Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski Event  (Przeczytany 21962 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Polski Event
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 24, 2017, 13:22:25 »
    A co takiego jasiu zrobił, bo trochę w temacie nie jestem.
    Bardzo głośno chwalił się swoim nadzwyczaj niskim poziomem intelektu. Nic specjalnego.

Rezygnuje z wszystkiego co można byłoby zrobić na tej scenie naprawdę nie chce się przy ilości tylu kretynów i osób jak Jarl które mają 15 lat a potem inni mi wypisują żebym wpadł z nim na ts i porozmawiał jak dorosły (pozdrawiam Movart).
    Czyli jak mam 15 lat, to jestem kretynem?

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 24, 2017, 13:31:44 »
    W środę nie było eventu z względu braku serwa byłem chory i wyleciało mi z głowy żeby go załatwić. Do tego rezygnuję z organizacji eventu. Szczerze to miło z strony 3pp 16pp oraz przez te 2 eventy 14pp bo jako jedyni wydawali mi się, że to są ludzie z mózgiem 13ph oraz 8pu tez nie sprawiało wielu kłopotów poza tym że wiele razy prosiłem max 15 cav : ) no najbardziej rakowym pułkiem było 23pp a dzięki eventowi poznałem chyba najbardziej upośledzoną osobę w swoim życiu Mjr_jasiu <3. Rezygnuje z wszystkiego co można byłoby zrobić na tej scenie naprawdę nie chce się przy ilości tylu kretynów i osób jak Jarl które mają 15 lat a potem inni mi wypisują żebym wpadł z nim na ts i porozmawiał jak dorosły (pozdrawiam Movart).
    To co napisałeś teraz jest żałosne i co najmniej głupie, Jasiu jest takim samym dzieckiem jakim jesteś ty, i kompletnie nic was nie różni.
    Wiek nie gra roli to po pierwsze, a po drugie jaką ja jestem osobą, zorganizowałem turniej jaki był taki był, ale staram się coś zrobić z tą sceną, a ty jedyne co to kurwiarz i zrzędzisz. Jak naprawdę byś chciał zmienić polską scenę to byś ją zmienił.

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 24, 2017, 14:20:40 »
    To co napisałeś teraz jest żałosne i co najmniej głupie, Jasiu jest takim samym dzieckiem jakim jesteś ty, i kompletnie nic was nie różni.
    Wiek nie gra roli to po pierwsze, a po drugie jaką ja jestem osobą, zorganizowałem turniej jaki był taki był, ale staram się coś zrobić z tą sceną, a ty jedyne co to kurwiarz i zrzędzisz. Jak naprawdę byś chciał zmienić polską scenę to byś ją zmienił.

(click to show/hide)
    1.Zobacz pod jakim wątkiem piszesz i czyim wątkiem 2.Sim w tamtym roku zebrał świetną ekipe na nwwc i świetnie zagrali, więc zastanów się kto tutaj  zrzędzi, bo wątpię żeby tylu dobrych graczy grałoby pod twoim dowództwem

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 24, 2017, 14:24:10 »
    Jesteś krulem rakowego środowiska z którym każdy kto chciałby zrobić coś fajnego musi się użerać. Stasiulek nie mówię, że jesteś kretynem choć kiedy wypisujesz się z eventu który sam tak ochoczo popierałeś żeby iść na inny (to jeszcze spoko) ale kiedy na tym drugim evencie cały twój pułk dostaje bana i nagle mówisz mi, że chcesz wrócić na event to naprawdę odechciewa się rozmowy z taką osobą (i ten ból dupy ze Trojan dostał admina a ty nie...). Sharp ty w ogóle miałeś włączony monitor podczas eventów? Bo tyle razy było upominane 23pp za nie stosowanie się do zasad, że nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć a jasia to już potem nawet nie chciało mi się slejować. Wiek gra role tylko pojedyńcze osoby są ogarnięte w młodszym wieku. Jarl nawet nie mów mi o zrzędzeniu bo to śmieszne patrząc na to co ostatnio wypisywałeś do mnie na steam. Wole żeby czegoś nie było niż było zrobione to słabo. A skoro już się do mnie dowaliłeś to ostatnio dużo się mówi, że w 23pp jest jakiś śmieszny cheat dla "zaufanych członków" może opowiesz coś więcej o tym? : )

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 24, 2017, 14:32:48 »
    Stasiulek nie mówię, że jesteś kretynem choć kiedy wypisujesz się z eventu który sam tak ochoczo popierałeś żeby iść na inny (to jeszcze spoko) ale kiedy na tym drugim evencie cały twój pułk dostaje bana
    Nie mówię, że to było zachowanie godne rozsądnego człowieka, ale też mam prawo popełniać błędy. Zobaczyłem, że tamten jest beznadziejny i nas przepisałem. Myślałem że czwarty korpus robi lepsze eventy. Miałem powody ku temu, żeby się ubiegać o tego admina, jednakże mniejsza z tym. Nie musisz ze mną rozmawiać jak Ci się odechciewa po tym co 'odwaliłem'. Nawet nie ma takiej potrzeba póki co. Pisałem Ci, że wrócilibyśmy ewentualnie, jak 18e nie miałoby wolnego slota u siebie na bitwie.
    (click to show/hide)

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 24, 2017, 14:33:06 »
    Nie wspomnę o wielkich planach Jarla na wielki pułk z 8pu i 20pw. Poza tym, simskil nie tylko ty słyszałeś o tym ciekawym cheacie dla zaufanych. Nawet ludzie z 23pp przyznawali się że mają autoblocki :v

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 24, 2017, 14:37:25 »
    I ten turniej gdzie jedyne osoby które miały szanse wygrać to były po jednej stronie drzewka hmmm... (nie tylko mnie to zastanawiało Jarlu).
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2017, 14:58:14 wysłana przez simskil »

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 24, 2017, 15:22:15 »
    Wiek gra role tylko pojedyńcze osoby są ogarnięte w młodszym wieku. Jarl nawet nie mów mi o zrzędzeniu bo to śmieszne patrząc na to co ostatnio wypisywałeś do mnie na steam. Wole żeby czegoś nie było niż było zrobione to słabo. A skoro już się do mnie dowaliłeś to ostatnio dużo się mówi, że w 23pp jest jakiś śmieszny cheat dla "zaufanych członków" może opowiesz coś więcej o tym? : )
    Oczywiście że powiem o tym coś więcej, mam skrypt pozwalające na: przybliżenie 10x, na animacje cieszynki, na animacje trzymania lunety, na budowanie 5 kozłów na raz, i animację lotu kuli.

Nic do ciebie na Steamie nie pisałem.

I ten turniej gdzie jedyne osoby które miały szanse wygrać to były po jednej stronie drzewka hmmm... (nie tylko mnie to zastanawiało Jarlu).

http://challonge.com/PolskiBagnet
    http://challonge.com/PolskiBagnet/participants#

Wpisywałem ludzi po kolei, a system challonge sam dobrał przeciwników.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 24, 2017, 15:27:13 »
    Szkoda eventu bo mogło nawet dobrze wyjść, ale cóż, jak widać rzeczywiście ciężko coś razem zrobić na naszej scenie.

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 24, 2017, 15:42:29 »
    Oczywiście że powiem o tym coś więcej, mam skrypt pozwalające na: przybliżenie 10x, na animacje cieszynki, na animacje trzymania lunety, na budowanie 5 kozłów na raz, i animację lotu kuli.

Nic do ciebie na Steamie nie pisałem.

http://challonge.com/PolskiBagnet
    http://challonge.com/PolskiBagnet/participants#

Wpisywałem ludzi po kolei, a system challonge sam dobrał przeciwników.

Przypomniała mi się sytuacja z Barankiem... niektóre osoby trzeba po prostu zostawić bo same potrafią się zaorać najlepiej.

Nigdy nie robiłem turniejów na chellonge no i nie wiem co można robić na tej stronce. xD (Pomyśl)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 24, 2017, 16:12:27 »
    Przypomniała mi się sytuacja z Barankiem... niektóre osoby trzeba po prostu zostawić bo same potrafią się zaorać najlepiej.

Nigdy nie robiłem turniejów na chellonge no i nie wiem co można robić na tej stronce. xD (Pomyśl)

Mi tez się przypomniała jak wyleciał z 23 i poszedł do swoich kolegów z 16, ciągnie swój do swego.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 24, 2017, 16:14:27 »
    Już bardziej zaczynam szanować kozubkiego i jego ludzi którzy przynajmniej się przyznali do używania tego autoblocka na PW.
    (click to show/hide)
    , jak widać szybko przeniosło się na NW. Mam nadzieję, że znudzi wam się używania autoblocka i polska scena znowu będzie "czysta".

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 24, 2017, 16:23:10 »
    Już bardziej zaczynam szanować kozubkiego i jego ludzi którzy przynajmniej się przyznali do używania tego autoblocka na PW.
    (click to show/hide)
    , jak widać szybko przeniosło się na NW. Mam nadzieję, że znudzi wam się używania autoblocka i polska scena znowu będzie "czysta".
    Ale, ja nie mam autoblocka tylko wyżej wymienione skrypty... Tam nie ma mowy o autoblocku. Autoblock to jest program, a ja mam podmienione pliki tekstowe i tekstury.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2017, 16:35:23 wysłana przez 14_Jarl »

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 24, 2017, 16:31:37 »
    Ale, ja nie mam autoblocka tylko wyżej wymienione skrypty... Tam nie ma mowy o autoblocku. Autoblock to jest program, a ja mam podmienione pliki tekstowe i tekstury.
    Każdy zdaje sobie sprawę z tego, że rozdajecie te autoblocki "zaufanym" ludziom a ty próbujesz to ukryć, weź to po prostu "na klate".

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 24, 2017, 16:34:35 »
    Autoblock i tak im nic nie da. Pierwszy lepszy chamber (lub jeszcze lepiej blockchamber) i ich autoblock się zesra, a nie zablokuje.
    Jeść białych ludzi!