Jak się instaluje te wersje ? I czy to możliwe, żebym miał dwie wersje gry razem ? Bo po zakupie miałem 1.010 . Teraz ściągam 0.808 żeby mi chodził mod o LoTRZE . Jednak jeśli go ściągnę to czy będe miał obydwie wersje czy tylko tą starszą ? I jeszcze raz to samo pytanie . Jak się instaluje te patche ?
Tak, można mieć dwie wersje gry zainstalowane. Instaluje się je identycznie, jak wersję ostateczną - poprzez instalator.
Zainstaluj starszą wersję do innego katalogu, niż podstawka. Możesz też zmienić nazwę modułu na inny (np Native_old), by gra się nie nadpisała.
Co do patchy... jak masz 1.010 nie musisz instalować żadnego patcha, jeśli chcesz się bawić w aktualizowanie starych wersji, to lepiej ściągnij całą instalkę pod danym numerem wersji gry.
W Dodaj/Usuń zapewne będziesz mógł odinstalować tylko ostatnią wersję, jaką instalowałeś, ale nie jestem pewien, co do tego. Nie jest to problem, gdyż M&B używa tylko rejestru do wprowadzenia klucza gry, więc jak odinstalujesz starą wersję, to nową zwyczajnie w świecie będziesz mógł usunąć ręcznie.
Pozdrawiam!