Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018  (Przeczytany 62766 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018
    « Odpowiedź #285 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:12:47 »
    Problem jest w tym, że mamy bardzo małą ilość sędziów. Tak jak pisałem w poście "zapisy dla wolontariuszy", naprawdę wystarczy MYŚLEĆ, żeby być sędzią, to nic trudnego. Niedzielne mecze nie były obstawione bo większość sędziów grała w tym samym momencie...

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #286 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:13:26 »
    No Dykcio w takich sytuacjach mógłbyś wbić po sędziować jako główny organizator i byś miał z głowy oglądania 3h logów. :*

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #287 dnia: Czerwca 05, 2018, 16:48:01 »
    Baldwin nawet taki noname z native jak ja widzi ze przesadziles... Nie ma uzasadnienia dla takich tekstów, a tlumaczenia ze jak cie upomnieli to przestales wyzywać mozna traktowac jak zart. No i standardowy komentarz w stylu "a u was murzynów biją".

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #288 dnia: Czerwca 05, 2018, 18:34:00 »
    No Dykcio w takich sytuacjach mógłbyś wbić po sędziować jako główny organizator i byś miał z głowy oglądania 3h logów. :*
    Pewnie, może jeszcze streamy zacznę robić ;) Gdyby te godziny to były tylko logi, to by było o wiele łatwiej ...

Co do Szczepana - już się dowiedziałem, że kontaktował się z Trojanem w sprawie gracza 12pp. Sprawa została wyjaśniona już dawno.

I jeszcze w kwestii tego, że ostrzegałem Baldwina i potem byli cicho. Warto dodać, że była to ostatnia runda gf’a, a i potem jeszcze i tak Tomato dowalił jeden z zacytowanych tekstów. Więc nie była to do końca prawda.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 18:35:28 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Czerwca 05, 2018, 19:47:11 »
    Pewnie, może jeszcze streamy zacznę robić ;) Gdyby te godziny to były tylko logi, to by było o wiele łatwiej ...
    Dla mnie możesz nawet tańczyć byleby był jakiś sędzia, bo mecze bez nich ssą pytkę.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #290 dnia: Czerwca 05, 2018, 19:48:22 »
    Po rozmowie z Dyktatorem pragnę sprecyzować jedną sprawę.

Uważam, że do tego typu nadużyć językowych, jak i innych przykładów łamania regulaminu turnieju, dochodziło wcześniej i ubolewam nad tym, że to my zostaliśmy za to ukarani jako pierwsi.
    Zaznaczam również, że nie mam pretensji co do otrzymanej kary ani do Dyktatora(Bo wiele osób odniosło wrażenie, że jest to mój prywatny atak na niego), ani do pozostałych członków grona organizatorów. W ani jednym momencie nie stwierdziłem, że jest ona "niesprawiedliwa" czy niezasłużona.
    Wyraziłem prośbę o zdjęcie jej dla dwóch osób które zostały de facto ukarane przeze mnie, co może spowodować problemy dla całej drużyny PE (w związku z możliwą niewystarczającą liczbą osób). Swoją prośbę podtrzymuję i prosiłbym o rozważenie jej w gronie administracji Mistrzostw Polski.

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Czerwca 05, 2018, 20:19:01 »
    Sądzę, że Baldwin ma dużo racji i banowanie ich na 2 mecze za coś co zdążył już zrobić prawie każdy jest mega nie fair. Zaraz ktoś powie halo halo nikt nie wyzywał aż tak jak oni, ale przynajmniej jechali po noobkach graczach którzy lubią kampić  (irytują każdego) którzy zajmują cenny czas każdego z nas, a wynik wyglądałby podobnie. Skoro oba pułki miały sędziego po swojej stronie nie rozumiem dlaczego jednemu zabrakło jaj by dać sleja drugiej stronie, a jakby zaczęli się rzucać wtedy właśnie Dyktator mógłby wkroczyć do akcji. Trojan to ciebie też się tyczy za tekst Kozubkiego i Matinha inaczej rozbestwiasz takich ludzi.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2018, 20:30:53 wysłana przez simskil »

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #292 dnia: Czerwca 05, 2018, 20:41:53 »
    Na każdym meczu dochodzi do wyzywania siebie nawzajem. PE nie było jako pierwsze, mimo to dostało bana. Naprawdę chłopaki, darujcie sobie jestem teraz w stanie przy takiej sytuacji zbanować ok. 5 osób, lecz nie zrobię tego bo szkoda psuć grę dla innych. Co do Kozubkiego, chłopak sobie nie radzi z trzymaniem klanu, tak samo jak z trzymaniem emocji ;/

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Czerwca 05, 2018, 20:47:49 »
    Co do Kozubkiego, chłopak sobie nie radzi z trzymaniem klanu, tak samo jak z trzymaniem emocji ;/
    Myślę, że z Matinhem jest podobnie. :D

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #294 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:11:22 »
    Nie widziałem, co pisał Matinh  ani Kozubki. Przy dowodzeniu nie zwracam dużej uwagi na czat. ;)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #295 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:13:25 »
    Sądzę, że Baldwin ma dużo racji i banowanie ich na 2 mecze za coś co zdążył już zrobić prawie każdy jest mega nie fair. Zaraz ktoś powie halo halo nikt nie wyzywał aż tak jak oni, ale przynajmniej jechali po noobkach graczach którzy lubią kampić  (irytują każdego) którzy zajmują cenny czas każdego z nas, a wynik wyglądałby podobnie. Skoro oba pułki miały sędziego po swojej stronie nie rozumiem dlaczego jednemu zabrakło jaj by dać sleja drugiej stronie, a jakby zaczęli się rzucać wtedy właśnie Dyktator mógłby wkroczyć do akcji. Trojan to ciebie też się tyczy za tekst Kozubkiego i Matinha inaczej rozbestwiasz takich ludzi.

Zgadzam się z tobą simskil, zresztą ta sytuacja coś mi przypomina
    Dyktator = John Price?
    Tego co zrobił ejsun to nie można nazwać przypadkiem stronniczością sędziego? Sędzia, który w danym meczu gra w jednym z grających pułków to nie może sędziować, znając sytuacje to mogło tak być że Ejsun mógł sędziować ale siedziałby na spekcie i nie grałby dla 7pp.

Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #296 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:15:28 »

Zgadzam się z tobą simskil, zresztą ta sytuacja coś mi przypomina
    Dyktator = John Price?
    Tego co zrobił ejsun to nie można nazwać przypadkiem stronniczością sędziego? Sędzia, który w danym meczu gra w jednym z grających pułków to nie może sędziować, znając sytuacje to mogło tak być że Ejsun mógł sędziować ale siedziałby na spekcie i nie grałby dla 7pp.
    Wytłumacz proszę drugą część w jakiś czytelny sposób, bo nie rozumiem o co ci chodzi XD

(click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #297 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:15:55 »
    Dyktator = John Price?
    Już nie przesadzaj. Dyktator jest człowiekiem i prosiłbym, żebyś nie porównywał go do zwierzęcia.
    (click to show/hide)

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #298 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:22:44 »
    Wytłumacz proszę drugą część w jakiś czytelny sposób, bo nie rozumiem o co ci chodzi XD

A kim ja jestem by ci to tłumaczyć, skoro grałeś w NWL'u
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #299 dnia: Czerwca 05, 2018, 21:24:00 »
    A kim ja jestem by ci to tłumaczyć, skoro grałeś w NWL'u
    Chodzi mi o to, żebyś napisał czytelnie te zdania, bo nie wiem gdzie była stronniczość sędziego na tym meczu.

(click to show/hide)