Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MP NW18] Raport  (Przeczytany 4099 razy)

Opis tematu: Czyli o administrowaniu slow kilka

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: [MP NW18] Raport
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 29, 2018, 20:47:02 »
    Dobra, koniec tego. Stasiulek, zablokowałem cię nie bez powodu. I tym powodem nie jest chęć dostawania od innych (w tym wypadku Lwa) wiadomosci od ciebie. A więc szybko podsumuje.

Przeprosin NIE przyjmuję. Z trzech powodów:
    1) ilekroć za coś przepraszasz, zaczynasz się głupio usprawiedliwiać z jakiejś innej rzeczy, takie przeprosiny nie są szczere, a wykalkulowane, by osiągnąć zysk, jak to u ciebie zawsze jest
    2) tłumaczysz się głupio, pokazując, że masz mnie za idiotę (np. tłumaczysz się, że chciałeś się przyznać i przeprosić po 3 tygodniach od wydarzeniach, akurat gdy pojawił sięi przeszkodził inny problem, no litości)
    3) przepraszasz dopiero wtedy, gdy to, za co przepraszasz wychodzi na jaw, sam się do tego nie przyznajesz (a jak miałeśsam przeprosić, jak wtedy za Fiksa, to tylko wyśmiałeś, ze w ogóle oczekuję przeprosin, ty cholerny dwulicowcu)

I nie chcę z tobą rozmawiać. Dotarło już do mnie, że znowu czekasz na spotkanie (po tym jak wczoraj skłamałeś tutaj, że się umówiliśmy na nie, podczas gdy czegoś takiego nie było), a wyobraź sobie, że wolałem pójśćz kumplami na piwo, niż znowu podejmować się bezproduktywnej rozmowy z tobą. Już kilka razy z tobą rozmawiałem, sporo czasu na to już ZMARNOWAŁEM i kończy się to za każdym razem tak, ze mnie okłamujesz albo krazysz w kółko i rezultatme rozmowy jest to, że się tobie pomyliło.

tl;dr: nie chcę z tobą rozmawiać, bo czuję pogardędo twojej osoby po tym, co mi zaserwowałeś, a ponadto szkoda mi na ciebie czasu. Nie moja wina, że nie krozystasz z innych form wyjaśniania (Steam, fb, tawerna) i nie wiem, jak bezczelnym trzeba być, by w twojej sytuacji jeszcze dyktować warunki i narzucać, że będziesz się tłumaczył, ale tylko w określonym miejscu. Pzoa tym jakoś nie masz problemu, by innym na priv tłumaczć swoją wersję wydarzeń. I wciskać kit :)

Gdybyś chciał kiedyś ze mną porozmawiać, to najpierw sobie to wsyzstko przemyśl i zdobądź się na szczerość. Bo na ten moment ewidentnie nie masz wszystkiego poukładanego w głowie i tylko się miotasz, licząc, że jeszcze mnie powpuszczasz w maliny.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2018, 20:48:37 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 29, 2018, 21:48:31 »
    Czy raport to ostateczne podsumowanie turnieju od organizatorów czy do końca tygodnia pojawi się jeszcze jakiś post?
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 29, 2018, 21:59:15 »
    Czy raport to ostateczne podsumowanie turnieju od organizatorów czy do końca tygodnia pojawi się jeszcze jakiś post?

Nie, podsumowanie to swoją drogą. Powinno być do niedzieli/poniedziałku. Najpierw trzeba było zakończyć niewyjaśnione sprawy, by wszystko było jasne w tej historii.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Alpaczka

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 01, 2018, 14:33:50 »
    Proponuję powołać komisję ds. afery mistrzów. Chętnie zostanę przewodniczącym i przesłucham świadków.

Pułkownik 13ph, niesamowita, charyzmatyczna i inteligentna postać. Wybitny dowódca, król teamspeaka 13ph.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 01, 2018, 15:30:07 »
    Proponuję powołać komisję ds. afery mistrzów. Chętnie zostanę przewodniczącym i przesłucham świadków.
    Zajmą się tym profesjonaliści, czyli Kamillo prześwietli, a ja zlinczuje. Bujaj garba od poważnych dymów

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.