Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47980 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #450 dnia: Października 25, 2016, 20:33:01 »
    - Nie, on jest twój - odpowiedział, po czym odwrócił się i poszedł do swojego laptopa. Zszedłeś sam do piwnicy. Gdy zszedłeś, chłopak dalej był w tym samym miejscu co wcześniej. Gdy Cię zobaczył, powiedział - I co? Było tam coś? Błagam, tylko mnie nie zabijaj

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #451 dnia: Października 25, 2016, 20:40:55 »
    zapomniałeś mi o czymś powiedzieć prawda? siadam na przeciwko niego nie sądzisz iż informacja o kluczu jest raczej kluczowa ale teraz to już nie ważne wstaje i przechadzam się w tę i z powrotem zastanawiam się co z tobą zrobić widzisz mój szanowny kolega najchętniej urwał by ci głowę ja widzę w tobie potencjał i myślę że mi się jeszcze przydasz siadam znowu to jest ta część kiedy powinieneś zacząć mnie o tym przekonywać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #452 dnia: Października 25, 2016, 20:46:27 »
    - Klucz? A tak klucz! - przypomniał sobie chłopak, po czym szybko kontynuował - Klucz mam w prawym bucie! Nie spytałeś się o niego, więc zapomniałem o tym! Naprawdę! Jaaa.... ja się dopiero uczę! Całe życie przede mną! Ja będę dla was pracował! Naprawdę, powiem wszystko! Tylko mnie nie oddawaj tamtemu rzeźnikowi! - wypowiadał swoje słowa szybciej niż karabin strzelał...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #453 dnia: Października 25, 2016, 21:04:45 »
    widzisz....no nie wiem.... zabieram mu klucz widzisz wiem o tobie wszystko i mogę zlikwidować całe twoje dotychczasowe życie wstaje pamiętaj o tym, jak nie o mnie to o nim jak zrobisz jakąś głupotę zapewniam cie że nie będę go powstrzymywał wracam do góry i podchodzę do Gabriela  klucz od skrytki na wszelki wypadek siadam na przeciw niego myślę że będzie użyteczny dla nas wpatruję się w niego jak go uwalniamy zastrzyk czy masz jakieś inne sposoby?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #454 dnia: Października 25, 2016, 21:08:41 »
    - Mogę zawsze przeprowadzić operację na żywym mózgu... ot zrobimy z niego warzywo - zaśmiał się Gabriel. Po chwili kontynuował - Zastrzyk, oczywiście że zastrzyk. Mam odpowiednią substancję. Podrzucimy go gdzieś do jakiegoś parku, przez godzinę będzie się ślinił jak niemowlak. Klucz sobie zachowaj, nie wiadomo kiedy się przyda - powiedział na odchodne, po czym zszedł do piwnicy. Słyszałeś, jak chłopak zaczyna się drzeć, że przeprasza, że będzie psem, że będzie na każde nasze skinienie. Po chwili ten krzyk został przerwany, jakby chirurgicznym nacięciem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #455 dnia: Października 25, 2016, 21:23:13 »
    z chodzę na dół pomóc mu go wynieść pełna desperacja... zanosimy go do samochodu Gabriela muszę kupić znowu auto idę kręcąc głową pakujemy do auta mam go odwieźć czy jedziemy razem?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #456 dnia: Października 25, 2016, 21:24:54 »
    Widziałeś, że Gabriel sam sobie poradził w tachaniu chłopaka. Traktował go jak worek po kartoflach i tak go wrzucił do bagażnika. Gdy usłyszał pytanie, spytał - a masz lepsze zajęcie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #457 dnia: Października 25, 2016, 21:30:50 »
    nie bardzo wsiadam do auta znowu muszę kupić samochód uśmiecham się krzywo i ruszam do parku wskazanego przez Gabriela

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #458 dnia: Października 25, 2016, 21:40:17 »
    Gabriel spojrzał na Ciebie i wyraźnie spojrzeniem dał znać, że masz siedzieć na miejscu pasażera. Sam zajął miejsce kierowcy i pojechaliście do jednego z oddalonych parków. Po jakimś czasie nie niepokojeni przez nikogo wjechaliście na parking. Gabriel powiedział Ci, byś udawał że się napruliście i zostawił go gdzieś na ławce, po czym wrócił do niego.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #459 dnia: Października 25, 2016, 21:46:29 »
    jasne biorę go zarzucam sobie jego rękę na barki i prowadzę go do parku, siadam z nim na ławce na chwile następnie chwiejnym krokiem wracam do samochodu Gabriela

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #460 dnia: Października 25, 2016, 22:20:56 »
    Gabriel szybko ruszył przed siebie i odezwał się dopiero po kilku skrzyżowaniach - Gdzie chcesz jechać?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #461 dnia: Października 25, 2016, 22:44:23 »
    jedzmy do domu a. jestem głodny b. muszę zająć się tymi tablicami od SUVa może coś wygrzebie patrzę przed siebie myślisz że powinniśmy jeszcze komuś powiedzieć o tym co wiemy narazie?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #462 dnia: Października 25, 2016, 22:52:31 »
    - W pewnym momencie na pewno trzeba będzie poinformować Szeryfa co odkryliśmy - powiedział Gabriel prowadząc samochód, po czym dodał - Wątpię byś cokolwiek dowiedział się z tablic, pewnie były kradzione albo fałszywe. Ja bym tak zrobił, zresztą teraz też jeździmy na fałszywkach - po czym uśmiechnął się do Ciebie szelmowskim uśmiechem - Musimy przyhamować, rozejrzeć się czy ktoś nie grzebie przy skrytce. Jeżeli uznamy, że jest w miarę cicho, pójdziemy po zawartość... Jak tam twoja panna?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #463 dnia: Października 25, 2016, 22:57:19 »
    ok nagrywam odraz cały czas uśmiecham się pod nosem widziałeś pewnie wkurzoną kobietę to sobie wyobraź, powiedzmy że ma rozeznanie w sytuacji i pewnie pomoże jeśli będzie taka potrzeba

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #464 dnia: Października 25, 2016, 23:16:03 »
    - O, a czym to swoją pannę w czerni wkurzyłeś? - spytał, ciągle prowadząc samochód - Coś podpowiedziała? I skąd pewność, że pomoże?