Zanim polecą minusy. Jutro ma się odbyć przesłuchanie na ts. Obydwie strony przedstawią swoje racje i spróbują dojść do porozumienia, pod warunkiem, że pojawią się wszyscy. :)
Stasiulek, mógłbyś może w końcu przestać opowidać te bajki? Robiłeś to przez sporą część turnieju już.
Powiedziałem, że jak będę miał czas (a gdybym miał go dużo, to bym już skończył podsumowanie turnieju) to wpadnę na ts posłuchać, co ma Zahari mi do powiedzenia, ale nie zgadzałem się na żadne przesłuchanie. Na razie to krążył tylko wokół tematu na chacie i stwierdził, że w sumie to nie tak, jak wygląda, ale nie powie jak naprawdę, bo powinienem się domyślić sam. Tak samo ciągle unikał odpwoiedzi na pytanie, czemu udawał takiego oburzonego, gdy mu napisałem o Fiksie. Odechciewa się w takich warunkach prowadzić rozmowy.
Z Tobą też mi się nie chce. Czemu? Bo zmarnowałeś mi już dużo czasu. Niedawno przez 2 godziny rozmawialiśmy o tamtym garczu 3pp, który za wyzwiska dostał bana na chat i wykłócałeś się, że kara jest za ostra. I dopiero po tych dwóch godzinach stwierdziłeś, że w sumie to źle przeczytałeś mojego posta i się pomyliłeś. Ponadto się obraziłeś i stwierdziłeś, że nie chcę wyjaśniać problemów, gdy stwierdziłem, że marnujesz dużo czasu na głupoty, zamiast uważniej czytać.
Dodam, że dowiedziałem się o tym niedawno i szczerze, to już ręce opadają. Warto powiedzieć, ze Stasiulek robił też wycieki prywatne. Np. do Baldwina poszło, że napisałem o nim, że słabo dowodzi, o co miał prawo się na mnie pogniewać. Równocześnie jednak pominał np. to jak jeszcze miesiąc wcześniej sam z niego drwił. To jest właśnie ten poziom dwulicowości. Dlatego też Stasiulek został aktualnie zawieszony jako moderator i redaktor TFW, przez brak zaufania ze strony administracji.
Jak tutaj wszyscy w mig rozpoznają pewne logo, nawet nie potrzebujecie więcej niż jego połowy xD