Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)  (Przeczytany 53044 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arsenek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tak ale ja pytam czy już ktoś ma nowszego patcha wk tórym statki widaći się komputer na bitwach morskich nie blokuje :).

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    A ja nie wiem dość dawno w to grałem, jak na razie M&B nie jest zrobiony na bitwy morskie ;p. Nie powala na morzu.

Offline Wojmir

• Użytkownik
    mi bitwy morskie działają normalnie, tylko czasem mapa się zacina

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 02, 2010, 13:14:59 »
    Mod bardzo fajny. Mam tylko jedno pytanie o co chodzi z frakcją Osadnicy? W menu Frakcje->Osadnicy pisze, że to jest moje królestwo. To samo w obozie, pisze zarządzaj królestwem/lennami.

Offline kretu19955

• Użytkownik
    Odp: Roots of Yggdrassil(mod dla tych co wolą walczyć na piechte i lubią nordów)
    « Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 05, 2010, 01:01:16 »
    Czy da się tak zrobić, żeby u handlarzy były konie? Bo to, że nie ma konnicy jest jakąś nowością i choć bardzo lubię jazdę to podoba mi się to, ale ja lubię być konnym.

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 05, 2010, 01:14:34 »
    Przecież o to w tym modzie chodzi, żeby oddać się walce pieszej i wczuć w ten klimat :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 05, 2010, 01:17:52 »
    O ile autorzy nie usunęli w ogóle koni to możesz je odblokować przy użyciu ItemEditor'a. Więcej informacji w dziele Moddingu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Verodien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 08, 2010, 11:45:02 »
    mod bardzo fajny:) znacie moze inne mody w ktorych nie ma jazdy konnej?
    Światłem ciała jest oko. Jeśli więc twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie w świetle. Lecz jeśli twoje oko jest chore, całe twoje ciało będzie w ciemności. Jeśli więc światło, które jest w tobie, jest ciemnością, jakże wielka to ciemność!

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 24, 2010, 23:14:23 »
    The pagan way chyba :)

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 25, 2010, 19:22:51 »
    Może ktoś wytłumaczy o co chodzi z frakcją Settlers/osadnicy?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2010, 21:01:37 wysłana przez Popek96 »

Offline Verodien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 29, 2010, 12:38:59 »
    W modzie The pagan way nie mozna ulepszac niektorych jednostek:/ wiecie cos o tym?
    Światłem ciała jest oko. Jeśli więc twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie w świetle. Lecz jeśli twoje oko jest chore, całe twoje ciało będzie w ciemności. Jeśli więc światło, które jest w tobie, jest ciemnością, jakże wielka to ciemność!

Offline krzysioo

• Użytkownik
    Może ktoś wytłumaczy o co chodzi z frakcją Settlers/osadnicy?

Przyłączam się do pytania, wie ktoś o co chodzi z Osadnikami? Niby należą do mnie, ale nie chcą mnie nawet wpuścić do zamku.

PS. Wie ktoś jak zdobyć wasali? Jest w obozie możliwość zarządzania królestwem, więc to chyba możliwe...

Offline Eiren

• Użytkownik
    Osadnicy są taka sztuczną frakcja i istnieją chyba tylko po to aby ułatwić zdobycie swojego zamku. A przynależność do gracza to chyba bug. Jednak nie należny się tym zbytnio martwić, gdyż bardzo szybko znikają z mapy .

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Hmmm... właśnie pobrałem moda i chwilę pograłem. Wrażenia... pozytywne. Duża ilość frakcji. Ogromne obrażenia zadane przez łuk (w tym podstawowym jest 70 dmg). Brak paska życia podczas walki... Bardzo fajnie. Będę grał w tego moda. Rzadko który mod mi się naprawdę podoba.
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2010, 19:04:06 wysłana przez MikiBar »

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Bardzo fajny modzik zainspirowany wikingami. Jest w nim nawet parę historycznych przedmiotów :-) Chociaż brakuje mi wikińskiej architektury, a niektóre tekstury lub modele są brzydkie. Autorzy mogliby wykorzystać w nim ten pack z dwoma kilkoma wikińskimi przedmiotami m.in hełm z Gjermundbu :P
    Sława!