Witajcie, mam pytanie;
Czy jest możliwe założyć własne niepodległe państwo, jeśli tak, to w jaki sposób?
Z wielkim trudem zdobyłem miasto Ravenstern (chyba tak się to pisze), jest moje, lecz jest nadal "czerwone", sarleońskie (jestem wasalem ulrica, sarelonów).
Myślicie, że gdybym odrzucił swoje wasalstwo mógłbym stworzyć własne niepodległe państwo? Problem miasta byłby wtedy nie ważny (opróżnił bym miasto z żołnierzy, i szybko podbił)..
Będę wdzięczny za info ;)
Z tymi błędami o których niektórzy wspominają (chodzi o liczenie jednostek), to nic takiego nie zauważyłem... Mam BS ustawiony na 300, tak jest wg mnie optymalnie, bo komp nie siądzie i wystarczająca łebków na pale do ogniska :]
Pewnie nie tylko ja to odkryłem, ale w każdym razie jest jeden fajny przedmiot jak się zdobędzie zamek - skrzynka która dodaje 30 morale i pomaga w szkoleniu.
Ponadto można założyć własny zakon, ja założyłem, lecz nie wiem, prosto mówiąc, jak zrobić, żeby ktoś w nim "był". :/
No i lament chyba większości grających w tego moda... Noldorowie, świetne jednostki, wspaniałe wyposażenie, ale k i e d y będą oni sojusznikami (mam +18 w relacjach i wciąż żadnych opcji dialogowych, nic).
Sorry, że tyle pytań itp. w jednym poście ;p
Pzdr.