Syron,
Dużo tu już różnych odlotowców widziałem, ale ty ich bijesz na głowę i o głowę.
A mówiąc wprost : Co Ty tu p..., Syron?;D
Jakie znów "Nie jestem w innym zakonie"?
W tym zdaniu brak przecinka, czy też ogłaszasz wszem i wobec wszystkich, że nie jesteś Ofelią i do zakonu się nie wybierasz?
I co , do cholery, znaczy:
". A swoją drogą to mam takie staty ... -4 honoru
i jestem lordem frakcji Sarleonu .. :D i król jest moim przyjacielem - 1150 honoru "
Tak nabroiłeś w tym Sarleonie ze swoim kumplem , Królem, i to są ujemne wartości, które należy zsumować?
Jak bune-dune, skumać Cię, to jak Ogólną Teorię Wszystkiego ogarnąć...
Może Ty i pijesz już piwo, ale może w tym, że pijesz, tkwi problem...
EDIT: Spróbuję po raz ostatni, wyraźnie i powoli: Czy Ty, Syronie, lordzie Sarleonu, możesz rekrutować jakichś rycerzy zakonnych, którzy (później) wchodzą w skład twej niezwyciężonej armii?
_______________________________________ _______________________________________ __________________
@down: Sisek
Ja tylko korzystałem z opcji poborców podatkowych, którą uaktywnia się po rozmowie z Kasztelanem na zamku.
I podczas dalekiej podróży/ kampanii kasa spływała do mnie systematycznie, bez odwiedzania lokacji.
W kodach/edytorach nie grzebałem, jeśli o to Ci chodzi.
Rubinowy Łuk Runiczny dostaje się tylko raz(nie pamiętam czym to jest obwarowane/oquestowane) i ze skillem/umiejetnościami nie ma to żadnego związku. Mnie ten łuk Bóstwo ofiarowało około 350-go dnia gry.
EDIT2: Tak ,to ten facet, co siedzi zawsze w głównej komnacie zamkowej-tyle że tej opcji nie masz zawsze i nie od początku zdobycia zamku(z tego , co pamiętam-bo od 2 miesięcy już w ogóle nie gram w PoP-a)