Jesteś krulem rakowego środowiska z którym każdy kto chciałby zrobić coś fajnego musi się użerać. Stasiulek nie mówię, że jesteś kretynem choć kiedy wypisujesz się z eventu który sam tak ochoczo popierałeś żeby iść na inny (to jeszcze spoko) ale kiedy na tym drugim evencie cały twój pułk dostaje bana i nagle mówisz mi, że chcesz wrócić na event to naprawdę odechciewa się rozmowy z taką osobą (i ten ból dupy ze Trojan dostał admina a ty nie...). Sharp ty w ogóle miałeś włączony monitor podczas eventów? Bo tyle razy było upominane 23pp za nie stosowanie się do zasad, że nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć a jasia to już potem nawet nie chciało mi się slejować. Wiek gra role tylko pojedyńcze osoby są ogarnięte w młodszym wieku. Jarl nawet nie mów mi o zrzędzeniu bo to śmieszne patrząc na to co ostatnio wypisywałeś do mnie na steam. Wole żeby czegoś nie było niż było zrobione to słabo. A skoro już się do mnie dowaliłeś to ostatnio dużo się mówi, że w 23pp jest jakiś śmieszny cheat dla "zaufanych członków" może opowiesz coś więcej o tym? : )