Pograłem dosłownie chwileczkę, ale odczułem pewne zmiany. Muszę Wam powiedzieć, że teraz dziwnie się chodzi, biega, jeździ konno itd. Ale do rzeczy. Przez cały czas nasza postać nie miewała żadnych opóźnień jeśli chodzi o te aspekty. Teraz gdy puszczając np. klawisz odpowiadający za bieg do przodu to nasza postać nie zatrzyma się od razu. Jest pewne opóźnienie. Zupełnie tak jakbyśmy grali z wysokim pingiem i występowały lagi, ścinki etc. Sądzę, że każdy się do tego przyzwyczai, ale zupełnie nie rozumiem tej zmiany. Co do nowych animacji. Zauważyłem nową animację pchnięcia włócznią/lancą z konia i na piechotę. Nowe szybkie bitwy nawet wyrabiają normę. Tyle, bo niestety znowu gra zaczyna wywalać do pulpitu. Już od wersji xxx nie miałem tego problemu, a teraz znowu się to pojawiło.
Zapomniałbym. Teraz strzelcy mogą zapomnieć o przybliżaniu widoku i oddawaniu strzału... Gdy puścicie klawisz z nadzieją, że wystrzelicie pocisk to Wasza postać zamieni się w "posąg"... Dopiero po chwili się"odblokuje". No chyba, że ja mam tylko taki problem ;D