Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 686152 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Rall

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #3030 dnia: Lipca 30, 2011, 10:51:01 »
    Witam! Po zainstalowaniu M&B w którym zlikwidowano limit 32 jednostek, mam bardzo dziwny błąd. Otóż gdy raz spojrzę na limit oddziału wszystko normalnie 160 woja. Kiedy indziej wychodzi, że mogę mieć jeden miliard wojska a jeszcze czasami że tylko 60. Przy przywództwie 10. Jest to jakiś błąd z wydaniem gry czy z modem?

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #3031 dnia: Lipca 30, 2011, 16:27:26 »
    Rall na grę to chyba nie można zwalać . Mi się tam takie coś nigdy , w żadnym modzie ani czymś innym nie zdarzyło.Pewnie to wina moda.

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #3032 dnia: Lipca 31, 2011, 02:57:36 »
    To jeden z najlepszych modów którego teraz gram. Brawa dla twórcy tego moda. :)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3033 dnia: Lipca 31, 2011, 14:50:21 »
    ^ no to musiałbyś podziękować wielu osobom, a nie tylko jednemu twórcy. Wprawdzie z pomysłem, inicjatywą wyszedł Saxondragon, ale on sam nic by nie zdziałał bez Madvader, M0rdred, Abyss, noosers, Ermine i wielu, wielu innych, wśród nich Fawzi, która się wielce zaangażowała i poświęciła czas swoich ostatnich miesięcy w ciężkiej chorobie (*). <smutny uśmiech> :)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3034 dnia: Sierpnia 03, 2011, 13:09:16 »
    Ach... i mam jakiś runetime error i nie mogę wczytać save-a, od wcześniejszego nie chce mi się zaczynać [to tylko kilkanaście dni w grze, ale sporo się działo w ich czasie]. Chyba pora się przerzucić na wersję na WB....

Offline huth

« Odpowiedź #3035 dnia: Sierpnia 03, 2011, 15:44:14 »
    Ach... i mam jakiś runetime error i nie mogę wczytać save-a, od wcześniejszego nie chce mi się zaczynać [to tylko kilkanaście dni w grze, ale sporo się działo w ich czasie]. Chyba pora się przerzucić na wersję na WB....
    No dziwne... jakiś bug.
    Akurat wyszła wersja 3.41 na WB 1.143, więc spokojnie możesz grać w najlepszą wersję(w sumie nie wiem czemu już wcześniej nie zacząłeś :P).
    Chyba, że wolisz nabijać lewele z cRPG :P

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3036 dnia: Sierpnia 03, 2011, 15:51:48 »
    No już chciałem skończyć na tej wersji, sentyment :D , ale nie było mi to dane. No wiem, że jest nowa wersja, już pobrałem.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3037 dnia: Sierpnia 04, 2011, 15:18:07 »
    Ja tez ostatnio chcialem wrocic i nie moglem. Save przestal dzialac, a to byl jakis osiemsetny dzien... szkoda.
    Na szczescie czasem mam troche oleju w glowie (:D) I co jakies sto dni robie sobie check save'a... postac eksportuje na bierząco, co każdy lvl (od czterdziestego to juz święto!) wiec niemal nic nie stracilem, tylko troche wiecej do podbicia :)

Offline huth

« Odpowiedź #3038 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:02:01 »
    No jak na zwykłym M&B doszedłeś do 800 dnia, to i już niemal zalicza się do cudów, bo od 550 zaczyna się w PoPie czas śmierci sejwów, jeśli nie zwalczymy odpowiednio wiele spawnów wcześniej :)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3039 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:21:38 »
    Tylko, że ja miałem właśnie prawie wszystko wyczyszczone poza Jatu, no ale cóż pech to pech.

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3040 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:28:15 »
    Też czyscilem regularnie. I pomyleczka, dzis sprawdzilem. Doszedlem do 738 dnia :)

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3041 dnia: Sierpnia 05, 2011, 08:09:23 »
    203 strony to trochę dużo więc wybaczcie moje lenistwo i nie przeczytałem wszystkich postów w tym temacie, zatem mam pytanie, dałem gema gościowi w tawernie, znalazłem kopalnie na mapie, ale jak podchodzę do handlarza w al-aziz to mówi mi że nie sprzeda mi żadnej rzeczy bo ich "nie widzę" i mam wrócić jak przyjdzie "odpowiednia pora"(mam około 400 dzień) czy coś takiego, o co chodzi? Może mi ktoś wytłumaczyć? No i ten Hermit (sory jeśli przekręciłem nazwę) gada tylko ze mną o winie (alkus jeden) i nic nie wnosi do konwersacji, proszę o odpowiedź i jeszcze raz przepraszam za moje lenistwo.

Offline Lord Dawo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3042 dnia: Sierpnia 05, 2011, 08:47:16 »
    Musisz mieć jeszcze dwa gemy bo u jednego kupujesz broń za gema a u drugiego ulepszasz ją.
    "Również mam tą grę z Komputer
    Świat i grałem w nią 4 lata a po 3
    latach się skapłem że żeby
    budować budynki muszą być one
    połączone chodnikiem."
    acoaco122

"[Nd 12:01] <Elsevier> a ja nie mam kompa bo w naprawie! Od 3dni pisze na tawernie na komie. Jestem hardcorem :>
    [Nd 12:04] <Zowi> I teraz Dawo wchodzi do gry... :P
    [Nd 12:04] <Lord Dawo> Ja synku robię moda mając neta tylko na komórce to ja jestem hardcorem mnie nie przebijesz :D
    Nd 12:04] <Zowi> Haha a nie pisałem? :D"
    :D

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3043 dnia: Sierpnia 05, 2011, 12:58:49 »
    Jeśli zaś nie chcesz wydawać gemów na broń to rozglądaj się często w miastach czy nie da sie kupic. Ja swoj długi runiczny miecz (półtoraręczny) własnie w jakimś mieście kupiłem. Jak wprost niesamowity i tak szybki, że blokować praktycznie nie ma po co :D A handlarz w kopalni nie ma półtoraręcznego oręża, niestety. Tak samo łuk mam ten który dostałem od bogini. Trochę niecelny, ale jak łupnie to trupnie.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3044 dnia: Sierpnia 05, 2011, 13:01:18 »
    Trochę niecelny
    Jak dla kogo :D Ja wyskillowałem łuki do 550, prawie tak jakbyś z kuszy strzelał :D