@Alpaka
Wiesz co, to nie wiem czy zapłakać nad tobą czy się śmiać. Twoje posty zostały usunięte bo po prostu łamały regulamin i ich już nie ma i dobrze o tym wiesz, a więc byś sobie darował i nie stawiał postów napisanych po tym fakcie - to jest żałosne. Nie wiem czy te posty zapisały się w koszu, ale jeśli tak to poproszę innego moderatora aby ci to pokazał a potem nagrodził Cię dodatkowo za kłamanie i bezczelne kręcenie. Chcesz tego? Sądzę, że nie. A wiec daruj sobie dziecinadę i przyjmij na klatę jak człowiek to, że po prostu nie masz racji i funkcjonuj sobie dalej w spokoju na tym forum i nie zasłaniaj się regulaminem jak go nie znasz i nie wiesz jak funkcjonuje.
A jeśli to cię nie przekonało, i zamiast zachować się jak człowiek i kierować się zdrowym rozsądkiem wolisz kłamać i cyrki odprawiać to zagram tą samą monetą jak ty i ostatecznie rozwieję twoje wątpliwości:
16. Admini i moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
Tyle w temacie. Satysfakcjonuje Cię to? Uważasz, że jest to chamskie i uwłaczające dla userów? Ja też tak sądzę, ale że mną da się dogadać jak się chcę. Jeśli ty zachowujesz się tak samo w stosunku do mnie to ja i do ciebie, fajne mam argumenty co? I po co ten cyrk dla 25 punktów, które i tak ci zejdą? Trochę pokory by się przydało. Aha i jeszcze jedno, nie ma sprawiedliwości na świecie.