Nie pamiętam czy było:
Chodzi o to że lordowie co za nami chodzą często odbiegają, żeby zaatakować jakąś grupkę bandytów. Nie dało by się poprawić tego, że jak każemy im za nami iść to nie obchodzi ich nic więcej (chyba, ze jakaś wyjatkowa sytuacj, np lord, którego bardzo nie lubi, albo taki, który go kiedyś pokonał).
2gi pomysł:
Chodzi mi o dźwięki, o to czy nie można by wprowadzić, np dialogów do rozmów, ludzkich głosów. Jak pisałeś Deadalusie mają być okrzyki w grze, typu: Charge!! Ale jak też pisałeś to miała to być pierwotnie Rozszerzone Edycja Spolszczenia. Więc może dorzucić by polskie dźwięki zamiast tych angielskich. Tak samo w przypadku jak nas zaatakują bandyci, często coś tam jeszcze gadają, jakiś dzwięk jest do tej pory nie moge zrozumieć co), ale gdyby to tak spolszczyć. Możnaby ew. również udźwiękowić dialogi, żeby nie było zwykłe czytanie, ale żeby też były one mówione (chociaż z tym napewno będzie ciężko).
Wiem, że trudno by było o polskie dźwięki, ale wiem, że dużo osób czeka niecierpliwie na tego moda i chciałoby, więc sądze, że część z nich napewno zgodziłaby się pomóc w zdobvyciu tych dźwięków, czy nagrać samemu.
Troche to idiotycznie brzmi, ale może... :)