Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47575 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #465 dnia: Października 25, 2016, 23:23:31 »
    bo moja dupa wymagała ratowania i wyrwałem ją z jakiegoś ważnego spotkania i nie nic nie podpowiedziała a teraz jest za miastem na perę dni poprawiam się myślę że nie jesteśmy sobie obojętni i zanim zaczniesz pytać dalej to odrazu mowie daj sobie spokój

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #466 dnia: Października 25, 2016, 23:26:45 »
    - Nic nie zakładam - odpowiedział Gabriel, słysząc twoje zapewnienia - Tylko się martwię, jak przystało na Ojca... Jesteś pewny, że będzie te kilka dni za miastem, czy powiedziała Ci to by Cię zbyć, bądź ukarać? - po czym zaczął się cicho śmiać.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #467 dnia: Października 25, 2016, 23:35:31 »
    gnojek... jak powiedziałem nic ci do tego może faktycznie ma racje zresztą mam to w nosie co on myśli coś cie bawi?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #468 dnia: Października 25, 2016, 23:37:51 »
    - Miałeś kiedyś dziewczynę na poważnie? - spytał się rozbawiony Gabriel - Jeżeli ona, wyleciała z jakiegoś superważnego spotkania, ratując Ciebie to ty wiedz, że między Wami coś jest. Pytanie, czy ty to czujesz, czy tylko się z nią bawisz. Nie odpowiadaj mi, odpowiedz sobie - dodał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #469 dnia: Października 25, 2016, 23:43:11 »
    sercowy doradca się znalazł qrwa sam nie wiem....martwię się o nią to chyba coś znaczy....zadzwonię do niej za parę dni i zobaczymy nic więcej nie mowie tylko odwracam się w stronę okna i patrzę na mijany krajobraz

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #470 dnia: Października 25, 2016, 23:51:11 »
    Gabriel na twoje stwierdzenie zaśmiał się po cichu, by Cię bardziej nie denerwować i skupił się na prowadzeniu. Ty jak wlepiłeś się w szybę, zacząłeś myśleć o Claudii... Obraz za oknem przestał się liczyć, może faktycznie było coś na rzeczy? Niepewny tego zostałeś brutalnie wyrwany ze swoich myśli, gdy Gabriel wprowadził samochód do garażu i gdy nie reagowałeś na jakikolwiek sygnał, po prostu wdusił klakson. Spojrzałeś się na niego lekko zaskoczony. Gdy zobaczył twoją minę, powiedział - Sercowy czy nie, ty może faktycznie coś do niej czujesz. Nie schrzań tego Veselinie. Idę do siebie, trochę pomedytować, pozycja drzewa i te pe - po czym ruszył na górę.

Co robisz? Czym się zajmujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #471 dnia: Października 25, 2016, 23:58:38 »
    idę do siebie i dla pewności sprawdzam numery SUVa bo będzie mnie to męczyć następnie przeglądam wiadomości o zniszczonym EVO także policyjne nie powinni nic znaleźć ale lepiej być pewnym następnie ruszam do domu w poszukiwaniu vitae

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #472 dnia: Października 26, 2016, 00:08:57 »
    Sprawdziłeś dla świętego spokoju numery SUVa. Tak jak Gabriel powiedział, były one sfałszowane. Aż dziwne by to było, gdyby jechali na prawdziwych. Po upewnieniu się zacząłeś sprawdzać informacje na temat swojego samochodu. Owszem, było tego trochę ale raczej w formie krótkich informacji, nic specjalnie i nic szczególnego. Ot autko wybuchło i spłonęło - przecież codziennie auta wybuchają i płoną, prawda? W dobie kryzysu w Chinatown aż dziwne, że w całym mieście nie ma godziny policyjnej... Po sprawdzeniu wszystkiego zamknąłeś laptopa i zszedłeś do salonu w poszukiwaniu vitae. Pamiętając, że jest tego trochę w barku, skierowałeś się tam. Otworzyłeś go, zrobiłeś sobie drinka i co dalej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #473 dnia: Października 26, 2016, 00:17:36 »
    siadam w salonie no dobra nowe auto....ale to jutro...kurcze dal mi do myślenia....może faktycznie coś jest miedzy nami...cholera jasna siedzę tak zagłębiając się w swoich myślach co to byli za goście...muszę znaleźć jakiś sposób by się czegoś o nich dowiedzieć

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #474 dnia: Października 26, 2016, 00:29:32 »
    Siedząc, myśląc i popijając utonąłeś sam w sobie. Po jakimś czasie wszedł Gabriel, widziałeś że był rozluźniony i jakby bardziej odprężony. Siadł obok Ciebie i spytał - I co? Wymyśliłeś coś?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #475 dnia: Października 26, 2016, 00:44:01 »
    nie kręcę głową nadal mi to nie daje spokoju że to było jak polowanie, ci goście nie żartują, chyba musimy włamać się na posterunek żeby zobaczyć raporty o tych dwóch gościach których zdjąłem może to nas w jakiś sposób nakieruje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #476 dnia: Października 26, 2016, 00:52:52 »
    - Wiesz chociaż z którego komisariatu byli Ci policjanci? - spytał Gabriel - A włamanie do policyjnej bazy danych to nie włam na dworzec. Będzie trzeba wykorzystać twoją ciężarówkę. Będziesz to robił podczas gdy będę prowadził, trudniej będzie nas namierzyć... Chyba, że znasz kogoś kto ma chody u koronera bądź w prokuraturze.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #477 dnia: Października 26, 2016, 00:59:09 »
    koroner jest tylko jeden włamie się do policyjnej bazy danych już to robiłem wstaje i ruszam do auta równie dobrze możemy to zrobić teraz rzucam mu kluczyki ruszajmy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #478 dnia: Października 26, 2016, 01:07:56 »
    - Gdzie? Teraz? Zwariowałeś? - Gabriel odrzucił Ci kluczyki - Teraz to nie ma sensu, dajmy ludziom się wykazać. Jutro po przebudzeniu weźmiemy się za to. Odpocznij teraz... Nie masz po co się śpieszyć, masz wieczność na to. A ty tak ludzko, teraz zaraz... Odpocznij Veselin.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #479 dnia: Października 26, 2016, 16:40:31 »
    pewnie dlatego że trzy dni temu byłem jeszcze człowiekiem tylko ci przypomnę no dobra ma racje trzeba się wyspać żegnam się i idę do siebie