witam!
Mam pytanie dotyczace tego watku. Bylo juz poruszane, jednak nie znam precyzyjnej odpowiedzi. Dawnoooo nie gralem w M&B a kiedys tylko chwile. Chodzi mi o umiejetnosci odzialu.
Wiem ze jak sam posiadam przykladowo szukanie sciezek na 10 poziomie, oraz Borcha tez na 10 poziomie, to mam napisane w oddziale 10+4, tak jak wynika z tabelki
z moich obserwacji podczas gry w moda floris (wersja 1.41a) sprawdzajac szybkosc poruszania sie widzialem jednak roznice z wartosci ponad 10 (nie wiem z czego moglo wynikac, jednak pora dnia, teren oraz wielkosc odzialu byla ta sama)
wiec moje pytania:
1. Jak to jest w grze (od podstawi przez WB oraz Ogniem...) z wartoscia umiejetnosci powyzej 10, dzialaja? dzialaja tylko niektore? czy zadne? interesuje mnie glownie szukanie sciezek i chirurgia.
2. Jezeli powyzsza odpowiedz brzmi NIE: to czy jest jakis mod, ktory moglbym dodac do florisa aby miec mozliwosc kozystania z tych bonusow? ew jakies inne ciekawe duze mody, ktore pozwalaja na to?
3. Co sadzicie o umiejetnosci taktyka? warto w nia inwestowac? rozwijac u jakiegos bohatera? nie zmiejsza ona przychodu renomy z walk? co tak dokladniej robi? opis ktory widze mnie nie satysfakcjonuje.
4. Jak ogolnie wypadaja bohaterowie, chcac ich przerobic na lucznikow konnych, ogolnie chodzi o to zeby tak biegali wkolo jak khergici, zeby nikt ich nie mogl dogonic/zabic? jest to wykonalne? ma sens?
pozdrawiam