Witajcie,
Wertowałem ten temat już naprawdę długo i nie mogę znaleźć odpowiedź. Uprzejmie więc proszę o pomoc w następującej sprawie...
Otóż! Na początku byłem sam, później dla Sarleonu, obecnie pomagam Darlionowi podbić "czerwonych" :)
Prawie już wygrałem, jednak nie o to chodzi. Problem mam z rekrutacją specjalnych jednostek, tych klanowych. Jestem w posiadaniu Raversternu i Sarleonu. W tym drugim, utworzyłem zakon rycerzy Griffinu.
W Raversternie o dziwo musiałem ponowić to i znów go utworzyć, bez sensu, chyba, że 1 zakon na 1 miasto (też słabo). Moje pytanie brzmi w jaki sposób mogę ich zdobyć? Rzecz jasna honor i kasa, pendor knight. Wszystko to miałem. U mojego stewarda założyłem zakon i utworzyłem 8 Knight od the Griffin. Rycerze Pendoru zniknęli, a tych specjalnych nie mam. Więcej. Ulepszyłem ich nawet i nic. A dla śmiechu chyba, jak wchodzę do zamku, to od tego momentu po prawej stronie na strazy nie stoi 2 zwyklych żołnierzy, tylko jeden zwykły + 1 Knight of the Griffin. Czy mógłby mi ktoś łopatą wytłumaczyć co mam zrobić by ich mieć, normalnie w armii?
Ktoś coś mówił o rekrutacji w miastach i wioskach, lecz nie mam takiej opcji, może z racji wojny ze wszystkimi...
Nie wiem, czy to pytanie noobowskie czy też nie, lecz bardzo proszę o pomoc, w końcu od tego też jest ten temat.
Będę wdzięczny za wyjaśnienie co i jak,
Pozdrawiam,
Nicolas