Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120771 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #300 dnia: Lutego 15, 2014, 18:28:53 »
    Nie wydaje mi się dziwne zdjęcie ostrzeżenia Oktawianowi. Myślę, że jego wkład w rozwój tego serwisu jest wystarczającym powodem.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #301 dnia: Lutego 15, 2014, 18:32:49 »
    Czy ja twierdzę albo ktoś inny że zdjęcie ostrzeżenia Oktawianowi jest dziwne? wtf
    [TokRozumowaniaNiektórych]Nie wydaje mi się dziwne zdjęcie ostrzeżeń Oktawianowi, w przeciwieństwie do ludzi którzy wypowiedzieli się wcześniej[/tokRozumowaniaNiektórych]
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Lutego 15, 2014, 18:34:11 »
    Słowa mojego poprzednika na to wskazują.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #303 dnia: Lutego 15, 2014, 18:36:45 »
    NIFN przejął chyba schedę po Harry'm :x
    NIFN to chyba multikonto Harry'ego. Albo Harry to multikonto NIFN'a. Lub też Harry i NIFN to konta Sir Luci. Albo też Sir Luca to drugie konto NIFN'a i próbuje zdyskredytować swoje konto na adminie, by go stracić i rządzić na tawernie jako NIFN.
    Trochę to pokręcone, ale takie mamy forum ;(
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #304 dnia: Lutego 15, 2014, 18:45:20 »
    Prusaczku, NIFN dał mi swoje passy i tyle..nie dywaguj^^...hhehe..za to cie lubie. harry.

Co do Luci, nie przejmuj sie nim ..to przypadek kliniczny.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Lutego 16, 2014, 11:23:18 »
    Ale że tak od razu ban? HUtH się skończył...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #306 dnia: Lutego 17, 2014, 16:56:40 »
    No tak, powinno się zostawić w spokoju takie konto, no nie, w końcu to tylko przekazanie komuś dostępu, a właściwie już dwukrotnemu banicie, w sumie to ban dla dwóch osób. Jak dla mnie najgorszy możliwy sposób w jaki można wrócić na forum.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #307 dnia: Lutego 17, 2014, 17:12:12 »
    Ale macie problemy

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Lutego 17, 2014, 17:34:32 »
    No tak, powinno się zostawić w spokoju takie konto, no nie, w końcu to tylko przekazanie komuś dostępu, a właściwie już dwukrotnemu banicie, w sumie to ban dla dwóch osób. Jak dla mnie najgorszy możliwy sposób w jaki można wrócić na forum.
    Tak. Przynajmniej ja nie widzę w jego zachowaniu niczego złego ;) Nie domagam się unbana, bo nie siedzę w głowie tej osoby i nie wiem czym się kierowała, więc wypowiadam się jedynie we własnym imieniu.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #309 dnia: Lutego 22, 2014, 23:17:09 »
    Przepraszam bardzo za post pod postem, ale muszę o tym napisać.
    Dzisiaj wchodzę sobie tutaj na forum, żeby poczytać kulturalne rozmowy, aż nagle spojrzałem na statystyki karmy, a tam wulgaryzmy, obrazy etc.
    Ja też nie lubię kiedy obrażają naszego wielkiego człowieka Polaka papieża błogosławionego, w niedalekiej przyszłości na ołtarz wyniesionego, ale jeśli to tak Ci urąga drogi Mateuszku to prosiłbym odzywać się w sposób kulturalny do drugiego człowieka, ponieważ twoja religia tego wymaga.
    Wnoszę więc o ukaranie go punktami ponieważ wulgarnego obrażania drugiej osoby tutaj nie tolerujemy.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #310 dnia: Lutego 22, 2014, 23:22:49 »
    +1 dla tego, jak i wszelkich innych zastrzeżeń odnośnie wyzwisk w "karmie"

PS: Warto zmienić "Za co?" na "Wartość". Jak zaraz po "Za co?" jest "Powód?" to wygląda to troszkę śmiesznie.

W ogóle oponowałbym za zwiększeniem wymiaru karania za totalny brak poziomu i dziecinadę, przynajmniej do takiego stopnia w jakim kara się za "spam". Przeglądając działy o innych modach czasami odczuwam duży dyskomfort spowodowany właśnie takimi wypowiedziami, które oprócz totalnego braku zarówno sensu jak i poziomu są też ubogie w poprawność ortograficzną.
    Pozdrawiam

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Lutego 22, 2014, 23:57:40 »
    Kolega Mati44 dostał już stosowne ostrzeżenie, za dosadne obrażanie innego użytkownika forum.
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #312 dnia: Lutego 23, 2014, 13:05:58 »
    Co za żałosny kapuś :D

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #313 dnia: Lutego 23, 2014, 17:58:25 »
    Nie wydaje mi się dziwne zdjęcie ostrzeżenia Oktawianowi. Myślę, że jego wkład w rozwój tego serwisu jest wystarczającym powodem.

Trafiłem do tematu przez przypadek i widzę, więcej mnie tutaj niż gdziekolwiek indziej na forum. Wkład wkładem, ale raczej powinno się rozchodzić o powód przyznania bana i w jakich okolicznościach został on mi przyznany. Chwilę po jego przyznaniu mogłem mieć go zdjętego, ale po mojej decyzji został podtrzymany. A jestem tutaj z Wami bo mnie trochę spraw ciągnęło i załatwianie wszystkiego poprzez jakieś pokątne drogi denerwowało nie tylko mnie, ale też osoby z którymi miałem "coś do zrobienia".

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #314 dnia: Lutego 23, 2014, 18:53:26 »
    Innymi słowy po prostu dał Sonerowi w łapę.