Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684175 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #2085 dnia: Sierpnia 31, 2010, 01:38:42 »
    Mam 32 dzień i walczę u boku y...(tego z Pendoru, pret. Sarleonu)

Pierwsza zasada M&B - nigdy nie robić zabugowanego claimant questa.
    Wprawdzie nie wiem czy to akurat przez niego gra ci się wysypuje, ale i tak nie powinno się go zaczynać.

Nie minęło u ciebie dużo dni, zacznij nową kampanię.

Offline Brasydas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2086 dnia: Sierpnia 31, 2010, 11:41:09 »
    Ja mam takie pytanie, usłyszałem głos bogini i kazała  mi zniszczyć kult węża. Zniszczyłem wszystko co lata, nawet armię która się zrespiła. I problem- jak ten kult zniszczyć? Bo niby nie ma zadnego oddziału, ale co jakis czas respia się kolejne. W warunkach zwyciestwa pisze ze kult węża jest "skruszony".

Offline huth

« Odpowiedź #2087 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:27:21 »
    Nie dostałeś niczego za zniszczenie ich armii? A może tu chodzi o zniszczenie armii Maltise? Ja szczerze mówiąc nie wiem do końca o co chodzi z tymi bóstwami :P tylko  UllrVetr do mnie przemówił, dał mi runiczny łuk i chciał, żeby zniszczyć Wolfbode'a, ja tego nie zrobiłem, dałem łuk Dievowi i tyle. Żadna kara mnie nie spotkała :P Normalnie jak się zaatakuje Wolfbode'a i pokona, to jak twoja postać(a nie towarzysz) ma ten łuk, to UllrVetr znowu go zabiera :P

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2088 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:37:29 »
    od nowa? :(
    może i racja, bo jeżeli dobrze sobie kojarzę to problemy mam od pierwszych bitew, jako pamagier w odzyskaniu tronu.....kurna...po napisaniu wczorajszego posta, nadpisałem save'a z czasu "przed połączeniem sił"...., Ale co do tego zadania, to wykonałem je w podstawce(Rhodockie, czy jakoś tak) i problemów nie było - prawdę mówiąc, podstawka NIGDY mi się nie sypała, 1.1 i Warband, powtarzam NIGDY! :D
    hm...A jeżeli, zrezygnuję z tego zadania?, sytuacja się polepszy?, poza tym co mi szkodzi spróbować...i tak mam zacząć od nowa... :)

Offline oficjalny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2089 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:42:33 »
    dał by ktoś linka do najnowszej wersji moda bo niechce mi się przeglądać 123 stron

Offline huth

« Odpowiedź #2090 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:54:45 »
    Wszystko jest w pierwszym poście.

Offline Morgred

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2091 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:55:21 »
    Nie dostałeś niczego za zniszczenie ich armii? A może tu chodzi o zniszczenie armii Maltise? Ja szczerze mówiąc nie wiem do końca o co chodzi z tymi bóstwami :P tylko  UllrVetr do mnie przemówił, dał mi runiczny łuk i chciał, żeby zniszczyć Wolfbode'a, ja tego nie zrobiłem, dałem łuk Dievowi i tyle. Żadna kara mnie nie spotkała :P Normalnie jak się zaatakuje Wolfbode'a i pokona, to jak twoja postać(a nie towarzysz) ma ten łuk, to UllrVetr znowu go zabiera :P

Do mnie odezwało sie 4 bogów

1 - od łuku,
    2 - kazała zniszczyć kult węża jeszcze nie wykonałem bo czekam aż sie jakaś armia zrespi
    3 - tylko przestrzegła mnie że daleka droga przedemną ;D
    4 - powiedziała że zniszczy wszystkich którzy odważą sie zniszczyć d'shar - jak jechałem oblegać ostatni zamek ;D

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2092 dnia: Sierpnia 31, 2010, 14:32:06 »
    4 - powiedziała że zniszczy wszystkich którzy odważą się zniszczyć d'shar - jak jechałem oblegać ostatni zamek ;D

yummy yummy...no to gra zapowiada się dość interesująco..., ale zastanawiam się nad tym czy jest sens grać...akurat D'shar jest jedyną frakcją która ma u mnie przej*** jak i Ravensternu, który dostaje baty,  ale w wyniku hm...przypadku(?) ;]

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2093 dnia: Sierpnia 31, 2010, 14:33:01 »
    No niestety, też mi się zaczęly save'y sypać po 540 dniu. do tego momentu POP chodził perfekt(po wydaniu patcha).
    Nic nie pomaga.

Pendor Adieu!

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2094 dnia: Sierpnia 31, 2010, 15:43:36 »
    Mnie tez około tego dnia zaczęly się sypac i dotarłem jeszcze do 608 ale jest juz tak źle ze chyba nie ma sensu dalej grać.

MOD NIEGRYWALNY. ZABUGOWANY

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2095 dnia: Sierpnia 31, 2010, 19:44:43 »
    Mam problemik...otóż, wziąłem sobie zadanko z miasta
    Sarleon, od Dziedzica Deliviana, Dziewczę w opałach.Zrobiłem, wszystko jak należy.Złapałem bandę, wyrżnąłem co do jednego i wróciłem do miasta, lecz ani ona, ani ten dziedzic nie reagują...Zadania nie mogę anulować, a laski nie sposób wyprosić z szeregu...Ogólnie nic przeciwko jej nie mam, ale do niczego mi się nie przyda...Chłopaków nie obsłuży, a i walczyć nie potrafi ;)
    Może problemem jest to, że w między czasie awansowała?
    Macie na to jakiś sposób?
    Dodam, że ukończeniu mi nie zależny...

Offline huth

« Odpowiedź #2096 dnia: Sierpnia 31, 2010, 21:37:13 »
    Mnie tez około tego dnia zaczęly się sypac i dotarłem jeszcze do 608 ale jest juz tak źle ze chyba nie ma sensu dalej grać.

MOD NIEGRYWALNY. ZABUGOWANY

To nie jest wina PoPa tylko samego M&B. Popróbujcie coś... wczytać wcześniejszego sejwa, zepsutego skasować, i tak zapisywać aż będzie ok.

Generalnie sprawa jest dziwna, bo na tej samej maszynie jedną kampanię można bez problemu przejść(ponad 900 dni), a inna się kruszy już przy 500...

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2097 dnia: Września 01, 2010, 09:34:19 »
    Wczesniej na samym M&B nie mialem tego problemu.
    Teraz na PoP nie działa zaden save wieć bez sensu jest zaczynac PoP-a skoro wiadomo ze nie dogra się do konca

Offline Morgred

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2098 dnia: Września 01, 2010, 20:09:43 »
    Wczesniej na samym M&B nie mialem tego problemu.
    Teraz na PoP nie działa zaden save wieć bez sensu jest zaczynac PoP-a skoro wiadomo ze nie dogra się do konca

No nie wiem, ja już jedną kampanie zakończyłem

pod koniec faktycznie gra zaczeła wywalać czasami ale nie było tak tragicznie

Offline 19ak82

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2099 dnia: Września 02, 2010, 16:12:03 »
    yyyyyyyyyy o co chodzi z tymi sejwami? wszyscy tak mają po 500 dniu czy tylko wybrańcy?? Czy na zagranicznych forach też piszą o tym problemie?