największa mapa w modach jak na razie.

Offline Boemund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Listopada 05, 2009, 18:48:35 »
    Nie ma możliwości by gra chodziła płynnie? Czy piszesz tak żeby sobie nabić, or what

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Listopada 05, 2009, 20:50:42 »
    w tym modzie też na mapie kampanii mam zacięcia. Chyba zostaje tylko się przyzwyczaić :/

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #86 dnia: Listopada 10, 2009, 18:39:10 »
    Być może dlatego że to jest jedna z największych map, z tego co wiem, jaka kiedykolwiek została umieszczona w jakimkolwiek modzie.

Bzdura.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Listopada 10, 2009, 18:54:31 »
    No to co zmula mapę?

Offline Hoinarołup

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Listopada 15, 2009, 23:22:43 »
    Modzik świetny ale wkurzylo mnie ciągłe idzie, nie idzie, idzie, nie idzie więc dałem sobie spokój, poczekam na patcha.

Aha i jeszcze jedno; czy wy też tak macie, że po wyrżnięciu pierwszej fali wrogów w bitwie na statkach(na pokładzie lub na brzegu) posiłki dostajecie wy a nie wróg?

Offline Avenger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Listopada 24, 2009, 01:23:14 »
    Mod jest całkiem spoko, zwłaszcza jak sie ma ustawionego BS na 500 :D