Proszę administracje tego upadającego forum o logiczne usprawiedliwienie z jakiego powodu dostałem ostrzeżenie, gdzie któregokolwiek z użytkowników obraziłem.
Pozdrawiam :)
Dostałeś powód ostrzeżenia (minimalnego zresztą, zapewne zbyt małego) na PW, więc nie rozumiem Twoich wątpliwości. Mówienie na osobę "coś" jest obraźliwe. Jeśli nie odróżniasz tego słowa od "ktoś", to zapytaj o to rodziców/opiekunów prawnych, bo wychowywanie Ciebie jest ich obowiązkiem, nie naszym.
I polecam popracować nad umiejętnością dyskusji bez popadania w emocje. A przynajmniej tak mi się wydaje, że ta arogancja z Twojej strony, to tylko wynik emocji po otrzymaniu pierwszego ostrzeżenia. Na przyszłość polecam omijać epitety typu "administrację tego upadającego forum", które są negatywne nacechowane, bo gdyby nie to, Twoje pytanie byłoby w pełni kulturalne i na poziomie, szczególnie, że użyłeś słowa "proszę" (i dlatego też dostajesz odpowiedź).
W kwestii "upadku", to warto żebyś wiedział, że to forum istnieje już ponad 10 lat i od prawie samego początku zawsze znajdzie się ktoś, kto wieszczy rychły upadek. Muszę Cię jednak zmartwić - ta strona istniała od lat i będzie istnieć kolejne lata. Wszystko dzięki temu, że stanowi neutralne miejsce dla WSZYSTKICH graczy z każdego community związanego z serią M&B. Żeby to osiągnąć, trzeba trochę dojrzałości jednak, a Twój post był zwyczajnie poniżający. Nie była to jednak nie wiadomo, jak wielka obraza, więc otrzymałeś jedynie 5 pkt.