Wszystko na razie analizujemy i sprawdzamy to z różnych stron, by na pewno nie podjąć niewłaściwej decyzji. Ciężko tu jednak przyznać Ci rację, Matinhu, bo nawet jeśli teraz wpisaliście pod tym ID Movementa, to w dalszym ciągu pozostaje sprawa HighLorda, który miał je przypisane do swojego nicku jeszcze w lutym tego roku. Jeśli z danego ID korzysta więcej niż jedna osoba, to jest to wystarczajaco dobry powód, by nie dopuścić taki klucz do użycia w grze. Aczkolwiek i tak nie chcę wydawać osądu, póki sprawa jest w toku, więc na razie nie trzeba się emocjonować.
Twoja reakcja jednak dużo mi mówi. Po kilkunastu przeprowadzonych turniejach mam pewne doświadczenie i za każdym razem ci złapani na gorącym uczynku zaczynali się denerwować i kontratakować, jak Ty teraz. Oczywiscie, że z waszej perspektywy prawdziwe mistrzostwa były rok temu, gdy nie było ŻADNEJ kontroli nad tym, kto gra, więc mogliście do woli oszukiwać. Tak, pamiętam, że Ty akurat nie grałeś z nimi, ale broniłeś ich racji i dziwnym trafem zaraz potem do nich dołączyłeś. Indian za to był wręcz w 16pp. Dlatego też domyślam się , że ta edycja mniej wam się podoba, bo już na starcie wychodzą wszelkie nieścisłości, które w zeszłym roku wyszły dopiero po finale i to nie z inicjatywy administracji. Zeszły rok to tak, jakby na olimpiadzie nie robić kontroli zawodników, czy czegoś nie brali, no po prostu kwintesencja rywalizacji.
Widzę, że się uczepiłeś tego PE. To jeden zespół na 10 klanów, czyli 10%. U was wymienileś 3 graczy zagranicznych na około 20 zawodników, to daje 15%, czyli większy odsetek. Czyli sprowadzanie posiłków zza granicy na Mistrzostwa POLSKI jest ok, a pozwolenie na grę w ramach teamu graczom z Polski, którzy bez tego nie mogli by w ogóle grać w mistrzostwach swojego kraju, to już jest źle? Mistrzostwa Polski to właśnie turniej, który ma jednoczyć polską scenę i dać pograć wszystkim. Dlatego są dwie cześci, dla inf i cav, by wszystkie pułki mogły grać i dlatego (z pewnymi ograniczeniami) można zakładać teamy, by ludzie bez pułku, czy też z zagranicznego pułku mogli również brać udział w tych zawodach.