Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47660 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #690 dnia: Grudnia 08, 2016, 23:34:00 »
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2016, 23:45:59 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #691 dnia: Grudnia 09, 2016, 00:03:02 »
    Assamitka również złośliwie uśmiechnęła się, po czym szybko położyła się na łóżku i odwróciła się na bok tak, by móc Cię widzieć. Jedną rękę podparła swoją głowę, a drugą zaczęła leniwie jeździć po swoim boku. Usłyszałeś po cichu - Ves... Poza tym co faktycznie wyrządził Ci Gabriel... dlaczego chcesz go zabić? I nie pytam by go bronić, zerwę z nim stosunki jak tylko uznam, że jesteś bezpieczny...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #692 dnia: Grudnia 09, 2016, 00:17:45 »
    ja pierdole ..........TERAZ!!!!!!!.........no nie......... wstaje patrze na nią, wzdycham i wyciągam syntezator teraz...poważnie? siadam na krześle bo zostałem stworzony tylko w jednym celu, żeby osiągnął swoją zemstę, tylko i wyłącznie ze względu na to co umiem nic więcej nic mniej, okłamywał mnie cały czas a o was/nas wiem tylko tyle co mi powiedział czyli prawie nic, zero treningów zero zainteresowania, tylko problemy bo nawet nie wiem na co mnie stać, nawet nie wiem jakie mam ograniczenia, JA NIC O NAS NIE WIEM

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #693 dnia: Grudnia 09, 2016, 00:25:01 »
    Gdy coraz szybciej wypisywałeś słowa w maszynkę, Assamitka podeszła do Ciebie i stanęła przed Tobą. Chwyciła Cię za dłoń po czym umieściła ją na piersi tam, gdzie było jej serce. Swoją drugą dłoń położyła Ci na twojej piersi tam gdzie miałeś serce i powiedziała - Wiesz, że Ci pomogę Ves. Nie moją intencją było Cię zdenerwować. Niewiele wiem o twojej... rodzinie, jeżeli tak mogę powiedzieć. Ale wiedz, że pomogę Ci. Odnaleźć Ciebie, odnaleźć twoje moce. Nauczę Cię tego co sama umiem by przetrwać w tym świecie... Jeżeli tylko będziesz tego chciał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #694 dnia: Grudnia 09, 2016, 00:37:52 »
    nie jestem zdenerwowany, nie na ciebie.......i nie nie nauczysz mnie, masz lata doświadczenia ja jestem nikim wampirem z paro dniowym doświadczeniem spoglądam na zegarek robi się powoli jasno, idę jeszcze pod prysznic wstaję i idę do łazienki zostawiając drzwi otwarte

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #695 dnia: Grudnia 09, 2016, 00:55:39 »
    Wszedłeś do łazienki i skierowałeś się pod prysznic. Zauważyłeś, że po chwili weszła za Tobą Assamitka i oparła się o framugę. Tuż przed tym jak wszedłeś usłyszałeś od niej - Dlaczego uważasz, że Cię nie nauczę? Owszem, nie znam waszych ukrytych umiejętności, ty nie znasz moich...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #696 dnia: Grudnia 09, 2016, 01:09:09 »
    rozbieram się do końca wyciągam syntezator z kieszeni nie, nie znam, ani twoich ani moich, wiem tylko że coś się stało ja próbowałem używać swoich i nic nie pamiętam wywalam syntezator na swoje ubrania i wchodzę pod prysznic i puszczam na siebie lodowatą wodę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #697 dnia: Grudnia 09, 2016, 01:18:00 »
    W pewnym momencie poczułeś, że ktoś przytula się do Ciebie od tyłu. Jej dłonie opatuliły Cię w pasie i poczułeś jej drżenie.
    - Ves... znam pewnego Ravnosa - usłyszałeś głos Assamitki - Jeżeli chcesz poznać swoje umiejętności... ustawię z nim spotkanie. On... on Ci pomoże.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #698 dnia: Grudnia 09, 2016, 01:37:33 »
    odwracam się do niej przodem i kręcę głową że nie nie...Ves ...już za dużo innych jest w to wplątanych patrzę na nią i ją obejmuję oraz opieram głowę na jej ramieniu i delikatni całuje ją w ramię, przytulam ją mocniej powoli ją unoszę za prysznicem przerzucam ja tak by spoczęła na moich rękach, przyklękam przy moich rzeczach by wzięła mój syntezator i niosę ją do sypialni

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #699 dnia: Grudnia 09, 2016, 01:43:16 »
    Claudia wzięła twój syntezator i uśmiechnęła się do Ciebie. Wróciliście do sypialni i ostrożnie położyłeś ją na łóżku. Oddała Ci go, po czym powiedziała - Sam się nie nauczysz swoich ograniczeń Ves... A ktoś musi się Tobą opiekować, dobrze wiesz o tym...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #700 dnia: Grudnia 09, 2016, 02:01:56 »
    siadam na koło niej coś wymyśle, nie martw się obejmuje ją jedną ręką narazie się nie martw, porostu cieszmy się chwilą, co będzie to ma być

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #701 dnia: Grudnia 09, 2016, 02:05:27 »
    Pogłaskała Cię po policzku dłonią, po czym powiedziała - Jak się mam nie martwić, jak chcę byś przeżył? Chcę, byśmy byli razem... A i tak będzie to ukryty związek, zdajesz sobie z tego sprawę?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #702 dnia: Grudnia 09, 2016, 02:17:43 »
    znając twoją reakcje, na to co powiedziałaś o tym czy Val coś wie to i potem to co powiedziałaś mi.....wiec zdaje sobie sprawę, że to tajemnica wzruszam ramionami niech tak i bedzie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #703 dnia: Grudnia 09, 2016, 12:00:33 »
    - Dziękuję Ves... że się zgodziłeś - po czym musnęła Ci policzek swoimi wargami i uśmiechnęła się zachęcająco.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #704 dnia: Grudnia 09, 2016, 22:36:11 »
    nie ma za co dziękować, to żaden problem całuje ją namiętnie, odrywam się na moment i szybko piszę trzeba o tym im powiedzieć żeby nikt z nich nie chlapnął ozorem o nas, ale to może poczekać do czasu  jak wstaniemy odkładam syntezator,obejmuje ją w pasie i obracam by leżała na mnie, chwytam ją za kark i zniżam głowę żeby nasze usta się znowu spotkały