Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski Event  (Przeczytany 21963 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Polski Event
    « Odpowiedź #135 dnia: Lutego 24, 2017, 16:36:35 »
    Autoblock i tak im nic nie da. Pierwszy lepszy chamber (lub jeszcze lepiej blockchamber) i ich autoblock się zesra, a nie zablokuje.
    5pp dało. XD

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #136 dnia: Lutego 24, 2017, 17:40:09 »
    Simskil ja dobrze widziałem co robiło 23pp, jak się zachowywało na tym evencie(np. jak w czasie szarży stali sobie na skale), ale mi chodziło co dokładnie zrobił Jasiu bo dalej nie do końca wiem o co z nim chodzi.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #137 dnia: Lutego 24, 2017, 18:37:29 »
    Złamanie wielu zasad choć raz i prawie co rundę FiC po czym czepianie się mnie, że osłona arty strzelała w szarży (akurat osłona może). Wiele razy mnie obrażał szczególnie kiedy napisałem jego nick z małej litery na admin czacie (a musiałem pisać szybko bo znowu zrobił FiC).

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #138 dnia: Lutego 24, 2017, 18:56:49 »
    No i teraz wszystko rozumiem.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #139 dnia: Lutego 24, 2017, 22:37:53 »
    Stasiulek nie mówię, że jesteś kretynem choć kiedy wypisujesz się z eventu który sam tak ochoczo popierałeś żeby iść na inny (to jeszcze spoko) ale kiedy na tym drugim evencie cały twój pułk dostaje bana i nagle mówisz mi, że chcesz wrócić na event to naprawdę odechciewa się rozmowy z taką osobą (i ten ból dupy ze Trojan dostał admina a ty nie...)

1. Nie byłem na całym evencie, ale końcówką na którą wbiłem to było lodowisko i lagowisko. Eventem bym tego nie nazwał. Może zabrzmię jak Wenger przy tych jego transferach, ale gdyby nie to, że organizowało to IVe to psa z kulawego nogą by nie obchodziło zachowanie 12pp. Wręcz ludzie by powychodzili czy rozwalili event od środka. Bo nie powinno się robić conquestu gdy nie ma się ku temu serwera.
    2. Pułki odchodzą i wracają na eventy. To nie są czasy gdy jest jeden niedzielny i granie na nim, to wyraz bycia w społeczności. Także, nie robiłbym z tego powrotu syna marnotrawnego. Spróbowaliśmy innego eventu i Stasiulek uznał, że przy tym co robi IVe, to 23pp nie jest takie straszne :P

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #140 dnia: Lutego 24, 2017, 22:53:28 »
    13ph oraz 8pu tez nie sprawiało wielu kłopotów poza tym że wiele razy prosiłem max 15 cav : )

Nie nasza wina, że w Polsce jest tak mało pułków kawalerii przez co jesteśmy tacy liczni. Do zabawy ma prawo każdy, i nie będę niogo wykluczał ze względu na tę zasadę.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Lutego 24, 2017, 23:04:17 »
    Nie nasza wina, że w Polsce jest tak mało pułków kawalerii przez co jesteśmy tacy liczni. Do zabawy ma prawo każdy, i nie będę niogo wykluczał ze względu na tę zasadę.

Generalnie kiedyś kawaleria po prostu robiła zmiany a nadwyżka szła do piechoty. Inaczej admin slay'ował losowo. A tak losowo, że zazwyczaj padali 2-3 w komendzie, czy kaprale. To było bardzo sugestywne :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #142 dnia: Lutego 24, 2017, 23:54:59 »
    native > nw

heheszki

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #143 dnia: Lutego 24, 2017, 23:55:18 »
    OGÓLNIE to native >>>> nw

pozdro

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Lutego 25, 2017, 00:03:27 »
    NW >....>chatki z gówna>...>Klany Killera223>....> Native

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #145 dnia: Lutego 25, 2017, 00:19:46 »
    nw wygrywa kulturą sorki sorki

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 25, 2017, 00:27:38 »
    Warder akurat tylko raz serwer był zmulony no i tamtego dnia akurat szukałem serwa na szybko. Btw niech ktoś przejmie ten event naprawdę spoko się grało ja po prostu mam dość męczenia się z upośledzonymi ludźmi ale jeżeli ktoś lubi lub mu to jakoś nie przeszkadza to zachęcam do kontynuowania tego.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 25, 2017, 00:29:25 »
    Warder akurat tylko raz serwer był zmulony no i tamtego dnia akurat szukałem serwa na szybko. Btw niech ktoś przejmie ten event naprawdę spoko się grało ja po prostu mam dość męczenia się z upośledzonymi ludźmi ale jeżeli ktoś lubi lub mu to jakoś nie przeszkadza to zachęcam do kontynuowania tego.

Mówię o serwerze IVe. 12pp wyrwało bany, bo trollowało event, który wpierw strollował organizator.

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #148 dnia: Marca 05, 2017, 21:26:20 »
    Złamanie wielu zasad choć raz i prawie co rundę FiC po czym czepianie się mnie, że osłona arty strzelała w szarży (akurat osłona może). Wiele razy mnie obrażał szczególnie kiedy napisałem jego nick z małej litery na admin czacie (a musiałem pisać szybko bo znowu zrobił FiC).

Widzę, że odbyła się rozmowa o mnie, szkoda, że bez mojej wiedzy, pewnie byłoby ciekawiej. Szkoda również, że napisałeś o jakimś FiC'u co rundę, coś takiego w ogóle nie miało miejsca, ale rozumiem, że dla ukoloryzowania twojej wypowiedzi i zwiększenia  poziomu moich wyczynów (swoją drogą całkiem fajnie było śmiać się z waszego zachowania) trzeba to było zrobić.

Zacznę może od tego

Wiele razy mnie obrażał szczególnie kiedy napisałem jego nick z małej litery na admin czacie (a musiałem pisać szybko bo znowu zrobił FiC).

Po tym co tu odjebałeś, kompletnie cię nie szanuję i pozwolę sobie napisać, o tym, co mi się wydaje (podobnie jak zrobiłeś to ty i ludzie z 12pp [swoją drogą, cieplutko pozdrawiam]).

Pisanie czyjegoś nick'u z małej litery (zakładając, że zaczyna się on z wielkiej), jest, według mnie, wyrazem braku szacunku. Nie ważne czy musiałeś to napisać w 10 sekund czy w minutę, kliknięcie Shift'a zajmuje bardzo mało czasu i wykręcanie się tym jest żałosne. Nie pamiętam co dokładnie ci napisałem, ale nawet jeśli cię obraziłem, to w zasadzie zrobiłeś to samo, pisząc mój nick małą literą, więc wychodzi na to, że jesteś hipokrytą.

Teraz zwrócę się do panów z 12pp, czyli Stasiulka, Wardera i Baldwina. Rozumiem, że rozpiera was wasza duma i pewność siebie (nie rozumiem skąd się to bierze, ale jest to zjawiskiem ciekawym, ale czasami również śmiesznym) i musicie wypowiedzieć się o czymś, o czym nie macie pojęcia i poobrażać sobie człowieka bez jego obecności (to dziwne, że tak "kulturalni" i "inteligentni" ludzie tak postępują, ale przecież nie mogę was za to winić, to również moja wina, problem tkwi w tym, że nie korzystam i nie udzielam się na tym żałosnym forum), patrząc na niego z góry. Mimo to, miło mi, że pomogliście mi zdobyć tu trochę sławy, szkoda, że złej, ale na szczęście nie tak złej jak Jarla (pozdrowienia dla mojego ulubionego pułkownika) i daliście możliwość przeprowadzenia miłej i sympatycznej konwersacji.

Z chęcią dokończę tę dyskusję tutaj, chyba, że jakiś niemiły admin nam na to nie pozwoli.

Nie użyłem w tej wypowiedzi wszystkich argumentów, żeby zachęcić was do dalszej rozmowy. Liczę na waszą kulturę i chęć przedyskutowania tematu, w celu uniknięcia niepotrzebnych nieporozumień, mogących źle wpłynąć na waszą "świetną" opinię :)

Gorące pozdrowienia

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #149 dnia: Marca 05, 2017, 21:38:42 »
    Szkoda również, że napisałeś o jakimś FiC'u co rundę, coś takiego w ogóle nie miało miejsca

A ja doskonale pamiętam jak Simskil nawet pisał już co rundę "23pp FiC x3" i tak dalej, bo rzeczywiście był on nagminnie popełniany.

Nie użyłem w tej wypowiedzi wszystkich argumentów, żeby zachęcić was do dalszej rozmowy.

Myślę, że Twoja wypowiedź raczej zniechęciła do prowadzenia dyskusji aniżeli zachęciła.

Po tym co tu odjebałeś, kompletnie cię nie szanuję

Pierwszy raz widzę, żeby ktoś przestał kogoś szanować tylko dlatego, że napisał jego nick z małej litery. Wspomniałeś również, że liczysz na kulturalną rozmowę a sam używając zworów typu "odjebałeś" średni poziom takowej kultury pokazujesz.

problem tkwi w tym, że nie korzystam i nie udzielam się na tym żałosnym forum

Mogłeś i tym razem się wstrzymać.

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp