Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018  (Przeczytany 62742 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 06, 2018, 15:53:38 »
    https://www.twitch.tv/videos/258035700#%23 Jak to chyba cenniejsze niż złoto jest. :D MAKSIU LOVKAM CIE WRÓĆ DO TATY.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 06, 2018, 16:17:24 »
    Cały dzień tego szukałem dziena simon

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 08, 2018, 21:02:18 »
    No cześć, dnia 05.05 o godz.  19:00 był mecz 7pp vs III. Dnia 07.05 w wątku "[MP NW18] Skłądy i kontakty" AKO1 poprosił o zapisanie gracza "UchihaFrost", kojarzyłem ten nick więc zobaczyłem tabelę z meczu 7pp vs III.
    (click to show/hide)
    Oprócz "UchihaFrost", nie mogę znaleźć w składzie z tamtego dnia gracza "Konfucjusz_Dziadzio", na potwierdzenie moich słów to screen z meczu:
    (click to show/hide)
    E/Także polecam tych allegrowiczów z III
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2018, 21:07:13 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 08, 2018, 21:18:11 »
    III_9kpg Emperor VVespar to Konfucjusz_Dziadzo jeśli administracja będzie chciała potwierdzenia to sprawdźcie ID. Co do pana frosta do ostatniego dnia byliśmy przekonani że jest on wpisany do składu lecz później sam zauważył że nie jest wpisany do składu. W ten sam dzień wysłałem prośbę o dodanie gracza do listy. To była zwykła ludzka pomyłka przy tylu ludziach mogliśmy o kimś zapomnieć. Jeśli będzie trzeba mogę wysłać ssa z datą dołączenia.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 08, 2018, 21:25:24 »
    III_9kpg Emperor VVespar to Konfucjusz_Dziadzo jeśli administracja będzie chciała potwierdzenia to sprawdźcie ID. Co do pana frosta do ostatniego dnia byliśmy przekonani że jest on wpisany do składu lecz później sam zauważył że nie jest wpisany do składu. W ten sam dzień wysłałem prośbę o dodanie gracza do listy. To była zwykła ludzka pomyłka przy tylu ludziach mogliśmy o kimś zapomnieć. Jeśli będzie trzeba mogę wysłać ssa z datą dołączenia.
    Za własne błędy się płaci ;v. Skoro VVespar ma już dziwny tag (chodzi mi o rangę imperatora) to czemu gra pod innym nickiem?

E/W składzie nie ma także Russianball'a i Mariana Tulipa
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2018, 21:28:37 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 08, 2018, 21:28:45 »
    VVespar jest znany z nicku np dziadek skurwiel lub po prostu dziadzio.

Marian tulipan = Beagle
    Russianball chyba nie zagrał żadnej rundy.
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2018, 21:30:35 wysłana przez 1AKO »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 08, 2018, 21:49:06 »
    Gra u was także:
    66th_Rct_Charles_Thompson
    13ph_XW_StHuz_Etton
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 08, 2018, 21:56:43 »
    Nie wiem gdzie ty widzisz Ettona w 13ph ale zapewniam cie że nasz Etton nie jest w 13ph. Na prawdę wejście na profil stream gracza nie jest trudne a zaoszczędzi mi pisania. Co do Thomsona nie wiem o kogo ci chodzi co nie zmienia faktu że może być w III korpusie będąc też w 66th.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 08, 2018, 22:01:21 »
    Nie wiem gdzie ty widzisz Ettona w 13ph ale zapewniam cie że nasz Etton nie jest w 13ph. Na prawdę wejście na profil stream gracza nie jest trudne a zaoszczędzi mi pisania. Co do Thomsona nie wiem o kogo ci chodzi co nie zmienia faktu że może być w III korpusie będąc też w 66th.
    Polecam zobaczyć stronę: http://www.nw-central.co.uk/groupfighting/leaderboard/ tu mi wyszły takie nicki po wpisywaniu ID z waszego składu.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #159 dnia: Maja 08, 2018, 22:06:05 »
    Gra u was także:
    13ph_XW_StHuz_Etton
    Typie, zakończ to już bo to się żałosne robi, próbujesz po tej sromotnej klęsce jeszcze jakoś się wyratować i chcesz wyszukać jakieś info które umożliwi Ci dojście do tego orgazmu jakim będzie udupienie Aka na tej scenie, po czym razem z twoim Fiksiątkiem i resztą nerdów będziecie się podniecać jacy wy to nie jesteście geniusze intrygi, co do frosta to sam przyznaję, popełniliśmy błąd pozwalając mu grać z prostego przeoczenia, pośród tych wszystkich nicków zapisanych na tawernie w składzie jego przeoczyliśmy, nie mniej jednak został on dopisany zaraz po meczu do składu, a w samym 9kpg był już długo wcześnieniej, natomiast rozumiem iż coś takiego nie może przejść obok nosa, z wielu różnych powodów m.in tego że regulamin w tej edycji mistrzostw ma pozostać nienaruszony oraz z tego iż zaraz poszedłby spam co do łamania regulaminu i przymykania na to oka, dlatego w spokoju porozmawiam z adminami na priv, i przyjmę to co zostanie przez nich postanowione w tej sprawie, dlatego apeluję o zakończenie tej żenady i skupieniu się na czymś bardziej pożytecznym
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #160 dnia: Maja 08, 2018, 22:09:24 »
    Gra u was także:
    Możesz doatarczyć jakieś dowody na jego aktywną grę w 66th? Tak się składa, że znam się z Davoutem prywatnie i nie jestem do końca pewien wiarygodności tego oskarżenia.
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Maja 08, 2018, 22:15:10 »
    Możesz doatarczyć jakieś dowody na jego aktywną grę w 66th? Tak się składa, że znam się z Davoutem prywatnie i nie jestem do końca pewien wiarygodności tego oskarżenia.
    66th_Rct_Charles_Thompson Jest zapisany w składzie III jako wyżej wymieniony Davout, ostatnim razem gdy grał na serwerze GF_Server to właśnie pod tym nickiem.
    E/ Nie będę nawet odpowiadał na to co mówi Husarion bo to, że on kogokolwiek wyzywa od nerdów, jest żałosne (#granie na Cav_GF po 8 godzin dziennie w wakacje)
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2018, 22:17:30 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #162 dnia: Maja 08, 2018, 22:24:16 »
    66th_Rct_Charles_Thompson Jest zapisany w składzie III jako wyżej wymieniony Davout, ostatnim razem gdy grał na serwerze GF_Server to właśnie pod tym nickiem.
    Czy ma zapisane staty na gfie w tym tygodniu? Czy upewniłeś się, że tam (tj. w 66th) gra aktywnie?
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Maja 08, 2018, 22:31:05 »
    Czy ma zapisane staty na gfie w tym tygodniu? Czy upewniłeś się, że tam (tj. w 66th) gra aktywnie?
    Zaprosiłem Salakien'a do znajomych, niestety jest offline. I to byłoby dziwne gdyby odkąd wstąpił do 9kpg jeszcze ani razu nie zagrał pod innym nickiem.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #164 dnia: Maja 08, 2018, 22:35:21 »
    Zaprosiłem Salakien'a do znajomych, niestety jest offline. I to byłoby dziwne gdyby odkąd wstąpił do 9kpg jeszcze ani razu nie zagrał pod innym nickiem.

Nic z tego, co napisałeś nie jest odpowiedzą na pytania Stasiulka ...