Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!  (Przeczytany 99178 razy)

Opis tematu:

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 19, 2009, 12:41:42 »
     Tiaaa... Kupię to jeśli będzie kosztowało na allegro nie więcej niż osiem dych. Czemu? Będę sobie kupował nowego kompa, co za tym idzie nowe gry (xD) i moje finanse będą trochę uszczuplone. Pc_maniac założył topic, jak może takie multi wyglądać i według mnie to jest wspaniały pomysł, ale tryb zwykłych potyczek też powinien być.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 23, 2009, 09:16:16 »
    Ja nie wiem czemu tak wszyscy wariują na temat multiplayer, skoro jak się pojawie na serwerze to dam Wam wycisk samymi widłami.....:)

A tak na serio to mam małą nadzieję, że premiera odbędzie się szybciej niż zapowiadają....

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 23, 2009, 13:13:27 »
    Ja nie wiem czemu tak wszyscy wariują na temat multiplayer, skoro jak się pojawie na serwerze to dam Wam wycisk samymi widłami.....:)

A tak na serio to mam małą nadzieję, że premiera odbędzie się szybciej niż zapowiadają....
    HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH! Uśmiałem się!
       Zacznijmy od tego, że nawet jeśli przegoniłeś rywina w lewelu, to wątpię, aby przy multi pracowałyby takie tłuki, co nie czają, że jedna akcja w notatniku i miażdżysz wszystkich z piąchy. Więc jeśli będziesz chciał mnie rozwalić, to musisz mieć umiejętności wrodzone w ciebie, a nie w postać. Ja np. potrafię walnąć heda z łuku na drugim końcu mapy z swojego 46 lvl z wojennym twardym łukiem i khergickimi strzałami, jak i z młotka na 1 lvl ze s.j. (s.j.=słabej jakości) łuku koczowników i s.j. strzał. Tak samo zawsze z każdej broni wręcz mierzę w zawszę w heda.
    pozdro
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2009, 14:04:57 wysłana przez przybor »

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 23, 2009, 14:47:23 »
     W Playu napisali, że MP w M&B będzie po prostu drużynowym deatchmatchem, w którym mogą uczestniczyć 32 osoby naraz. Kurde...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 23, 2009, 14:57:25 »
    I ty wierzysz takiemu szmatławcowi? Dla ciebie informacje z jakiejś gazetki gdzie często robią TAKIE błędy (np w clicku przed wyjściem podstawki pisali o trybie wieloosobowym) są ważniejsze niż te prosto od twórcy?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 23, 2009, 14:59:40 »

Zacznijmy od tego, że nawet jeśli przegoniłeś rywina w lewelu, to wątpię, aby przy multi pracowałyby takie tłuki, co nie czają, że jedna akcja w notatniku i miażdżysz wszystkich z piąchy. Więc jeśli będziesz chciał mnie rozwalić, to musisz mieć umiejętności wrodzone w ciebie, a nie w postać. Ja np. potrafię walnąć heda z łuku na drugim końcu mapy z swojego 46 lvl z wojennym twardym łukiem i khergickimi strzałami, jak i z młotka na 1 lvl ze s.j. (s.j.=słabej jakości) łuku koczowników i s.j. strzał. Tak samo zawsze z każdej broni wręcz mierzę w zawszę w heda.
    pozdro
    P.S. Dla niekumatych: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=158.0

Nie domyślałem się nawet, że ktoś potraktuje to poważnie, ale i tacy się trafiają.....

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 26, 2009, 13:16:31 »
    Coś cicho ostatnio o tym multiplayerze. Ale o rozszerzeniu już nie: http://www.mountblade.info/newsy.php?id=32
    Coś mi poszedł sprzęt, więc raczej nie mogę filmiku obejrzeć. A w ogóle, to co tam będzie nowego?
    pozdro

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 26, 2009, 14:17:17 »
     Poprawi przede wszystkim grafikę i rendery, a także fizykę i AI.
    Matu Berserkeru-PLAY to nie szmatławiec, bluźnierco! xD (żart) Każda gazeta pisze newsy, które dostali od autorów i znaleźli na necie. A CLICK upadł!

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 26, 2009, 14:54:21 »
    CLICK i przed kryzysem nie był najpopularniejszym magazynem o grach. Coś strzeliło i po sprawie.

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 27, 2009, 08:32:50 »
    Mały off-top
    CLICK był czasopismem skierowanym do czytelników podstawówki i gimnazjum. Więc z założenia był w pewnym sensie miesięcznikiem infantylnym.
    Tak się składa, że np. CD-Action skierowany jest do szerokiego spectrum odbiorcy gier, więc zrozumiałe, że w sytuacji uszczuplenia rynku czytelniczego to właśnie miesięczniki z ograniczoną liczbą odbiorców odczują to boleśniej.
    Obecnie nie ma w Polsce czasopisma, czy nawet gazety, która by nie odnotowała spadku sprzedaży, nawet GW czy Dziennik (z czego Dziennik dość boleśnie).

Offline wojownik22312

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 07, 2009, 20:17:58 »
    i jak tam multiplayer?
    Jestem z wami od 06.05.2009 :)
    Powrót do M&B,mam nadzieję,że szybko i się nie znudzi...
    Władca M&B : Powrót Trolla.

Offline Aurendil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 07, 2009, 22:50:17 »
    Zapytaj Armagana :)
    Mój trailer o M&B http://www.youtube.com/watch?v=NtfeY0XcwaY
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 09, 2009, 21:35:12 »
    Nie- No fajnie że będzie Multi pogramy sobie, pozabijamy się nawzajem i będzie git.

Offline Świeży

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 10, 2009, 22:20:23 »

pozdro
    pfff chciałbym to zobaczyć...

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 10, 2009, 23:22:15 »
    He, he. Ja mam pomysł, żeby sprawdzić nasze siły, ale w przymierzu przeciwko kolesiom z talesworlds (albo innym forum) :P. Moglibyśmy się z nimi jakoś zgrać i rozegrać "meczyk", jak już wyjdzie multi. Co sądzicie, o takim pomyśle? :P
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"