Hmm ten patch szczerze guzik daje...nadal ma bitwach gdy próbuje zapisać gre mam Runtime Error c++ czy coś takiego, ehh nc.
nie rozumiem......nie można w czasie bitwy zapisywać - to się nie dziw,że ci wywala błąd
(jest opcja jak wybrałeś autozapis -ctrl/alt/delete=>menager=pulpit i kopiujesz autosave ten sprzed bitwy z dokumentów)
Witam mam parę pytań do starych wyjadaczy moda ;)
1.Czy grając np Zerrikanem można zdobyć królewskie artefakty innych nacji?
2.Czy edykty działają prawidłowo? Dodałem raz zmieszane edykty, okazało się, że mam -105pkt popularności dla szlachty, no to dla testu usunąłem wszystkie i wstawiłem WSZYSTKIE te które rzekomo dają zadowolenie szlachcie, po 10 dniach spadło jedynie do -97.
3. Skąd wziąć świętych wojowników? Udało mi się jedynie wyszkolić szlachciców Antarian do Fanatycznych Błędnych Rycerzów, z tego co wiem istnieją również świeci wojownicy, moja wiara to Bezkresna Pustka, mam postawioną świątynie w mieście i inne budynki religijne.
4.Która z frakcji najemników posiada najlepszą piechotę i łuczników\kuszników? Chodzi mi o 2 frakcje, nie o jedną. Gram na wersji 4.55c ze spolszczeniem edyktów + spolszczenie z wersji 4.1.
5. Jak mogę użyć budynku kowala? Wyczytałem gdzieś że pozwala on tworzyć nowe przedmioty, nie licząc tych królewskich z wypraw.
Zapewne cześć z pytań padła w tym temacie jednak przekopałem 40stron i się poddałem.
nie jestem wyjadaczem,ale odpowiem
1.nie wiem - moi wracali ze 3 x na pusto -olałem artefakty
2.działają,ale po masowej zmianie ciężko wrócić do normalności -trwa to ponad m-c gry
(mi tez namieszało przy testach trochę)
3.też mam z tym problem - globalna wiara+kler+szlachta (ale mam nie-świętych,cool Centaurionów :P)
4.czarni obok Praven - kusznicy i gwardia są Ok!+obok Sarogoth długie miecze (nie pamiętam nazwy)
5.Gdzieś tu na forum mit kowala obalony - istnieje budynek,założenia, ale jeszcze nie ma "cudów" u niego,
w te miejsce właśnie są "extra" przedmioty jako artefakty
a ja mam pytanie - jak się gra Zerrikanami/wrażenia/opinie - bo kończę kampanię na B,a zacznę C chyba nimi