Z ciekawszych osiągnięć warto wspomnieć(o ile nikt tego wcześniej nie zrobił)- "kompetentna pomoc"(testuję tłumaczenie Ravena18, thx:) za 30 'misji' we wsiach. Dostaje się, o ile mnie pamięć nie myli, +50 do reputacji, oraz "zguba Vejovis" za rozwałkę "Tajemniczych Armii z Gór"(już wspomniał mab0913:), +1 do zręczności.
Przy okazji, armia Wolfbode'a jest jedną z najłatwiejszych do ogarnięcia(pierwsza , która rozwaliłem solo, bez ustawki "na trzeciego"{800 contra 190})
Mam jeszcze sprawność "Boba Budowniczego"/Mistrz Budownictwa, za 30 inwestycji budowlanych.+1 do inżynierii, ale to psu na budę się przydało, bo od murarki mam innego speca:)
PS Nie chwaląc się;) kupiłem ostatnio chyba najlepszą czapkę(hełm zmierzchu z płaszczem o majestatycznym wyglądzie) w grze,+64/głowa, +12/ciało(!) i nawet tak mocno nie przepłacilem, raptem ~50 tys.
PPS Ze schrzanionych spraw, to nowy image Call'sów, mieli świetne macho-zbroje w 2.5, a teraz w tych 'sukienkach' jak ostatnie łajzy wyglądają, normalnie, jak drag queen z prowincji...