Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684228 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #2010 dnia: Sierpnia 27, 2010, 12:37:44 »
    Zaczelem pomagajac rrevensternowi a moj krol inteligent wymyslil ze wypowie kazdemu wojne ^^ ( no oprocz sarleonu :P) i z kazdej strony mnie napadali nie mialem czasu nawet armi sobie zrobic :D ,ale pozniej sarleon wypowiedzial fierdersvain , i fiedersvain zaczynalo zdobywac zamki sarleonu to ja po wygraniu fiedersvain napadalem i w bardzo krotkim czasie 3 zamki zdobylem :D , okopalem sie w nich i zarabiam na turniejach aktualnie :P

Ps. Teraz robie przerwe i sprawdzam moda solid and shade  :D

Offline SzczureQ

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2011 dnia: Sierpnia 27, 2010, 13:25:19 »
    Wiecie co tak się wczoraj wku(r)...rzyłem , otóż to że normalnie pobierał ten zjebiaszczy moda ucieszyłem się ąż tu nagle przy rozpakowywaniu wyskoczył błąd , że coś jest uszkodzone i nie da się rozpakować ? WTF?! Co jest nie tak?

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2012 dnia: Sierpnia 27, 2010, 13:30:25 »
    Pobierz jeszcze raz jak nie pójdzie to nie wiem
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Kuba382

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2013 dnia: Sierpnia 27, 2010, 13:37:14 »
    Wiecie co tak się wczoraj wku(r)...rzyłem , otóż to że normalnie pobierał ten zjebiaszczy moda ucieszyłem się ąż tu nagle przy rozpakowywaniu wyskoczył błąd , że coś jest uszkodzone i nie da się rozpakować ? WTF?! Co jest nie tak?

I upewnij się że dysk na który jest pobierany mod masz wystarczająco dużo miejsca.

Offline SzczureQ

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2014 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:32:31 »
    Już jest OK pobrałem 3 raz i działa :) Przydało by się full spolszczenie do modzik git majonez

Offline Kuba382

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2015 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:33:33 »
    A masz to z 20 strony o spolszczeniach ?

Offline SzczureQ

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2016 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:35:02 »
    Powiadasz że mam to na 20 stronie teamatu

Offline rybaxxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2017 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:38:09 »
    witam wszystkich chodzi mi o skill looting jesli to nie jest skill pladrowanie to gdzie go moge znalezc zeby podniesc jego wartosci

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2018 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:40:02 »
    Znajdowanie przedmiotów arghh?!! czy to takie ciężkie
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline SzczureQ

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2019 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:41:09 »
    Tak looting to plądrowanie , znajdziesz go tam gdzie wszystkie skile czyli w iterfejsu swojej POSTACI

Offline rybaxxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2020 dnia: Sierpnia 27, 2010, 16:53:29 »
    tutaj nie skill plądrowanie się liczy tylko zdobywanie przedmiotów (ang.looting)
    to jest twoj cytat 2 strony wczesniej wiec dlatego pytam bo skilla zdobywanie przedmiotow w interfejsie postaci nie znalazlem a skilla pladrowanie owszem
    dzieki SzczureQ za odpowiedz

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2021 dnia: Sierpnia 27, 2010, 17:27:04 »
    witam po długiej przerwie...praca, praca, i praca....eh..ale nie ważne!

Mam taki problem.Podczas podbijania własnym królestwem Imperium, napatoczyłem się Przerażającą Armię(czy jakoś tak).Stosunek sił 700 vs 600, w lesie.I tu problem.Po załadowaniu bitwy gra się mocno przycina, tak, że nie da radę się poruszać, co dopiero walczyć...Próbowałem już wszystkiego, obniżenie grafiki do minimum, oraz ilości żołnierzy na polu bitwy.Zdaje mi się, że problem tkwi w samym lesie.Brałem już udział w walkach gdzie panowała konnica(jazda stepowa, czy jak to tam), i takiego problemu nie było...wszystko pięknie śmigało, potężne szarże itp.aaaaaahh... :D Czy mieliście podobna sytuację?Może znacie rozwiązanie?Szukałem troszkę ale nic nie znalazłem...Nie chciałbym zostawić tam swoich ziomków, bo ich zatłuką(wnoszę ok.100 doborowych wojaków), a sam świetnie sobie radzę z łukiem i długim mieczem na koniu ;)

Z góry dzięki!
    Pozdrawiam!

PS. wersja, hm...ta sprzed 3.0

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2022 dnia: Sierpnia 27, 2010, 17:40:30 »
    :D Czy mieliście podobna sytuację?Może znacie rozwiązanie?Szukałem troszkę ale nic nie znalazłem...Nie chciałbym zostawić tam swoich ziomków, bo ich zatłuką(wnoszę ok.100 doborowych wojaków)

Nie da rady, problemu lasu "nie przeskoczysz" , jeśli tnie( po zjechaniu na min. z detalami i battlesizerem), to  będzie cięło i już.
    Problem pojawia się praktycznie na wszystkich kompach, niezależnie od ich mocy. W niektórych lokacjach leśnych nie da się normalnie grać, dlatego jeśli tylko mogę, to wyciągam przeciwnika na bardziej otwarty czy mniej pagórzysty teren, a jesli już mam przymus walki w leśnych pagorkach, to  prawie wszystko w grafice  daję na low i minimum.

Pzdr

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2023 dnia: Sierpnia 27, 2010, 17:54:08 »
    no to szkoda...może w którejś wersji to poprawią(ten przypadek jest mi znany, tylko z tego moda)

W niektórych lokacjach leśnych nie da się normalnie grać, dlatego jeśli tylko mogę, to wyciągam przeciwnika na bardziej otwarty czy mniej pagórzysty teren,

Jak kapnąłem się, że coś takiego istnieje, to tez stosowałem ten styl walki, ale w tym przypadku, armia ta była lekko szybsza od mojego wasala, i dorwali ich pod osłoną nocy - całe szczęście, że ma akurat ponad 400 żołnierzy :D, a w pobliżu byli sojusznicy.

Może spróbuje odzyskać save'a, jakimś programem....eh...

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2024 dnia: Sierpnia 27, 2010, 18:21:16 »
    Jeśli musisz już tam walczyć, to  puść wasala przodem, a swoich przytrzymaj na pozycji wyjściowej, kiedy dojdzie do zwarcia armii podjedź tam i radzę Ci walczyć pieszo (!), zdecydowanie mniej tnie(+ battlesize na minimum i wyłącz krew)