Ostatnio znalazłem fajny sposób na zrobienie sobie niepokonanych lordów, a więc:
Wokół cez często pojawiają się armie kultu węża, po około roku-dwóch od pojawienia armie te mogą albo zniknąć, albo (jak w moim przypadku) być bardzo potężne z olbrzymią ilością więźniów, wiem że gdy dostałem od jakiegoś boga rozkaz na wybicie tego kultu, pojechałem z lordami pod Cez i zobaczyłem tą armię , liczyła z 1000 ludzi + około 3000 (!) więźniów, i to nie byle jakich bo było tam około 200 empire knightów. Odrazu zebrałem wszystkich wasali i ruszyliśmy, oczywiście większość uciekła na sam widok armii, ale 3 lordów dołączyło i udało się jakoś rozwalić tą armię. Po walce, nie wziąłem żadnych jeńców bo ich nie potrzebowałem, ale za to moi lordowie wzięli i jeden posiadał ~800, drugi ~1000 i trzeci ~1200 :D Z takimi lordami udało mi się zająć Larie,Marleons i 3 zamki sarleonu w kilka dnii, niestety po jakimś czasie Ci lordowie zaczęli ostro wojować i teraz mają gdzieś po 400 ludzi, ale to i tak dużo :D.
PS. Ktoś wie gdzie można znaleźć kult węża oprócz okolic Cez i lasku obok Janos, bo wybiłem już ich wszystkie armię i odziały jakie widziałem, a mimo to nadal istnieją i są "Osłabieni"
@Dół : Gram na realistycznym =(