Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018  (Przeczytany 63076 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018
    « Odpowiedź #270 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:14:50 »
    A jednak administracja mnie rozczarowała. Zabawne, że niektóre punkty regulaminu stały się powodem do "banowania" członków turnieju, po tym jak organizatorzy nie byli w stanie dopilnować by inne były przestrzegane. To takie swoiste przeniesienie z racji niemożliwości kontrolowania by turniej przebiegał "fair" czy zwyczajna uległość?

Pomijając pozostałe osoby zawieszone w turnieju, to dziwi mnie fakt, że akurat po tym meczu postanowiliście mnie odsunąć od możliwości udziału w nim - jestem pewien, że we wcześniejszych meczach znaleźlibyście drugie tyle materiału.
    Czy fakt, że Ejsun - dowódca czy tam lider tego pułku z minecrafta (Czy w co oni tam grają, bo w NW to chyba nie bardzo) - został niedawno członkiem zespołu administracyjnego, wpłynął na waszą decyzję? Bo z tego co słyszałem to większego płaczu o ukaranie nas, nikt jeszcze w tym turnieju nie podniósł w żadnej sprawie(Gratuluję Ci Ejsun, to nie lada wyczyn przebić w czymś Ako czy innych piętnastolatków).

Pragnę zaznaczyć, że w momencie gdy zostałem upomniany przez organizatora turnieju na steam (Dyktator) na czacie nie pojawił się już ani jeden komentarz z naszej strony.
    W związku z powyższym faktem, wnoszę o zdjęcie zawieszenia dla Tomato i Adka, którzy pisali na moje polecenie i na moje polecenie zaprzestali. Z racji tego, że nikt później nie poruszył ze mną tematu tego meczu (nikt z grona administracyjnego) zwracam się z prośbą o zmianę mojej kary w całkowity zakaz pisania na czacie, pod groźba usunięcia z turnieju.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #271 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:25:22 »
    A jednak administracja mnie rozczarowała. Zabawne, że niektóre punkty regulaminu stały się powodem do "banowania" członków turnieju, po tym jak organizatorzy nie byli w stanie dopilnować by inne były przestrzegane. To takie swoiste przeniesienie z racji niemożliwości kontrolowania by turniej przebiegał "fair" czy zwyczajna uległość?

Pomijając pozostałe osoby zawieszone w turnieju, to dziwi mnie fakt, że akurat po tym meczu postanowiliście mnie odsunąć od możliwości udziału w nim - jestem pewien, że we wcześniejszych meczach znaleźlibyście drugie tyle materiału.
    Czy fakt, że Ejsun - dowódca czy tam lider tego pułku z minecrafta (Czy w co oni tam grają, bo w NW to chyba nie bardzo) - został niedawno członkiem zespołu administracyjnego, wpłynął na waszą decyzję? Bo z tego co słyszałem to większego płaczu o ukaranie nas, nikt jeszcze w tym turnieju nie podniósł w żadnej sprawie(Gratuluję Ci Ejsun, to nie lada wyczyn przebić w czymś Ako czy innych piętnastolatków).

Pragnę zaznaczyć, że w momencie gdy zostałem upomniany przez organizatora turnieju na steam (Dyktator) na czacie nie pojawił się już ani jeden komentarz z naszej strony.
    W związku z powyższym faktem, wnoszę o zdjęcie zawieszenia dla Tomato i Adka, którzy pisali na moje polecenie i na moje polecenie zaprzestali. Z racji tego, że nikt później nie poruszył ze mną tematu tego meczu (nikt z grona administracyjnego) zwracam się z prośbą o zmianę mojej kary w całkowity zakaz pisania na czacie, pod groźba usunięcia z turnieju.
    A co Tomato i Adek są ubezwłasnowolnieni i pozbawieni mózgu? Byli w pełni świadomi tego co piszą i do czego to może doprowadzić. Chcieliście brać udział jako drużyna i mieć fun z turnieju a zachowujecie się poniżej jakiegokolwiek poziomu wzywając ludzi i przeprowadzając słabej jakości prowokacje. Zacznij zachowywać się jak dorosły człowiek i ponieś konsekwencje swoich żałosnych czynów. Bycie toxic na turnieju gry to moim zdaniem zachowanie godne niedorozwinietego gimnazjalisty. Nawet ten Ako jak i inni piętnastolatkowie nie zachowują się tak. Mam nadzieję, że administracja podtrzyma karę dla ciebie i twoich znajomych
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 15:26:25 wysłana przez Evolusin »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #272 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:28:56 »
    A co Tomato i Adek są ubezwłasnowolnieni i pozbawieni mózgu? Byli w pełni świadomi tego co piszą i do czego to może doprowadzić. Chcieliście brać udział jako drużyna i mieć fun z turnieju a zachowujecie się poniżej jakiegokolwiek poziomu wzywając ludzi i przeprowadzając słabej jakości prowokacje. Zacznij zachowywać się jak dorosły człowiek i ponieś konsekwencje swoich żałosnych czynów. Bycie toxic na turnieju gry to moim zdaniem zachowanie godne gimnazjalisty. Nawet ten Ako jak i inni piętnastolatkowie nie zachowują się tak. Mam nadzieję, że administracja podtrzyma karę dla ciebie i twoich znajomych
    Nie mam pojęcia kim jesteś, a tak długo jak nie jesteś członkiem zespołu administracyjnego owego turnieju, Twoje zdanie nie ma dla mnie znaczenia w tej sprawie. Post jest kierowany wyłącznie do administracji turnieju, z racji tego, że oni postanowili załatwić sprawę publicznie, ja też załatwiam ją publicznie.

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #273 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:29:33 »
    Przyganiał kocioł garnkowi
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #274 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:30:43 »
    Skoro się przyznajesz, że w innych meczach pisałeś podobne rzeczy, to tym bardziej kara jest słuszna. I zaznaczałem już w ogłoszeniu, że ten mecz był raportowany, a inne nie. Chcecie, byśmy rzucili pracę/studia to zacznijcie nam płacić. Bo nie widzę innej opcji, by przy już i tak dużej pracy nad turniejem (często osobiście potrafię przesiedzieć i 3 godziny jednego dnia nad tymi waszymi żałosnymi przepychankami) zacząć oglądać wszystkie nagrania (najkrótsze mecze trwają koło godziny) i przeglądać każdy log linijka po linijce. Nie nasza wina, że brakuje zgłoszeń.

I żałosny jest już ten schemat. Ktoś coś przeskrobie, zostanie ukarany, to potem zaczyna lament, jaka to ch***a jest administracja turnieju, jak i sam turniej. Syndrom takich dzieci, które zostają przyłapane i próbują potem coś rozwalić, by odciągnąć uwagę od swojej porażki.

Jak ktoś ma wątpliwości odnośnie kar, proszę zerknąć do tematu ogłoszeń, gdzie są cytaty ukaranych. Jak chcecie więcej, to nagrania są również dostępne w odpowiednim temacie. A jak widzicie nieprawidłowości na meczach, to zgłaszajcie to prywatnie, bo wszędzie nas nie ma. Zresztą my tu jesteśmy w roli organizatorów, nie przedszkolanek.

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #275 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:39:14 »
    I żałosny jest już ten schemat. Ktoś coś przeskrobie, zostanie ukarany, to potem zaczyna lament, jaka to ch***a jest administracja turnieju, jak i sam turniej. Syndrom takich dzieci, które zostają przyłapane i próbują potem coś rozwalić, by odciągnąć uwagę od swojej porażki.
    Też widziałem w tym turnieju parę żałosnych schematów, zachowań i bezsilności w sprawie którą poruszaliśmy prywatnie, nie tak dawno temu.

Bo nie widzę innej opcji, by przy już i tak dużej pracy nad turniejem (często osobiście potrafię przesiedzieć i 3 godziny jednego dnia nad tymi waszymi żałosnymi przepychankami) zacząć oglądać wszystkie nagrania (najkrótsze mecze trwają koło godziny) i przeglądać każdy log linijka po linijce. Nie nasza wina, że brakuje zgłoszeń.

Biedny Dyktator, zgłosił się do organizowania turnieju na modyfikacji na której nawet nie gra i gdy wychodzi jego hipokryzja w sprawie owej organizacji (Gdzie gdy ja coś zgłaszałem, dostarczałem dowody byście nie musieli tak naprawdę robić niczego, to byliście wielce bezsilni) to ma pretensje do innych o to, że coś musi robić.

Zresztą my tu jesteśmy w roli organizatorów, nie przedszkolanek.

Zapewne, choć więcej robicie dla przedszkolaków.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 15:40:57 wysłana przez Baldwin »

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #276 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:41:44 »

Akurat to, że jestem członkiem zespołu administracyjnego nie wpłynęło na decyzje na pewno. Głosy mój i Stasiulka były nieważne w tej sprawie ponieważ obaj bylibyśmy stronniczy. W sprawie reszty twojego posta odsyłam do ogłoszeń oraz tego co napisał dyktator tu, te dwa posty wyjaśniają w sumie całą sprawę.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 15:44:36 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #277 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:49:10 »
    Również wiele razy wysyłałem zgłoszenia do administracji, a sądząc po ogłoszeniach nie zostały one rozpatrzone. :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:50:35 »
    Jak masz jakieś dowody, to je wysyłaj. Bo nie pamiętam, żebyś dostarczył cokolwiek z turnieju. A bezsilność, bezsilnością - ktoś obiecał wgrać anticheata na 3pp, nie zrobił tego na czas. Ty w tym czasie żądałeś wręcz ode mnie dyskwalifikacji IIIe, to co miałem Ci odpowiedzieć?

Lepiej sobie daruj, bo teraz się kompromitujesz. Wszyscy widzą, że zachowałeś się, jak gimbus, więc tego nie wybronisz. I dalej się tak zachowujesz, bo już drugi raz naskakujesz na mnie ze złością, gdy coś jest nie po Twojej myśli. Idź truj dupę komuś innemu, bo mi się nie chce już tych lamentów słuchać. Masz jeszcze 5 innych adminów turnieju.

Również wiele razy wysyłałem zgłoszenia do administracji, a sądząc po ogłoszeniach nie zostały one rozpatrzone. :)

O niczym mi niewiadomo.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Czerwca 05, 2018, 15:57:36 »
    Pewnie gołąb nie doleciał.

Jak masz jakieś dowody, to je wysyłaj.
    Wysyłałem, gdy siedzieliśmy na TS, Ty byłeś zbyt przejęty tym kto mi powiedział o tym, że miał być owy anti-cheat wgrany na server.

Idź truj dupę komuś innemu, bo mi się nie chce już tych lamentów słuchać.

Tym postem kończę temat jak i swój udział w tym turnieju, niezależnie od dalszych wyników PE.

Wszyscy widzą, że zachowałeś się, jak gimbus, więc tego nie wybronisz.

"Wszyscy widzą" - jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
    W ani jednym momencie nie broniłem swojego zachowania, co więcej, nawet go nie argumentowałem. Jeżeli wyczytałeś coś innego z moich postów to jest to Twoja nadinterpretacja.

Masz jeszcze 5 innych adminów turnieju.

Jak zgłaszałem się do adminów czy sędziów to kierowano mnie do Ciebie, bo wychodził taki syf, że oni mówili jedno a Ty drugie.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #280 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:01:15 »
    Baldwin byłeś za to karany podczas meczu? (oraz Tomato z Adkiem ofc.)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:01:23 »
    Zapytaj któregokolwiek admina - każdy ci powie, że wszystko załatwiamy głosowaniem. Więc nie wiem do czego pijesz, ale ode mnie się odpierdziel. I kończ sobie udział, bana ci to i tak nie zdejmie xd
    A na ts nie było niczego z turnieju. Tylko rzeczy przed, które niczego nie udowadniają.

A od Szczepana nie wiem kto odebrał raport, ale ja takiego nie pamiętam. A jak dostał kto inny, to nie przekazał.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 16:02:35 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:03:26 »
    Baldwin byłeś za to karany podczas meczu? (oraz Tomato z Adkiem ofc.)

Nie byłem. Jedyną wiadomość jaką dostałem w tej sprawie otrzymałem od Dyktatora na steam, w ostatniej rundzie GF'a.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #283 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:05:10 »
    No to po jakiego uja są ci sędziowie? Bo chyba nie po to, żeby rozstrzygać takie sytuacje po meczu.

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #284 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:05:48 »
    No to po jakiego uja są ci sędziowie? Bo chyba nie po to, żeby rozstrzygać takie sytuacje po meczu.
    Tu sie pojawia problem, na meczu nie bylo sedziego poniewaz wszyscy byli zajeci innymi meczami :/

(click to show/hide)