Ja bym bardziej się przejmował tym, że na mistrzostwach polski jest w pi*du drużyn niebędących pułkami które się rozwiążą po ich zakończeniu.
Na 10 regularnych klanów są tylko 2 teamy (20%, no bardzo dużo), z czego jeden to weterani spośród zeszłorocznych mistrzów, którzy bez większych szans na zwycięstwo przyszli sobie w tym roku pograć dla zabawy, przy okazji zwiększajac nam frekwencję, a drugi to PE - regularny klan, który istnieje dłużej, niż jakikolwiek dzisiejszy pułk na NW (od 2011, z małą przerwą na 2013). Wydawało mi się, że planują grać w PP 2018 (jak co roku, z wyjątkiem 2013), ale skoro mówisz, że rozwiążą się po zakończeniu tego turnieju, to pewnie masz lepsze źródło informacji ;)
Przepraszam zaszła pomyłka, ID to 9318. Movment chce grać pod nickiem Skies więc nwm w czym jest problem jak wszyscy i tak wiedzą, że to on.
Ja bym się jednak bardziej przejmował tym, że dalej kłamiesz. Tym razem podałeś ID oficera 77y, Brytyjczyka, który nadal nie jest ani Polakiem, ani Movementem. Macie coś jeszcze na swoją obronę? Gierka w przerzucanie się cudzymi ID robi się już nudna, więc to sobie z góry daruj.