Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684761 razy)

Opis tematu:

Offline mab0913

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #1830 dnia: Sierpnia 18, 2010, 13:17:53 »
    K'Juda the Ravager?
    przyprowadz jeszcze Noldorów :)
    Noldorowie mnie lubią więc nie pójdą za mną ;/.
    Tak K'Juda.Miałem 80 k zostało mi 30... 20 na zakon i szlachciców + 20 k żołdu w zamku mam 300+ chłopa muszę uszczuplić armię w zamku bo ładne koszta...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1831 dnia: Sierpnia 18, 2010, 14:43:59 »
    PS Nie chwaląc się;) kupiłem ostatnio chyba najlepszą czapkę(hełm zmierzchu z płaszczem o majestatycznym wyglądzie) w grze,+64/głowa, +12/ciało(!) i nawet tak mocno nie przepłacilem, raptem ~50 tys.
    Kurcze, a ja na to poluję już 300 dni :D Za to cała moja ekipa [ci którzy mogą] łazi w najleszych lordowskich butach +44 do obrony xD Raz zaszalałem w sklepie kupiłem 3 takie pary i coś koło 120-180 tysięcy poszło się ***** :D

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1832 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:01:29 »
    Jaką starą to ty grasz kilkoma postaciami ?? czy mowa o jakiejś zupełnie starej.

Mam 2 postacie, a dołączyć do Ebonów chciałem taką nową :)
    Tamta rozgrywka już mnie nudzi powoli. Do pokonania tylko Syla Uzas stanowi duże wyzwanie i to tylko ze względu na jego Centurionów, których ulepszyłem na maxa.. No ale pewnie dam radę. Mam w oddziale 240 Centurionów, a w zamku duuuuużo różnych jednostek, dobrych i słabych :)

Podbite Imperium, D'Shar i połowa Sarleonu. Teraz Fierdswainowi lordowie chodzą z ~500 osobowym oddziałem, grrr.. Nie wiem jak to się stało, ale chyba się "obżarli" na tych Singalian Slavers. Szczerze mówiąc to nei chce mi się z nimi walczyć, a boss żaden nie chce się zrespić. Powoli zaczyna wiać nudą.

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1833 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:14:50 »
    PS Nie chwaląc się;) kupiłem ostatnio chyba najlepszą czapkę(hełm zmierzchu z płaszczem o majestatycznym wyglądzie) w grze,+64/głowa, +12/ciało(!) i nawet tak mocno nie przepłacilem, raptem ~50 tys.
    Kurcze, a ja na to poluję już 300 dni :D Za to cała moja ekipa [ci którzy mogą] łazi w najleszych lordowskich butach +44 do obrony xD Raz zaszalałem w sklepie kupiłem 3 takie pary i coś koło 120-180 tysięcy poszło się ***** :D

No tak, czapka czapką, ale na 'przerażający legion' to też za mało, zdejmują mnie jednym czystym wejściem kopią, albo dwa oszczepy w plery, będę się musiał pierwszy raz wspomóc tarczą(kosztem jednego kołczana) i przesiąść z mojego ukochanego;) porsche("noldorski czempion nieustraszony", dla którego musiałem aż wyekspić 45 poziom,heh, i 8 jeździectwa) na abramsa(heavy netherworlda), ale muszę tego Maltise(900 luda) dostać w swoje łapy, choćby dla jeńców- ma ich ponad 1000(!!!) z czego 100 rycerstwa imperialnego, a z nich wiadomo, zrobi się Centurionów, czyli  nawet największe straty w boju są bez znaczenia.
    Żałuję też, że nie zainwestowałem w Glewię z kopalni, na nich byłaby jak znalazł.
    Najgorsze jest to, że ustawki się nie da zrobić, bo wszyscy czmychają przed nim(Maltise), nawet go wyprowadziłem na stepy Jatu i nic, 3  ich armie po 1000 chłopa zwijają się przed nim w szpagatach, a że ma tylu jeńców to nie ma żadnych szans  żeby kogoś dogonił...

Powoli zaczyna wiać nudą.

Na jakim grasz battlesize i ustawieniach?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2010, 15:26:32 wysłana przez Liveon »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1834 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:29:34 »
    Zaraz powrzucam tu screeny ;)
    Gram zwykle na 300 battlesizerze. Ale jeśli walka w lesie czy coś to muszę zmniejszać do 200 bo grać nie idzie

Screeny:

Najlepsza zbroja od Quingfiena :)

Moja drużyna

Osiągnięcia I

Osiągnięcia II

Statystyki

Ansen:

Ustawienia:

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2010, 16:36:37 wysłana przez daver194 »

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1835 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:31:16 »
    PoP sie nie moze znudzic :) ja na 60-70% i sizerze 200 sie nie nudzę :D
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1836 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:42:11 »
    Zaraz powrzucam tu screeny ;)
    Gram zwykle na 300 battlesizerze. Ale jeśli walka w lesie czy coś to muszę zmniejszać do 200 bo grać nie idzie

A ustawienia na full obrażeń( twoich i załogantów)?

Jeśli tak, to pełny respekt, ja dobiłem do 200-osobowej ekipy i jeszcze nie mogę się porywać na każdego(vide armia Maltise), fakt że trochę z czapy  strategię wybrałem, pozakładałem wszystkie "gemmiczne" zakony i nie mam jeszcze jednorodnej/jednolitej załogi, a przede wszystkim nie są "poulepszani", cała reputacja idzie na konto rekrutacji.
    Czyli "konfitury", chwilowo, są odłożone w czasie.
    Ale jak już fabryki zamkowe ruszą pełną parą, to chwila moment i ...też się pewnie znudzę:)

Może do tego czasu wyjdzie jakiś pełnowartościowy i ciekawy(np krucjaty, ew. epoka grecka/rzymska, bo PoP-a chyba szybko na nową platformę  nie wydadzą) mod do WB...

Pozdro

PS Swoją drogą dla mnie 'magic borderline' jest przekroczenie limitu 250-osobowego korpusu ekspedycyjnego.
    W 2.5 przy takim składzie wszystkich już roznosiłem w pył, łącznie z Aeldarianem.
    A propos, teraz już się nie respią  armie noldorskie?
    Jesli tak, to wielka szkoda, to były najlepsze starcia w 2.5, niby wzmocnili Jatu, ale to już zdecydowanie nie to samo...

Hmm.. u mnie działa. A co dokładnie się dzieje?

U mnie też nic nie widać.

Dla siebie zmniejszam do 1/2 bo nienawidzę zostać zdjęty z połowy mapy przez zabłąkany oszczep :)
    A Maltise to wg mnie najtrudniejszy przeciwnik w całej grze. Wybiła mi połowę armii .. a potem uciekła

Uff, to mi trochę ulżyło, bo już Siebie widziałem jako noobka:)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2010, 16:07:12 wysłana przez Liveon »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1837 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:52:07 »
    Dla siebie zmniejszam do 1/2 bo nienawidzę zostać zdjęty z połowy mapy przez zabłąkany oszczep :)
    A Maltise to wg mnie najtrudniejszy przeciwnik w całej grze. Wybiła mi połowę armii .. a potem uciekła

@edit: Strona wcześniej parę screenów wrzuciłem.

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1838 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:56:02 »
    twoje screeny nie dzialaja, przynajmniej mi.
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1839 dnia: Sierpnia 18, 2010, 15:56:54 »
    Hmm.. u mnie działa. A co dokładnie się dzieje?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1840 dnia: Sierpnia 18, 2010, 16:12:31 »
    Zapodaj ma jakieś dziwne zwiechy, obrazki nie wyświetlają się na forach, podawaj do nich bezpośrednie linki

Najlepsza zbroja od Quingfiena :)

http://zapodaj.net/images/a986600e37a8.jpg

Moja drużyna

http://zapodaj.net/images/99a87adf2789.jpg

Osiągnięcia I

http://zapodaj.net/images/4936a06ca096.jpg

Osiągnięcia II

http://zapodaj.net/images/aa83767bb1f2.jpg

Statystyki

http://zapodaj.net/images/fd29b450d906.jpg

Ustawienia :)

http://zapodaj.net/images/3a6824c9cca1.jpg

nic nie działa :P CHoć jeszcze przed sekundą działało :P

Przerzuć się na imageshack

Offline mab0913

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1841 dnia: Sierpnia 18, 2010, 16:17:34 »
    Zapodaj nie działa dobrze przy wstawianiu  obrazków bezpośrednio na forum lepiej dawać same linki.

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1842 dnia: Sierpnia 18, 2010, 16:18:43 »
    1. nie otwierało mi spoilerów

2. po kliknieciu w linki HUtHa wyskakuje error403 (forbidden?)

Offline mab0913

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1843 dnia: Sierpnia 18, 2010, 16:19:54 »
    Moon każdy tak ma spoko :D. Chyba źle się wgrało na ich serwer i trzeba było dać bmp.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2010, 16:23:14 wysłana przez mab0913 »

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1844 dnia: Sierpnia 18, 2010, 16:27:34 »
    edit: kurde dalej nie działa :P

Oni mają jakies limity na te obrazki